Politik och mellanöstern: Sionisternas krig mot Islam fortsätter

21 januari 2010

Sionisternas krig mot Islam fortsätter

Nalin Pekgul fortsätter skriva om Islamism på newsmill.se och angripa den (1). Hon skriver också om att invandrare idag kan mindre om Sverige och det svenska samhället än vad invandrare gjorde för ett par årtionden sen. Jag tror faktiskt att detta inte bara gäller invandrare, utan nästan samtliga boende i Sverige. För vad de allra flesta boende i Sverige verkar ha missat, är sionisternas ökande makt genom åren.

Pekgul skriver också om wahabiternas investeringar i Europa, vilket faktiskt stämmer. Saudierna har satsat stora summor pengar på att bygga upp en ständig närvaro här, detta för att de är rädda för den shiitiska revolutionen i Iran. Det här handlar inte om shiiamuslimer mot sunnimuslimer, utan snarare shiiamuslimer mot wahabiter. Sunniterna är åskådare i denna konflikt.

Efter den Islamiska revolutionen i Iran beslöt sig USA, Storbritannien, Israel och Saudi Arabien för att möta det här "hotet". USA beordrade Saddam Hussein att angripa Iran. USA och Storbritannien införde sanktioner mot Iran. Israel styrde upp alltihopa. Glöm inte att det är sionistiska lobbygrupper som styr USA.
Wahabisterna och sionisterna befarade att fler muslimska länder skulle genomföra revolutioner mot de sekulära och korruptionsfyllda statsskicken som fanns i regionen på den tiden.

Vad som skrämde sionisterna mest var att revolutionerna skulle fälla den saudiska hegemonin, som är USA:s närmaste arabiska allierade. Israelerna kunde inte lita enbart på USA och Europa, de behövde också arabiska regimer på sin sida. Den saudiska regimen var den mest lojala, mest för att den saudiska eliten bryr sig bara om makt och pengar... särskilt den amerikanska dollarn.

På senare tid, särskilt efter 9/11-attacken, har världens muslimer och Islam smutskastats. Alla vet att det egentligen är sionisterna som ligger bakom attacken. Bevisen går inte att ignorera. Vilket land gynnas mest av Bush's "krig mot terrorn". Gissa gärna hur många gånger ni vill, men det gör Israel. Benjamin Netanyahu har själv sagt att 9/11-attacken gynnar Israel (2).

Vad som har drabbats mest av smutskastningskampanjerna är dock Islamismen. Islamismen har gått från att ha gällt muslimer med politiskt intresse till 3 meter långa och skäggiga araber som har dussintals Ak-47:or och massvis med sprängämnen hemma. Sanningen är att ingen riktigt vet vad definitionen av Islamism är. Men de flesta tror hellre på den där med de 3 meter långa araberna. Varför? För att massmedierna lärt de att tro så. När Nalin Pekgul går ut och ger sig på Islamister hejar det svenska folket på utan att riktigt veta vad Islamism står för. Visserligen behöver Islam en stark ledare, som Kristendomen har påven. Men hur tror ni det går när USA och Israel stöttar en wahabitisk regim som dumpar pengar på al-Qaida för att bränna ner ännu flera muslimska länder? Inte så bra...

Ja. USA och Israel stöttar Saudi Arabien. Räkna antalet sanktioner mot Iran kontra mot Saudi Arabien så förstår ni detta mer. Iran har demokratiska val, men inte Saudi Arabien. Iran tillåter andra religiösa grupper ha egna partier, men det gör inte Saudi Arabien. Men ändå är det Iran som är "the bad guy". Européerna och amerikanerna ignorerar det saudiska förtrycket helt och hållet. En annan viktig aspekt är som jag skrev tidigare - Saudi Arabien är allierad med Israel. Det är inte Iran. Tvärtom, Iran stöttar motståndsorganisationer som Hizbollah och Hamas. Men att Saudi Arabien stöttar al-Qaida verkar inte ha hindrat någon i västvärlden, ser jag. Det är just därför jag brukar säga att al-Qaida är en pro-sionistisk organisation. Det handlar att veta vilka al-Qaidas vänner och fiender är, och eftersom al-Qaida bara mördar muslimer, måste de alltså göra det i enlighet med sionisternas önskemål. Det är då inte heller överraskande att al-Qaida följer den wahabitiska ideologin.

Idag finns det två grenar av Islamism. Den ena samarbetar med Saudi Arabien (och dess allierade), och den andra samarbetar med Iran (och dess allierade). De är väldigt olika. Den ena är korrupt, och den andra fungerar felfritt. Och med tanke på att president Ahmadenijad och Ayatollah Khamenei är bland de mest populära ledarna i den muslimska världen bör ni också veta vilket system som är felfritt. Så enkelt är det; antingen stöttar ni USA, Storbritannien, Israel, Saudi Arabien och al-Qaida, eller Iran, Syrien, Hizbollah och Hamas. Ni kan välja att inte stötta någon av de. Men tro mig, ni kan inte vara neutrala. Neutralitet är passivt stöd till de ni jobbar för, och ni jobbar för sionisterna. Därför är aktivt engagemang och stöd till Iran det enda möjliga alternativet. Så är det för mig...

Nu undrar ni säkert varför sionisterna är i krig med Islam. Jo, jag ska förklara.

Sionisterna söker världsherravälde. De har köpt massmedier, banker och även regeringar och presidenter. Men de har inte lyckats ta kontrollen i mellanöstern. Tvärtom verkar det gå nedför för sionisterna. De mest populära personligheterna i den muslimska världen är varken Madonna, Michael Jackson eller Egyptens Hosni Mubarak. Den absolut mest populäre ledaren är Hizbollahs ledare Sheik Sayyed Hassan Nasrallah. Den näst populäraste ledaren är president Mahmoud Ahmadenijad. Syriens president Bashar al-Assad kommer på tredje plats. Det är ledarna för Motståndet mot sionismen som är de populära. Troende Islamister har därmed blivit jobbiga för sionisterna.
Sionisternas agenda har blottlagts i mellanöstern, och nu håller den på att blottläggas även i västvärlden, detta tack vare Internet. Sionisternas taktik har därför varit att gå till direkt angrepp mot Islamister för att tvinga folk att välja sida. Och det är där vi är nu. Vi måste välja sida.

1) http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/20/vi-demokrater-m-ste-mobilisera-mot-islamismen?page=1#comment-140333

2) http://www.almanar.com.lb/NewsSite/NewsDetails.aspx?id=40834&language=en

2 kommentarer:

Iranier sa...

Du illustrerar et som vi alla kände till redan. Nämligen att islam inte är en religion. Islam är paranoia.

Och du är ett uppenbart offer för islam.

Ibrahim sa...

En exiliranier som kritiserar Islam... det var nytt!

Så, du nekar till faktum att Islam spreds av en profet med budskap från vår Gud? Vad tror du på?