Politik och mellanöstern: Terrorn i Irak bör påminna oss om verkligheten, men gör inte det

21 januari 2011

Terrorn i Irak bör påminna oss om verkligheten, men gör inte det

DN.se och många andra medier rapporterar om att flera terrorattentat riktade mot civila människor i Irak har ägt rum under de senaste dagarna. Dödssiffrorna från dåden är ofta tvåsiffriga och tyder på en ny våg av terrordåd. I Karbala mördades 45 personer av terroristerna under gårdagen.

Irak har tidvis haft det relativt lugnt under de senaste åren, men våldet har aldrig tagit en paus. Al-Qaida storsatsar på att slutföra sina planer på att rensa Irak på människor. Samtidigt har organisationen utfört terrorattentat i flera andra muslimska länder, i synnerhet mot kopter i Egypten under de senaste veckorna.

De senaste dagarnas våldsdåd i Irak bör påminna oss om vilka det är som drabbas av den globala terrorismen - alltså de muslimska länderna. Idag mördades som sagt 45 pilgrimer på väg till Karbala, en stad som är helig för många muslimer. Samtidigt när muslimer mördas för sin tro finns det ett till problem som växer för var dag här hemma i Sverige och i övriga Europa, vilket är islamofobin.

Islamofober och andra Islamhetsare påstår ständigt att de "muslimska" terroristerna är ett hot mot västvärlden. När inga dåd sker tvingas Islamhetsarna anklaga muslimer för att "tycka om att ha ihjäl varandra". Den som har levt tillräckligt länge kanske minns fortfarande George W. Bush's galna påstående om att irakiska muslimer mördar varandra i Irak 2004. Hans påstående var och är fortfarande felaktigt eftersom det är al-Qaida, och inte vanliga medborgare, som står för våldet.

För att förstå terrorismen måste man först förstå hur kriminella organisationer fungerar. Kriminella typer söker alltid mer förmögenhet. Terrorister söker istället mer makt. Al-Qaida, vilket följer den wahhabitiska ideologin, söker makt för att den vill låta wahhabismen dominera den muslimska världen. Därav terrorn mot muslimer. Al-Qaida är därför inte intresserad av att utföra terrorattentat mot icke-muslimska länder.

Världsterrorismen är idag en mångmiljardindustri. Inte bara ger al-Qaida USA och andra imperialistisk-lagda, militaristiska regimer legitimitet att ockupera delar av den muslimska världen. Al-Qaida sår också 'Fitna' (inbördeskrig) mellan muslimer. Den sionistiska och imperialistiska doktrinen bygger på de tre välkända orden "Söndra och Härska", och det lättaste sättet att ockupera den muslimska världen är att underhålla muslimerna med konflikter vilka sionisterna sått via al-Qaida. Sionisterna kan inte göra det själva då det helt enkelt inte skulle ge samma resultat.

De som tidigare läst denna blogg har redan mött mina påståenden om relationerna mellan sionismen och al-Qaida, relationer som bygger på ett samarbete mellan sionisterna och wahhabiterna. För att det israeliska projektet ska kunna överleva är terrorismen en nödvändighet snarare än ett hot för israelerna.

Här i Europa stiftas det anti-terrorlagar hela tiden. Rädslan beror på falska hot. Rasister får också mer utrymme för att bilda islamofobiska partier som för bara tio år sedan hade mött så massiv kritik att dessa partier omöjligen hade kunnat överleva. Det är dags för alla människor att inse att Europa håller på att bli en härd för rasism och intolerans. Detta hat som hela tiden byggs på riktas i synnerhet mot muslimer, varav många själva har tvingats fly från terroristernas våld.

Resultatet av dessa tusentals terrordåd som plågat den muslimska världen är att wahhabismen har kunnat stärka sitt grepp samtidigt när Europa allt mer återgår till att domineras av konspirerande regimer, vars drivkraft är att förgöra muslimskt enande. Jag förnekar inte att det faktiskt finns de som är villiga att utföra attentat i västvärlden. Men dessa dåd är annorlunda. De syftar inte till att skapa kaos på gatorna, utan i parlamenten.

Islamhetsarna är verkligen på frammarsch, men några saker de vägrar medge om är att det är den muslimska världen som ockuperas och drabbas av terrordåd. De flesta dödsoffer i dagens krig är muslimer. Det spelar ingen roll hur ofta dessa lögnare anklagar muslimer för att "ha ett tycke för död". Lögnarna kommer att för alltid förbli lögnare, men det som är viktigt är att de vanliga medborgarna förstår sanningen. Vi har ändå trots allt fortfarande demokrati i de allra flesta länderna. Folket kan fortfarande påverka. Men under sionisternas grepp kanske den lyxen försvinner snart...

2 kommentarer:

Anonym sa...

när kristna blir mördade o förföljda i irak bl a då?

Ibrahim sa...

Kristna är i minoritet i Irak, så al-Qaida har aldrig mördat kristna i syfte att skapa inbördeskrig. Eller, det är förmodligen så. Det finns ingen riktig förklaring till varför kristna också drabbas av terrorismen.