Politik och mellanöstern: Rond 4 i kriget mot mänskliga rättigheter

28 februari 2009

Rond 4 i kriget mot mänskliga rättigheter

Jag har många gånger hört om hemliga möten om nya lagar lik Acta (Anti-Counterfeit Trade Agreement), men jag har inte kunnat bekräfta något om de. Men SvD skriver nu om Acta, som ska tvinga tullerna runt om i världen att gå igenom bl.a. mp3-spelare och bärbara datorer i "jakten på piratmusik/film". Troligen lär ingen vanlig människa gilla idén, inte heller de som har enbart laglig nedladdad musik och film. Det här är ju kränkande.

Integritet och rättigheter gillade man att snacka om för 20-30 år sen. Idag är säkerhet och multinationella bolag viktigare än oss. FN har t.o.m. deklarerat att icke-levande objekt (som stenar) är lika mycket värda som oss människor...är inte då multinationella företag enligt politikernas logik viktigare än oss?

FRA-lagen, IPRED-lagen, datalagringslagen och nu Acta. Nu lär ingen bli förvånad om någon påstår att en femte lag smids av elitpolitikerna. Nu snackar jag inte om svenska politiker. Ni får ju gärna räkna ut hur många av dessa lagar som i sin ursprungsform var svensk(a). Även FRA-lagen är mer eller mindre kopierad från andra länder.

Men jag tror inte att dessa elitpolitiker är dumma, att de inte tänkt på alternativa sätt att "smuggla illegal musik och film" över gränserna. Som sagt utvecklas teknologin hela tiden. Numera kan man köpa ultra små usb-minnen för några hundralappar. De minnena rymmer många musikfiler men är ändå lätta att gömma. Man kan ju t.o.m. gömma minnena i håret, om man har tillräckligt långt hår...

Nej, det här handlar om en global kamp mot våra rättigheter. De vill låsa in oss i enklaver, precis som sionisterna gör i Västbanken. Elitpolitikerna försöker ta våra rättigheter, det är vad som pågår just nu.

Med elitpolitiker syftar jag på de allra mäktigaste politikerna i världen...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2523765.svd

Inga kommentarer: