Politik och mellanöstern: Sionister pressar för ett krig mellan Saudi Arabien och Iran

30 juni 2011

Sionister pressar för ett krig mellan Saudi Arabien och Iran

Den saudiske prinsen Turki al-Faisal varnade om att hans land kan komma att skaffa kärnvapen om Iran skaffar egna bomber. Hotet framfördes under ett möte i östra Storbritannien uppger dn.se.[1] Saudi Arabien har under åtminstone tio års tid konfronterat Irans växande inflytande i regionen, ofta efter uppmuntring från USA och Israel. Västerländska stormakter samt ockupationsregimen Israel har sedan den islamiska revolutionen år 1979 varit fientligt inställda mot Iran. Anledningen till det är att det iranska folket vägrar låta sig styras av marionettledare, vilket sionister anger som ett krav för samtliga muslimska länder för att de ska få vara med i den västerländska gemenskapen.

Iran har vid flera tillfällen poängterat att landet inte vill vara i konflikt med Saudi Arabien, men wahhabiterna i det extremt konservativa kungadömet är lika fientligt inställda mot Iran som sionisterna är. Konflikten mellan wahhabismen och Islam är mycket djupare än politiskt. Konflikten har pågått på det religiösa planet i snart 200 år. Efter andra världskriget lät USA och Storbritannien Saudi Arabien leda den muslimska världen. De länder som vägrade låta sig styras från Riyadh blev per automatik USA:s fiender. Egypten och Syrien var till en början de främsta fienderna. Sedan blev Iran den främsta fienden på grund av dess teknologiska och vetenskapliga framsteg.

USA och Israel har i många år planerat ett krig mot Iran. Planen var att först ockupera länder som gränsar till Iran, som just Afghanistan och Irak. Under 2004 till 2006 förändrades mycket, och då valde sionisterna att först angripa Libanon och Syrien, som är nära allierade till Iran. När 34-dagarskriget blåste upp i juli 2006 planerade israelerna att besegra Libanon på tre dagar för att sedan invadera Syrien från väst medan amerikanska trupper invaderade från Irak i öst. Hizbollah lyckades dock stoppa de israeliska ockupationstrupperna, vilket resulterade i 34 dagar av massaker av de israeliska trupperna.

Iran har länge stöttat Hizbollah och Syrien, och erbjuder än idag andra länder militärt stöd. Samtidigt plågas USA och Israel av svåra ekonomiska kriser. USA har förlorat sina krig medan Israel brottas med försvagad krigsmoral bland sina soldater. Västmakterna är därför inte kapabla att starta ett krig mot Iran, som för tillfället har 20 miljoner soldater och reservister som är redo att dö martyrdöden. Därför har sionisterna peppat wahhabiterna att starta ett krig mot Iran, dels för att försvaga Iran men också dels för att leda till ett stort krig mellan muslimer. Sionisternas planer är sannerligen onda.

7 kommentarer:

Purrfect sa...

När Israel har skaffat kärnvapen är det inte så konstigt att Iran också vill skaffa kärnvapen (om dom nu verkligen är på väg att skaffa sig kärnvapen dvs. Iran har ju konsekvent förnekat detta). Och om Iran skaffar kärnvapen så vill andra länder också göra det.

För att få ett slut på kärnvapenspridningen i Mellanöstern så måste man börja med Israel och kräva att dom tillåter IAEA att inspektera deras kärnvapenanläggningar, samt att Israel förstör sina kärnvapen. Först efter detta kan man på ett trovärdigt sätt sätta press på de andra regimerna i området.

Ibrahim sa...

Irans intentioner kan verkligen diskuteras. Så länge de inte skaffar kärnvapen har de internationellt stöd gentemot USA och Israel. Så Iran har även fördelar med att inte skaffa kärnvapen.

Du har helt rätt om att IAEA måste få inspektera israeliska kärnanläggningar. Tyvärr kommer amerikanerna att misslyckas med att förhindra en kärnvapenupprustning i Mellanöstern så länge de försvarar den israeliska armén. Trots att det ligger i deras intressen. USA förlorar mycket på en upprustning i Mellanöstern då många stater riskerar många statskupper på kort tid, vilket gör det lätt för terrorister att få tag i vapnen. Precis som när Sovjetunionen upplöstes.

Anonym sa...

För att få ett slut på kärnvapenspridningen i Mellanöstern så kan IAEA att inspektera deras kärnvapenanläggningar, men att Israel förstör sina kärnvapen betyder att de skriver under en dokument som TILLÅTER förintelsen av den israeliska staten!

Först efter att man kräver Indien, Nordkorea, Pakistan, Indien, Folkrepubliken Kina, Frankrike, Storbritannien, Ryssland samt USA kan man på ett trovärdigt sätt sätta press på Israel.

Irans mål är att befria al-Quds till varje pris, så att palestinska pojkar kan känna sig trygga att göra det de vill på http://youtu.be/xU9CauJP4Pg utan att ha judiska barn stående som målvakt.

Ibrahim sa...

Länder har alltid krigat mot Israel. Att de skulle förstöra sina hemliga kärnvapen skulle inte förändra mycket. Men det är en principsak. Det är väldigt viktigt att farliga regimer inte får har kärnvapen. Det är samtidigt viktigt att farliga regimer inte får existera. Oavsett om det handlar om Israel eller inte.

