Politik och mellanöstern: Alla terroristregimer har ett bäst före datum

01 juni 2010

Alla terroristregimer har ett bäst före datum

Fortfarande råder chocktillstånd angående Israels massaker på fredsaktivister på internationellt vatten. En del människor förstår inte varför. Men de allra flesta har tagit ställning, och visar solidaritet med fred, rättvisa och ära.

Den israeliska attacken har resulterat i storm mot staten Israel. Många har fått nog, och kräver drastiska åtgärder som exempelvis bojkott av den sionistiska terrorregimen. Men det finns de som trots allt försvarar regimens beteende. De anklagar fredsaktivisterna för att vara "terrorister" och "antisemiter". Ganska välanvända ord. Pro-israeler älskar dessa ord. De är deras enda vapen mot sanningen.

Jag reagerade lite över MUF-ordförandet Niklas Wykmans reaktion mot den israeliska attacken (1), där han anklagar aktivisterna för att vara terrorister. Men jag förstår honom. Jag förstår att han och alla andra sionister och Israelkramare blir arga när sanningen hinner ifatt de.

Dessutom anklagas aktivisterna för att ha "förberett sig med vapen" inför det israeliska angreppet. De hade metallrör och knivar med sig för att försvara sig mot piraterna, som angrepp skeppet på internationellt vatten.

Piraterna valde att börja skjuta. "Aktivisternas fel", säger sionisterna. "Soldaternas fel", säger hela världen. Om dessa soldater inte vill nedslagna med rör får de väl stanna hemma, tycker jag. Generalerna som skäms över att deras "modiga" soldater får stryk av några journalister får väl skaffa nya jobb. Kanske inom mediebranschen. Där får de nog lära sig slåss som de andra journalisterna.

Aktivisterna hade all rätt att försvara sig mot piraterna. Den som påstår annat, avslöjar sig själv som Israelkramare. Hur som helst, nu måste världen hantera situationen. Hur den hanterar den kan avgöra framtiden. Antingen blir det fred, vilket kräver tuffa åtgärder mot den sionistiska regimen. Eller så blir det krig, vilket bara händer om världen fortsätter ignorera Israels brott mot mänskligheten. Det mest intressanta är att Israelkramare har tappat kontrollen. Det lär bli intressant att se hur det blir.

1) http://aftonbladet.se/nyheter/article7217611.ab

http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=128519§ionid=351020204

http://www.dn.se/nyheter/varlden/fyra-svenskar-i-fangelse-1.1114769

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/sa-vill-israel-vinna-striden-om-opinionen_4800157.svd

Inga kommentarer: