Politik och mellanöstern: Anti-terrorismkonferens i Teheran

26 juni 2011

Anti-terrorismkonferens i Teheran

Under helgens konferens som representeras av omkring 60 länder har flera deltagarländer kommit överens om att ockupationsregimen Israel och USA är de främsta anhängare av den globala terrorismen. Den historiska konferensen är därför ett ytterligare steg i försöken att bland annat rentvå oskyldiga muslimer från terroranklagelser. Konferensen markerar ett tydligt missnöje mot stormakternas förvridna definition av terrorism, i den iranska huvudstaden som idag vinner allt mer inflytande i Mellanöstern just på grund av terrorn som riktats mot landet.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan inte tro på sådant nonsens, "deltagarländer kommit överens om att ockupationsregimen Israel och USA är de främsta anhängare av den globala terrorismen."

Marocko är också en ockupationsregimen, och glöm inte Kina!

Om man skall tro på följande; " Konferensen markerar ett tydligt missnöje mot stormakternas förvridna definition av terrorism, i..", så är inte Iran en stormakt, som de så gärna påstå sig vara...

Nu har mer deltagare av Irans armé höga officerare svart listade!

Irans nuvarande regim är snart bortdömt.

Ibrahim sa...

Marocko är allierad med USA och Israel. Kina kan jag inte svara på. De har en egen agenda.

Jag ser inte hur Irans regim kan bli "bortdömt". Om du menar att Iran håller på att förlora slaget vill jag gärna påpeka det motsatta. Iran har vunnit alla politiska strider under de senare åren. Helgens konferens är bara en i mängden av liknande vinster.