Politik och mellanöstern: Islamofober och sionister argumenterar för ett Gestapo-Sverige!

16 februari 2010

Islamofober och sionister argumenterar för ett Gestapo-Sverige!

Jag har följt Säpo:s senaste uppgift, vilket är att kartlägga Islamismen i Sverige. Det sägs att allt fler människor med invandrarbakgrund åker utomlands för att få "terror"-träning och slåss i flera oroshärdar. På något verkligen konstigt sätt verkar detta vara ett "problem", trots att Sverige som stat egentligen inte ska bry sig om vad enskilda personer gör utomlands, så länge det inte är brottsligt. Och så länge folk åker till Irak eller Somalia för att slåss emot förtrycket, har inga brott begåtts.

Jag har tidigare uppmärksammat vad jag kallar wahhabitisk rekrytering i Europa. Saudi Arabien dumpar en massa pengar på muslimska förbund för att sprida sin egen religiösa tolkning, wahhabismen. Men problemet är inte så illa - det räcker med att västvärlden slutar köpa saudisk olja för att sätta ett stopp för detta. Men hittills har västvärldens ledare inte velat göra det. De fortsätter köpa saudisk olja, och fortsätter därmed med denna dubbelmoraliska politik... som sionisterna sedan använder för att sprida hets mot Islam (även mot de som slåss mot den amerikanska ockupationen av Irak).

Irakier har rätten på sin sida när de slåss mot amerikanska trupper. Palestinier har rätt att slåss mot den sionistiska terroristregimen Israel. Somalia är en annan femma. Vissa slåss med krigsherrarna, som lyckats skapa lite ordning och reda, och andra slåss för den västerländska agendan, som vill skapa ett till sekulärt och korrupt land. Men var kommer Islamismen i den här bilden? Hur påverkas Sverige av att tidigare flyktingar åket tillbaka för att slåss för det de tror på? Tänk om Säpo tvingades kartlägga de svenskar som deltog i det finska kriget mot Sovjetunionen under andra världskriget. Hade inte den svenska allmänheten blivit arg? Varför är den inte arg idag?

Vad sionister vill göra är att skapa en ny världsordning, där alla nationer är slavar till terroristregimen Israel. Exempel har vi redan idag, där USA tvingas buga sig för israeliska hot nästan varje dag. Deras politiker viger inte sin tid till det amerikanska folket, utan till det israeliska folket. Det är vad sionister vill ha.

Jag skrev en kommentar till Peter Weideruds artikel på newsmill (1), där jag föreslog 20 extra miljarder till Säpo (siffran taget ur luften, kan revideras senare) inom de kommande 5 åren. Pengarna ska användas till att kartlägga sionisternas verksamhet i Sverige, vilket jag anser är väldigt rimligt med tanke på de allt hårdare kraven sionisterna ställer på det svenska samhället. Kommentaren togs bort. Istället fick hårdnackade Islamofober fortsätta sprida sin pro-sionistiska dynga i frihet.

Jag utgick ifrån att Weiderud själv är sionist. Varför skulle han ta bort min kommentar, som på inget sätt kan anses vara respektlöst, när han låter folk "heila" till sionistiska terrorister?
Eller så kan någon annan ha tagit bort min kommentar. I så fall har jag säkert fel om Weiderud.

Hur som helst, märker ni säkert att vi lever i ett samhälle där man får heila till sionister, men inte till Islamister. Jag vill ju gärna hylla de frihetskämpar som slåss mot ockupationen i Irak och Palestina, och det gör jag. Men sionisterna vill förbjuda det. De vill att vi ska hylla Ariel Sharon och andra avskyvärda terrorister som slaktat oskyldiga människor under åren. De vill att vi ska stötta världens vidrigaste terroristregimen på denna planet. Det är deras agenda...

Vi går emot tuffare tider för sanna frihetskämpar, just för att våra politiker tillåter det. De har låtit sig infiltreras av dessa terrorister, som försöker avlegitimera frihetskampen mot sionistisk-imperialistiska ockupation av den muslimska världen. Och al-Qaida, som de använder som täckmantel, är ju en sionistisk terroristorganisation i sig. Hur många icke-muslimer har al-Qaida mördat? Hur många muslimer har al-Qaida mördat? Jämför antalet terrordåd utförda av al-Qaida i Europa med Mellanöstern. Så snart ni tänker på det, förstår ni att al-Qaida är ute efter något helt annat än att hjälpa muslimer.

Men våra massmedier anklagar fortfarande al-Qaida för att vara Islamister, och smutskastar därmed sanna Islamister, sådana som kämpar för frihet och mänskliga rättigheter i Palestina, Irak och Libanon. Så snart ni studerar al-Qaidas taktik, inser ni att den går hand i hand med sionisternas agenda. Och nu får Säpo i uppgift att kartlägga sanna Islamister... alltså har vi ett Gestapo-Sverige, där oliktänkande elimineras polisiärt i syfte att stärka en viss stat... staten Israel.

Vi svenskar har ingen anledning att vara rädd för sanna Islamister. För de följer profeten Muhammeds (frid över honom) väg. Och de som följer hans väg, gör inga fel. Vad vi däremot ska ta på allvar är falska flagg operationer, för de är vidrigaste brotten. En falsk flagg operation utförs av en grupp, som lägger skulden på en annan grupp. Efter 11:e september attacken, la sionisterna skulden på muslimer. Efter att den tyska riksdagens, Reichtag, brändes ner la nazisterna skulden på kommunister och judar. Och ni vet vad som hände med kommunister och judar i Nazityskland. Det jag oroar mig mest över att nazisternas brott håller på att repeteras idag, och det absolut värsta är att nästan ingen verkar ha förmågan att se detta.

Gestapo, och etnisk och religiös förföljelse av vissa grupper. Det är Sveriges framtid om inget görs. Frågan är; vill vi verkligen ha det så?

1) http://www.newsmill.se/artikel/2010/02/15/sabunis-kartl-ggning-legitimerar-islamofobi

En till artikel om kartläggningen av Islamister. Att vi i en demokrati kan acceptera sådant skitsnack...
http://www.newsmill.se/artikel/2010/02/16/peter-weiderud-en-del-av-problemet-inte-sabuni

4 kommentarer:

Kulturkritikern sa...

Bra artikel broder. Till judarna och deras drängar: Varför ska man inte kartlägga sionister? Det är ju de som stödjer folkmordet i Palestina och andra håll.

Ibrahim sa...

Tack. Sionister var väldigt hängivna med att gripa Saddams anhängare. Nu när Israels regering riskerar att ställas inför rätta för brott mot mänskligheten gör de allt för att slippa undan lagen. Skamligt.

Lasse A sa...

Du har med största sannolikhet helt rätt. Zionismen måste utrotas innan fred och frihet kan uppnås på jorden. Punkt slut

Ibrahim sa...

Exakt.