Videoklippet du länkar till är skitsnack då filmen beskrivs med att "Israel ockuperas av araber". Förvanskning av historien tycker jag. Typiskt sionistiskt.

Anonym sa...

Iran har inte kärnvapen - det har t om CIA intygat.

Det största hotet i regionen och världen i stort stavas ISRAEL. Denna terrorstat måste tyglas och tyglas ordentligt.

Hetsen mot Iran dirigeras av AIPAC/Israel - med lydstaten USA som förkämpe med sionist horan Hilary som talförare.

.

Anonym sa...

Kristna sionister anser att Guds löften i Gamla testamentet till judarna fortfarande gäller.

Alltså just på grund av detta ståndpunkt som Al-Qauida och många andra islamistiska grupperingar har som mål att bekämpa västvärlden samt judarna - Israel.

Det märkligaste är att i den heliga Quran hedras både Moses och Jesus....

Kristna sionister tolkar Israels skapelse som en uppfyllelse av en del gammaltestamentliga profetior. De brukar tolka Uppenbarelseboken så att det judiska folket måste återförenas i Israel före Kristi återkomst, och att Israel måste återerövra de landområden man hade under biblisk tid.

Det märkliga är att om man läser Al-Manar TV (Lebanon) så hittar man en flik "Middle East >> Zionist Entity"...

Den Kristna Sionismen är omstridd i judiska kretsar!

De kristna sionisternas syn på Judarna som ett redskap för Kristi återkomst, retar många Judar som ser kristen sionism som instrumentalisering av det judiska folket, med andra ord det är antisemitism.

Många militanta ortodoxa judar (sionister), alltså dessa judar som skapar bosättningar anser att stödet för ockupationen och bosättningar är så värdefullt att det måste uppmuntras, även om de inte delar de kristna sionisternas idéer och målsättning!

Det är fel att utesluta diskussioner om Gazas betydelse i Kristna sionisters ideologi, eftersom JUST i Gaza har de högborgen av Islamistiskt motstånd mot allt och alla som har sionism i sin agenda - http://youtu.be/i08L09V0_sg.

Hamas har proklamerat ju att de vill utplåna Israel, dessutom i sin stadga hittar man bland annat följande; ”vår kamp mot judarna är mycket viktig och mycket allvarlig”!.

I artikel 11 i Hamas stadgan: ”Strategin för Hamas: Palestina är en islamisk Waqf Den islamiska motståndsrörelsen anser att Palestina har varit en Islamisk Waqf över generationerna och fram till uppståndelsens dag, ingen kan avstå från det eller en del av den, eller överge den eller en del av det. Inget arabiskt land..”

Egentligen det är parternas åsikter som skall räknas. Vi kan påstå att Gaza är ockuperat medan araberna(palestinierna) hävdar att de är i blockad! I "Palestina idag" (publicerades 2009-11-26), är de stolta att publicera en bildreportage om Eid al-Adhaom firandet, där kan man läsa att "Trots BLOCKADEN av Gaza människor shoppar kläder till sina barn". I den "svältande" Gaza kan de köpa till och med offerdjur... “And finally buy the sacrifice and Ottaghzhaa to this day the day of Eid al-Adha”.

Ibland undrar jag om det är kristendomen som är roten till muslimernas hat mot judendomen.

Det är ju trots allt de kristnas korstågen som muslimerna vill INTE glömma, många kristna (sionister) anser att Guds löften i Gamla testamentet till judarna fortfarande gäller.

Ibrahim sa...

Jerry.

Att profeterna Moses och Jesus hedras i Koranen är inte märkligt. Muslimer respekterar samtliga profeter, som uppgår till 40.000 (124.000 enligt vissa) personer. Muslimer tror på att alla profeter fick i uppdrag av Allah att sprida Hans budskap till människan på jorden.

Jag tror inte att Kristendomen har hamnat mellan Judendomen och Islam. Snarare har Judendomen (och senare Kristendomen) kapats och kidnappats av sionister som har nära relationer med frimurarna/Illuminati. Kidnappningen syftar till att försvaga Allahs budskap till människan, för att istället stärka Satans makt. Idag försöker samma sorts människor kapa Islam, genom wahhabismen och al-Qaida.

Som du säkert har märkt har wahhabiterna en extremt annorlunda syn på Islam jämfört med vanliga muslimer. Wahhabismen går tillbaka till det brittiska imperiet under storhetstiden för 200 år sedan. Imperiet styrdes av sionister vars agenda var att sprida sin makt till hela världen. Wahhabismen blev sionismens kontakt med den muslimska världen, precis som frimureriet var i västvärlden när Kristendomen fortfarande dominerade det politiska och religiösa livet. Väl när man började begå brott i Kristendomens namn (som al-Qaida gör i Islams namn idag) började sionisterna propagera för en sekularisering, vilket i grund och botten handlar om att stärka Satans dominans.

Vad gäller de tre monoteistiska religionerna är de väldigt lika varandra. De 10 budorden. Guds och Satans roller. Himlen och helvetet. Och så vidare. De två första religionerna har kidnappats och körs idag in i en kollisionskurs med Islam. Allt för att skapa ännu mer splittring mellan de som föraktar Satans frestelser.