Politik och mellanöstern: Det nya kalla kriget - präglat av lögner

28 augusti 2008

Det nya kalla kriget - präglat av lögner

Allt fler svenska politiker "promotar" NATO, som om NATO vore vår räddning. Carl Bildt har även valt att provocera Ryssland genom att jämföra landet med Nazityskland.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=821223

Har Carl Bildt glömt att det var ryssarna som räddade Europa från nazisternas hänsynslösa krig och ockupation? Faktum är att Sverige knäade sig för Nazityskland när ryssarna kämpade för deras rätt att leva självständiga. Jag tycker att Carl Bildt har ingen rätt att bete sig så som han gör.

Vad är det som pågår? Vill de europeiska politikerna ha krig? De provocerar Ryssland hela tiden. Nu vill man även införa sanktioner mot Ryssland. Hur korkade är dessa människor? Europa köper stora mängder naturgas från Ryssland. Var ska vi få tag på gas och energi om man inför sanktioner mot Ryssland?

Enligt en undersökning på DN vill 53% av rösterna gå med i NATO. Det verkar vara så att 53% av landets befolkning totalt saknar kunskaper om NATO. För det första, Sverige är i princip redan med i NATO, då Sverige tar order från NATO. För det andra, NATO är en hänsynslös organisation som bara eftersträvar makt. Det är inget Sverige, som är ett neutralt land, bör ha med att göra.

NATO är i krig med spöken. De krigar mot "terrorister", som inte ens existerar. De griper en massa människor, men har inte åtalat en enda person. De har inga bevis, för det finns inga terrorister där de letar. Al-Qaida får sina vapen och pengar direkt från USA. Mer än hälften av amerikanska vapenleveranser till Iraks trupper försvinner helt och hållet. Varför?

Fatah al-Islam, som förra året påstod att de vill döda judar, började döda libanesiska soldater. De skjöt vilt omkring sig, dödade en massa civila. Men de rörde inte ens Israel, där det finns judar. Fatah al-Islam opererar fortfarande, för Fouad Saniora lät inte libanesiska trupper jaga ner ledaren för Fatah al-Islam. Om NATO slutar förse al-qaidister med vapen, löses al-Qaida upp.

Först var alla rädda för ryssarna. Sen blev alla rädda för muslimerna. Vad händer nu? Tänker folk vara rädda för båda?
Folk var rädda för ryssarna för att de hade bättre vapen. Sen, efter 11:e september glömde man ryssarna och började bli rädda för skäggiga män (förutom tomten)...

Ännu idag kan man läsa extremistiska kommentarer där amerikaner (oftast så) uppmanar mord på muslimer. Många människor här i väst tror seriöst att alla muslimer bär bomber runt midjan. De tror att muslimer rider fortfarande på kameler och bor i sandslott. Det är inte deras fel, det är politikernas och mediernas fel.
Två tredjedelar av den amerikanska befolkningen vet inte ens var Irak ligger, trots att de har sina egna söner där.
Här i Europa verkar man gilla idén att försvara "yttrandefriheten", trots att man inte ens vet vad den innebär. Politikerna kommer snart börja bomba det svenska folket med lögner, bara för att skapa opinion mot Ryssland och för NATO. Och det kanske kommer en dag då Sverige officiellt går med i NATO, och då kommer det en dag då det svenska folket ångrar sig.

Mina släktingar har vittnat NATO:s hänsynslöshet i Libanon...

Georgien angrep Ryssland, varför ska vi straffa Ryssland? Är det vad demokrati och rättvisa står för?..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller fullständigt med dig, fördomar, själv så bor jag nära ett invandrar ställe om man säger så , kanske sa fel men whatever, där bor iaf muslimer m.m
Förut när jag var lite mindre (kanske 11 bast) och tog bussen hem så sitter det muslimer på bussen och jag ska erkänna att jag var rädd att någon skulle spränga bussen i bitar, jag menar verkligen det, men nu har jag ändrat mig, som du säger det e politikerna och mediernas fel, jag har ändrat min uppfattning nu och har börjat tänka om, 9/11 var amerikas egna fel, regeringens fel, dom tkr väll att det är lätt att lura sin egna befolkning för att kunna göra det dom vill,

Idag känns det som om världen handlar om makt & pengar, jag hoppas bildt och svenska regeringen ändrar sin uppfattning, annars kommer världen gå under,

Som du sa tar vi order från nato, yepp, ett exempel är i Afgahnistan *stavning* där vi tillochmed nato emblemet på uniformerna och följder deras order, vi måste dra oss tilbaka från mellanöstern och inte gå med i nato, annars är vi i sverige körda, då hoppar vi på tåget som USA och flera andra länder redan e på..

/Philip

Ibrahim sa...

Politikerna och medierna har tjänat mycket på att svartmåla en grupp människor som fiender. Det finns stora pengar att tjäna, och de som utnyttjar det på rätt sätt kan få mycket makt. Och de som svartmålas förlorar mycket på det.

De länder som är med på USA:s sida håller på att förlora mycket respekt i den internationella arenan. Är Sverige med finns risken att Sverige skadas för all framtid.