Politik och mellanöstern: Krig mellan Afghanistan och Pakistan?

18 juni 2008

Krig mellan Afghanistan och Pakistan?

Det här rör inte direkt mellanöstern, men efter att ha kollat in mer på det här vill jag skriva några ord.

Vissa påstår att Usama Bin Ladin är död, andra påstår att al-Qaida blivit starkare på senare tid. Men i vilket fall som helst har de amerikanska trupperna i Afghanistan tagit sig friheten att röra sig fritt över gränsen mellan Afghanistan och Pakistan. Och på senare tid har amerikanska trupper "råkat" döda civila på båda sidor av gränsen.

Med hjälp av "hotet av al-Qaida" lyckades de amerikanska krigsherrarna ta en ny front i den muslimska världen. Land efter land faller självständiga muslimska nationer, och faller i händer på "den enögda djävulen" (syftar på s.k Illuminati/masoniterna). Länder som Irak, Saudi Arabien och Egypten fick korrupta ledare, som tar order från väst. Saddam Hussein krigade mot den muslimska världen o.s.v.

Nu när det muslimska upproret växer, med irakiska befrielseorganisationer tillsammans med Hizbollah, Hamas, Fatah (PLO) och Iran söker krigsherrarna till centrala Asien, där majoriteten av den muslimska befolkningen bor.
På samma sätt som "sunni mot shiia" konflikten provoceras nya krig mellan muslimer, och återigen med korrupta "muslimska" ledare...i det här fallet är både Afghanistans Karzai och Pakistans Musharraf korrupta. De tar emot vapen från USA, och håller på med vad som skulle tolkas som ett krig mot Islam. Det här kriget skulle också vara en i mängden, då det alltid är civila och de obeväpnade som drabbas mest. Vem vet hur många oskyldiga som skulle dödas under ett eventuellt krig.

Hur som helst, vad jag och många andra vet är att det är amerikanska politiker och medier som ligger bakom provokationerna. EU har också ett finger med i spelet...

Inga kommentarer: