Politik och mellanöstern: Reviderade versioner av Koranen är förkastliga

21 februari 2010

Reviderade versioner av Koranen är förkastliga

SvD skriver om 'Profet Kader Abdolah', en exiliranier som flydde till Holland. Han har skrivit sin egen Koran. Han har t.o.m. skrivit en egen sura (vers). Han anser att den riktiga Koranen är "svårläst", så han har skrivit en "modern version" av Koranen, för att tillfredsställa holländare.

För mig som muslim är detta förkastligt. Det som gör Koranen unikt är att ingen får ändra i den. De budskap Allah sände ner ska inte ändras. Det är just därför Koranen har en så hög trovärdighet även för historiker och forskare.

De som trycker på en omrevidering av Koranen är de sekulära. Inte bara de, utan även sionister. För att förklara varför de vill göra det, kan jag säga att de sionistiska ledarna dyrkar Satan. Och Satan vill förgöra tron på Gud. Han har redan krossat Kristendomens trovärdighet genom korruption i Vatikanstaten och massiva tryckningar på kyrkliga institutioner genom åren. Sekulariseringen har reducerat Kristendomen, och nu är Islam nästa mål. Terror-snacket, det var bara början. Nu försöker de samla stöd bland de indoktrinerade människorna för att kräva att bränna den riktiga Koranen, så att sionisternas version ska styra muslimerna.

Det här ger mig ytterligare en anledning att hålla mitt exemplar av Koranen extra nära mig. Den här Islamförföljelsen har nått nya höjder. En omrevidering av Koranen kommer inte lösa några problem. Den kommer bara skapa fler problem. Det är väldigt viktigt att Allahs sanna budskap bevaras och skyddas från dessa Satansdyrkare.

http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/muhammeds-moderna-uttolkare_4301939.svd

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej När man läsar sådana artikel blir man som muslim mer troende och älskar mer våra kära profet (FVÖH)eftersom det finns så många idioter som hatar honom och de hamnar i slutändan på soptippet gå igenom historien och kolla vad har händ med de som stridit mot denna heliga person var de är nu och det blir samma ödet med denna falska idoten Kader Abdolah Denna falska bok som kallas för quraan är hämtat av bibel och påhittat gamla testementet det har ingenting med islam att göra

Anonym sa...

Om nu Islam är så himla bra, varför får den ALDRIG ifrågasättas?
Islam har ju enligt er muslimer alla svar ju!
Då borde den tåla lite frågor också, kan man tycka.

Ibrahim sa...

(Till 1:a anonym)
Ja, håller med dig. Islams fiender har hittat på massor av olika sätt att krossa Islam. De hittade på "terrorn" och sen "shia mot sunni". Nu vill de ändra på källan, Koranen. Inshallah kommer de inte lyckas. Allah är den bästa av planerare.

(2:a anonym)
Det är skillnad på konstruktiv kritik och pajas-beteende. Jag svarar gärna på konstruktiva frågor och kritik. Det har jag gjort ett antal gånger här. Men de flesta verkar leva sig in i SD:s oro alltför mycket. Ta ett steg tillbaka, försök se konflikten från ett globalt perspektiv. Och har du frågor om Islam är det rekommenderat att du inte beter dig som de där pajaserna. Att göra som pajaser gör förstör ens trovärdighet, och ingen har lust att besvara dina frågor uppriktigt.