Politik och mellanöstern: 100-tals martyrer när sionistiska al-Qaida slår till

05 februari 2010

100-tals martyrer när sionistiska al-Qaida slår till

Under högtiden 'Arbain' (på arabiska; 40:e dagen av Ashura') samlades tiotals miljoner muslimer världen över för att minnas Imam Husseins (frid över honom) martyrskap. En stor del av dessa samlades i den irakiska staden Karbala, som är helig för Islam. Men trots denna sorgedag för världens muslimer, valde terrorister angripa besökarna. Bara i Karbala har tre terrordåd ägt rum under denna vecka. Bara i Karbala har ett hundratal mist livet. På andra håll i världen har fler mördats av al-Qaida.

Jag vet inte hur det är med er, men det här är ännu mer bevis på att al-Qaida jobbar för islamofobernas intressen, alltså sionisterna. Vad al-Qaida och sionisterna vill ha är en 'fitna', ett inbördeskrig bland muslimer. Det ville George W. Bush själv, det var ju han som började tala om ett krig mellan sunniter och shiiter. Al-Qaida har aldrig angripit Israel, och enligt en massa bevis, inte heller USA.

Vad har al-Qaida för syfte när den angriper de som minns Imam Husseins martyrskap? Al-Qaida vill ha inbördeskrig. Dags att inse det. Dessutom undrar jag vad massmedierna tycker om händelserna i veckan. Tänker ni fortsätta skylla på islamismen, eller inse att det är sionismen som är det värsta hotet mot den fria världen (inklusive de fria muslimerna som kämpar mot sionismen i Palestina, Libanon, Irak och Afghanistan)?

http://www.almanar.com.lb/newssite/NewsDetails.aspx?id=123034&language=en


http://www.svd.se/nyheter/utrikes/pakistanska-shiamuslimer-mordade_4215883.svd


http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8500131.stm

2 kommentarer:

Anonym sa...

Leve den Sionistiska staten Israel,och stöd Israels kamp mot de Islamistiska Hundarna.Må Allah straffa de Islamistiska svinen,som förpestar vår jord.

Ibrahim sa...

Den sionistiska regimen kommer aldrig överleva med tanke på dess natur. Satansdyrkare är inte menade att vinna. Så enkelt är det...