Politik och mellanöstern: I demokratiska val används många metoder för att vinna, numera även terrorhot

25 september 2009

I demokratiska val används många metoder för att vinna, numera även terrorhot

Det finns de som påstår att de döda kan tala med oss levande. Jag vet inte om detta stämmer, men det kan ju vara så. De kan åtminstone spela in sin röster och skicka kassetter runt om i världen.

Usama Bin Ladin, som NATO inte lyckats hitta i snart åtta år, har talat igen. Den här gången varnar han Tyskland, och även övriga européer. Det är inte första gången, men jag fick ju en funderare. Varför brydde han sig inte om EU-valet i somras? Är det tyska valet viktigare? Kanske för tyskarna, men inte för européer i övrigt.

Nej självklart, extremisterna hade redan garanterat sin plats i EU-parlamentet. Nu vill extremisterna garantera sin plats i den tyska riksdagen, och då passar det med en exotisk, arabisktalande man med långt skägg och konstiga politiska åsikter.

Bin Ladin snackar även om det kriminella gänget i Washington, vilket han har helt rätt i. Men är det inte lite skumt då han själv samarbetar med kriminella män i Washington? Okej visst, jag kan ha fel. Usama Bin Ladin kan ha varit död i många, många år. Men då måste det väl betyda att al-Zarqawi och al-Zawahiri är de verkliga ledarna för al-Qaida, och att det är de som samarbetar med de kriminella. Hur som helst, Usama Bin Ladin verkar ha många dubbelgångare. Det finns många bilder på honom, men med olika Usama Bin Ladin's på.

Jag vet fortfarande inte varför det tyska valet är så intressant för al-qaedisterna. Jag får helt enkelt sitta och arbeta lite på motiv och sånt. Men en sak är klar: al-Qaida används flitigt för att påverka demokratiska val runt om i världen. De har blivit reklam som extremister använder för att vinna valen. Nästa steg är kanske att sätta upp plakat på Usama Bin Ladin i valdagar. Det partiet med de största plakaten och de mest skrämmande varningarna vinner.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/bin-ladin-sander-varning-till-europa-1.961151

2 kommentarer:

Strutsman sa...

Islamisterna borde veta bättre än att försöka jävlas med tyskarna. Har dom inga historieböcker?!? Smäller det i Tyskland så är det slut med "Mr Nice Guy."

Ibrahim sa...

Tror inte något kommer att hända i Tyskland. Det är bara tomma hot vars syfte är att ge extremister fler mandat. Vi kommer nog få se mycket av sånt i framtiden.