Politik och mellanöstern: Al-Qaida slår till i Iran, fortsätter skona Israel

18 oktober 2009

Al-Qaida slår till i Iran, fortsätter skona Israel

En al-Qaida gren som kallas Jundallah genomförde ett terrordåd mot det iranska revolutionsgardet idag. Omkring 30 personer sägs ha mördats i attentatet, och nu funderar säkert många vad detta dåd innebär för världspolitiken.

Al-Qaida har tidigare hotat genomföra terrordåd i Iran och har lyckats göra det ett antal gånger. Sist detonerade en bomb i en moské i södra delen av landet. Det var väl för något år sedan. Anledningen till att al-Qaida ogillar Iran är för att Iran är emot staten Israel. USA har många gånger påstått att Iran hjälper al-Qaida, men nu fattar folk att USA bara har ljugit.

Så här är det. Al-Qaida genomför terrordåd mot Iran, men fortsätter skona Israel. Behöver jag säga något mer? Eftersom USA och Israel är Irans fiende, bör väl dessa "muslimer" inom al-Qaida hjälpa Iran? Nej, de väljer hellre att döda iranier, vilket visar oss att de redan valt sida i det här kriget.

Så, ni som äger och styr och ställer i de svenska massmedierna - är ni redo att medge att al-Qaida förklarat krig mot Islam?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5977185.ab


http://www.almanar.com.lb/newssite/NewsDetails.aspx?id=107426&language=en


http://news.antiwar.com/2009/10/15/report-israel-eyes-ground-strikes-in-iran-next-year/

Inga kommentarer: