Politik och mellanöstern: Chefredaktör på dansk tidning var Mossad-agent

27 februari 2010

Chefredaktör på dansk tidning var Mossad-agent

Det här är lite intressant. Jag skrev igår om tidningen Politiken som valde att be om ursäkt för att den kränkte muslimer världen över när den publicerade Muhammedbilderna. Idag får vi veta att chefredaktören för tidningen, Herbert Pundik, var en Mossad-agent för många år sedan. Enligt aftonbladet och Dagens Nyheter erkänner Pundik själv att han har jobbat som dubbelagent åt den israeliska underrättelsetjänsten Mossad när han arbetade som journalist i bl.a. Afrika.
Det här får mig att ställa mig själv två viktiga frågor:

1. Varför erkänner Pundik det dagen efter att hans tidning drar sig tillbaka och ber om ursäkt för publicering av Muhammedbilderna?
2. Vad innebär det för andra massmedier i västvärlden, när en chefredaktör erkänner att han samarbetade med en terroristklassad underrättelsetjänst, som genomfört flertalet terrordåd mot civila och militära mål under större delen av 1900-talet?

Man ska inte ta det här med ro. Nej nej. Vi vet sedan tidigare att flera tidningar och TV-kanaler är lierade med den sionistiska regimen i ockuperade Palestina. Att deras redaktörer kan vara agenter åt Mossad är därför väldigt troligt, särskilt nu när en av de erkänner. Han kan inte vara ensam! Om tidningen Politiken (som var okänd för mig tills igår) har en Mossad-agent som chefredaktör, kan de större tidningarna naturligtvis också ha chefredaktörer som samarbetar med Mossad.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6690239.ab

http://www.dn.se/nyheter/varlden/dansk-chefredaktor-var-israel-spion-1.1053106

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta visar en gång för alla att varhelst en Jude dyker upp bör största försiktighet iakttagas. Det var skrattretande när en judiskamerikansk journalist kom inflygade till Pakistan dagen efter det amerikanska överfallet på Afghanistan. Utan tvivel intog han sin plats för att vara USA:s och Israels öra och ögon på platsen. Troligen var han lite för ivrig för han fick halsen avskuren inom ett dygn och sen åkte CIA/FBI snabbt till platsen för att finna mördaren.