Politik och mellanöstern: Bojkotta den sionistiska terroristregimen nu

21 augusti 2009

Bojkotta den sionistiska terroristregimen nu

Det här är det tredje inlägget jag skriver om den diplomatiska konflikten mellan Sverige och Israel. Anledningen till att jag skriver ett tredje inlägg är att jag har ett bra tillfälle att visa mina läsare hur illa staten Israel beter sig på den internationella politiska arenan. Den här konflikten, där Israel angriper den svenska press- och yttrandefriheten har väckt många svenskar. Konflikten har också gjort det svårare för Israelvännerna.

Israel kallas ofta för "mellanösterns enda demokrati", och för kanske miljonte gången försöker jag påpeka bristerna i Israels "demokratiska" system genom att hänvisa till landets apartheidsystem. Det finns ingen demokrati i Israel. Det finns inte heller någon pressfrihet. Massmedierna i Israel får inte publicera artiklar om den israeliska armén inte vill det. Pressfrihet? Demokrati då? Den stavas ockupation, massmord och brott mot mänskliga rättigheter.

Israeliska politiker, i synnerhet ökände Avigdor Lieberman har försökt tvinga den svenska regeringen att ta avstånd från Boströms artikel, officiellt talat. Många svenska politiker har redan gjort det, men Lieberman och gänget vill tydligen att även Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt också gör det. Nu när Carl Bildt vägrar följa det israeliska kravet fortsätter alltså hetskampanjen mot Israelkritiker.

Israel hotar med att en svensk vägran att officiellt fördöma den omtalade artikeln kan "kasta en mycket lång skugga" över relationerna mellan Sverige och Israel. Bra. Då kan vi passa på att bojkotta den israeliska staten. Detta lär få Lieberman och gänget att hålla käften. Jag tycker att EU måste ta en funderare gällande sina relationer med den sionistiska terroristregimen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5674062.ab


Ehud Barak anser att den israeliska armén är "den mest etiska alla". Jag undrar om Israelvänner här i Sverige är redo att hålla med. Fyra ord. Gaza massakern i vintras.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3387807.svd

3 kommentarer:

Anonym sa...

Judarna är Guds egendomsfolk han har låtit dem komma tillbaks till
det land som ligger på Jordens mittelhöjd se profeten HESEKIELS i gammla testamentet.Hopsammlade igen efter
Jerusalems förstörelse 70 e KR DÅ romarna brände Jerusalem och
de blev förskigrade till runt om i världen.Vi ska välsingna ISRAEL
DET ÄR KRING DET LANDET ALLT SKA HÄNDA VID JESU TILLKOMMELSE OCH HAMAGGEDDON.
Gud välsigne också palestiner som vill leva i fred.

Anonym sa...

Har du några bevisa att komma med?

Ibrahim sa...

Jag vet det. Många Israelvänner väntar bara på Messias återkomst. Det tror judar, kristna och även muslimer på. Men försök förklara för den här personen varför man lät ett folk lida i flera årtionden.