Politik och mellanöstern: Koldioxidskatt är slaveri

01 maj 2010

Koldioxidskatt är slaveri

Mer om det stalinistiska systemet som implementeras i Sverige. Med Climategate i ryggen fortsätter vissa människor fortfarande begränsa vår rätt till att röra oss fritt. Med dyrare bränsle och med total stopp i utvecklingen av infrastrukturen.

Det första Josef Stalin gjorde när han implementerade sitt diktatoriska system var att begränsa människors rörlighet. Med andra ord kan detsamma vara på gång i Sverige idag. Jo, Climategate bevisade att forskarvärlden kan luras, och att de har gjort det vad gäller miljöforskningen. Koldioxidmängden har ökat under åren, men har den verkligen gett någon effekt? Ingen vet. Inte ens forskarna.

Jag har en uppmaning till er alla. Använd Google Earth och se hur andra städer ser ut. Det finns en inställning som gör att man kan se hur motorvägar är dragna. Efter att ha sett hur några huvudstäder ser ut vill jag att ni tar en titt på Stockholm, och ni lär märka att de flesta bilar tvingas ta Essingeleden, vilket går runt precis intill stan. Inte bara orsakar detta total trafikstopp, utan även försämrad luft inne i stan.

Tydligen behövs då en till motorväg som går från södra delarna av Stockholm till de norra delarna. Och det gör Förbifart Stockholm perfekt. Så, vad är problemet? Jo, den där stora konspirationen mot vår frihet. Det finns människor som vill att alla stockholmare ska åka buss och tåg hela tiden. De finns. Och de kommer att komma med helt banala argument och påhitt. Det kommer de verkligen göra...

Koldioxidskatt kan då inte motiveras, eftersom det inte finns någon forskning som styrker konspirationsteoretikerna (de där miljögalningarnas teorier). En naturlig utveckling är givetvis att utveckla bränslen som är mer miljövänliga. Trots att koldioxid inte orsakar global uppvärmning är alltför mycket koldioxid fortfarande giftig för människor och djur. Men koldioxidskatt hindrar också teknologisk utveckling. Och främst hindrar det vår frihet.

http://aftonbladet.se/debatt/debattamnen/miljo/article7048072.ab

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1970877/c-morkar-hojning-av-bensinskatten

Inga kommentarer: