Politik och mellanöstern: Förintelsen började med hatspridning...

24 oktober 2008

Förintelsen började med hatspridning...

Skrämseltaktik som vissa partier och nyhetsmedier använder sig av är anledningen till den ökade negativa inställningen till invandrare i övrigt. Sverigedemokraterna och vissa nyhetsmedier har under senare tid "anklagat" eller snarare lagt skulden på muslimer, när man tagit upp saker som hög arbetslöshet och kriminalitet bland invandrare. Trots att bara en tredjedel av Sveriges invandrare är muslimer, tror vissa att alla invandrare är mer eller mindre muslimer. Kanske är det enbart Sverigedemokrater som tror på sånt? Icke-muslimska invandrare ignoreras helt och hållet, bara för att göra det lättare att klaga på muslimer.

Sverige har smittats av "Islam-hetsen". Det är ett faktum. Slöjor, extremism och hedersmord förknippas tungt med Islam och muslimer, men det går inte att rättfärdiga. Hedersmord är förbjuden i Koranen, men jag antar att det inte är intressant.

Slöjorna ses vara ett hot mot kvinnliga rättigheter, vilket i sig egentligen är ett hot mot kvinnliga rättigheter. Att icke-muslimer vill tvinga muslimska män (så är det i detta fall) att sluta "tvinga kvinnorna bära sjal" är tragiskt. De allra flesta har själva valt att bära sjal...men återigen antar jag att detta inte är intressant...

Ja, jag vill sprida sanningen om Islam, för jag tror att alla dessa lögner om Islam är det huvudsakliga problemet bakom motståndet mot mångfalden. I tusentals år har handelsmän besökt andra länder, andra regioner och vi har aldrig hört något om rasistiska påhopp. Varför blev det plötsligt annorlunda på 1900-talet? Är det p.g.a Islam? Är det p.g.a att folk bara känner sig hotade hela tiden? Tydligen vill en tredjedel av Sveriges invånare bo bakom höga murar. Detta förklarar det mesta. Skrämseltaktik...

Skrämseltaktik, det är farligt. George W Bush lyckades få amerikanerna på sina sida när han propagerade för "hotet från det närmare östern", som egentligen inte existerar i större omfattning än simpel kritik mot relationerna mellan USA och Israel.
Han lyckades invadera två länder, som resulterat i miljontals dödade människor. Vill vi ha sånt här?

Sålänge sanningen om Islam hålls borta från folket lär detta bara fortsätta och dessutom bli värre.

Inga kommentarer: