Politik och mellanöstern: Det fria Iran besegrade de blodtörstiga sionisterna

17 december 2009

Det fria Iran besegrade de blodtörstiga sionisterna

Strax efter att valresultatet från det iranska presidentvalet i somras offentliggjordes drabbades landet av en våg av våld. Den här gången, till skillnad från andra händelser, ansågs våldsmakarna vara "bra människor" av västvärlden. Dessutom stöttade västvärlden statskuppförsöket, som egentligen var olaglig.

Den "gröna revolutionen" var egentligen en sionistisk sådan. Det var pro-sionister som försökte genomföra en statskupp mot Iran. Flera av dessa var iranier, men det fanns även utlänningar som är medlemmar i CIA och Mossad som deltog i våldet. Syftet var att byta ut den nuvarande regimen och tillsätta en ny regim som USA kan kontrollera. Dessutom ville man kapa möjligheterna för Syrien, Hizbollah och Hamas, som alltmer hindrar den israeliska militära hegemonin i mellanöstern. Man lyckades inte krossa Hizbollah eller Hamas tidigare - därför valde man att gå på källan, och demokrati-snacket och västvärldens dubbelmoraliska politik var ursäkten för det.

Det passade fint att tala om demokrati och mänskliga rättigheter i fallet med Iran, men inte när Saudi Arabien mutade hundratusentals libanesiska valberättigade bara 5 dagar innan valet i Iran. Den 7:e juni hölls parlamentsvalet i Libanon, och det var ett val som sionisternas allierade, Saudi Arabien, spenderade flera miljarder dollar på för att garantera pro-amerikansk seger i landet. Men Libanon ignorerade man, just för att de pro-amerikanska marionetterna vann. I Iran förlorade de, så man tog till direkt våld.

Sanningen är att sionisternas våldskampanj i Iran är olaglig och är straffbart med döden i flera dussin länder runt om i världen. Bränner man bilar och annan egendom, och skadar man flertalet personer, och försöker destabilisera regeringen i ett land, kan man komma att dömas minst till livstids fängelse i hela världen, och som sagt med döden i vissa av de.

Men det är så det är. Det finns inget som heter "oberoende massmedier", vilket de i västvärlden bevisat. Är man med på USA:s sida får man en fin medalj. Är man inte på USA:s sida riskerar man bli dödad och utöver det stämplad som terrorist eller vad som helst som är dåligt. Tänk om president Ahmadinejad istället fick Nobels fredspris, vilket jag tycker han förtjänar. Han hindrade ju en massmord i sitt land. Det sista mellanöstern behöver är ett till land som kollapsar, och Ahmadinejad gjorde bra för att stoppa det.

Men självklart. De som är emot USA:s makttörst får inget mer än en massa tomma anklagelser... och ja, statskupper. Ta t.ex. när västvärlden uppmuntrade Fatah att genomföra en statskupp i Gaza-remsan. Hade de vågat uppmuntra Hamas att göra detsamma på Västbanken? Nej.

Det iranska folket besegrade sionisterna, liksom libaneserna besegrade de i 2000 och 2006 och palestinierna alltid besegrat de genom tålamod. Iran stod emot sionisternas våld, och slog ner sionisterna så hårt att amerikanerna gör allt för att hitta sätt att fortsätta trakassera landet. Se nu hur tysta massmedierna är när de förstått att all deras engagemang har varit fruktlös...

Inga kommentarer: