Politik och mellanöstern: Nej, muslimer förtjänar stöd i kampen för frihet mot kränkande terrorister!

19 maj 2010

Nej, muslimer förtjänar stöd i kampen för frihet mot kränkande terrorister!

Angående Lars Vilks, fallet om honom och mediernas "kamp för yttrandefrihet" trots att en stalinistisk regim är på väg att upprättas i Sverige och i Europa.

http://www.dn.se/debatt/lars-vilks-fortjanar-stod-i-kampen-for-yttrandefrihet-1.1101966


Detta kan inte repeteras alltför många gånger. Självklart ska vi kämpa för yttrandefrihet. Självklart ska vi låta det svenska folket få kritisera annat än bara Islam!

Vad vi bör göra är att stoppa dessa islamofobiska terrorister som svärtar ner Sverige med hatkampanjer. Terrorister är de, för de använder sig av inhumana metoder för att stärka sina egna positioner. I slutändan är det bara terrorister som vinner på att ha politiskt kaos, för att folk bara kränkte varandra...

3 kommentarer:

Svarten sa...

"Vad vi bör göra är att stoppa dessa islamofobiska terrorister"

Eftersom du tidigare skrev att "Jag är inte chockad över att folk i ren ilska gav sig på Lars Vilks. Deras reaktion var logisk och rationell" vet vi vad som är att vänta från dig och ytterligare en handfull knäppgökar.

Anonym sa...

Finns massor exmepel på när andra kritiseras än muslimer, men det är bara muslimer som inte kan hantera kritik

/Markus

Ibrahim sa...

Det är skillnad på kritik och kränkningar. Att kritisera Vatikanstaten eller muslimska lärda bryr sig ingen om. Men att kränka profeten Muhammed (frid över honom) är idiotiskt. Vad har man för värdighet när man kränker en död man om och om igen?

Jag tycker att lagarna inte klarar av att hantera islamofobisk terrorism. Antingen bör de göra det väldigt snart, eller så kommer muslimerna att reagera allt tuffare. Palestinierna slåss än idag, 62 år senare. Det handlar om tålamod och slagkraftig kritik i form av intellektuella protester och ibland även med hårda ord.