Politik och mellanöstern: Kristna irakier nya mål för det sionistiska al-Qaida

10 november 2010

Kristna irakier nya mål för det sionistiska al-Qaida

Under början av 2004, kort efter att USA nämnde ut sig själv som segrare över Saddam-regimen började den före detta presidenten George W. Bush tala om något som var väldigt ovant för många människor i hela världen. Bush påstod att det pågick ett inbördeskrig mellan shiiamuslimer och sunnimuslimer i Irak. Så sant som det var dödades både shiia och sunnimuslimer i fruktansvärda terrordåd. Många dödades i sina lokala moskéer, shiiter som sunniter.

Senare blev det klart att al-Qaida genomförde dessa attentat. Dåden var sofistikerade och väldigt likadana. Om Bush hade haft rätt, hade terrordåden sett väldigt olika ut. Men det gjorde de inte. Det tog inte lång tid innan teorier om hur CIA och Mossad sponsrar al-Qaida nådde gatorna inte bara i Bagdad, Karbala, Tikrit och Basra, utan även i andra städer i hela Mellanöstern. Under mitt Libanonbesök sommaren 2008 fick jag höra teorier om att USA bygger en massiv underjordisk bas under den gröna zonen i Bagdad. Många i den irakiska huvudstaden blev vittnen till tusentals lastbilar som åkte genom säkerhetsspärrarna i den gröna zonen.

Idag är det allmänt känt att USA sponsrar al-Qaida. Verkligheten är att FBI söker Usama Bin Ladin inte för att han genomförde elfte september dådet, utan för attentatet mot den amerikanska ambassaden i Kenya 1998. FBI grep närmare 200 israeliska medborgare kort efter elfte september dådet. Samtliga släpptes.

Under de senaste månaderna har vi vittnat en ny trend i Irak - våld mot kristna. För ett par veckor sedan angreps en kyrka av terrorister, som tog gisslan. Många frågar sig varför al-Qaida riktar sig mot de kristna. Svaret är enkelt; de vill se en ny våg av våld, som den under 2004 och de följande åren. Idag vill sionister och andra Israelkramande terrorister starta ett nytt inbördeskrig i Irak, mellan kristna och muslimer. Någon måste ju få skulden för att civila människor mördas. Inte sant? Vem tror du då kommer att få skulden?...

2 kommentarer:

Svarten sa...

"Idag är det allmänt känt att USA sponsrar al-Qaida"

Jaså. Vilken planet bor du på?

Ibrahim sa...

http://theintelhub.com/2010/10/24/zionist-patsy-adam-gadahn-calls-for-terror-attacks-in-multiple-cities/

Vilken planet lever DU på?

Dessutom, med CIA:s operationer "Northwood" och "Gladio", vad säger oss att USA inte samarbetar med al-Qaida? Inget. Med historien i baktankarna måste man utgå ifrån den möjligheten, som numera är mer sanning än teori.