Politik och mellanöstern: USA:s relationer med al-Qaida åter i rampljust efter gripandet av Rigi

26 februari 2010

USA:s relationer med al-Qaida åter i rampljust efter gripandet av Rigi

Pentagon nekade idag till anklagelserna om sitt påstådda stöd till en al-Qaida gren kallad Jundallah. Detta trots obestridliga bevis som motsäger Pentagons nekande. Frilansjournalisten Seymour Hersh (som avslöjade Abu Ghraib skandalen) kunde tidigare avslöja att USA spenderade mer än 400 miljoner dollar för att försvaga Iran under Bushs tid. Detta bara för ett år och för en eskalering - alltså har det spenderats betydligt mer pengar än så.


"In another report in July, investigative journalist Seymour Hersh revealed that US Congressional leaders secretly agreed to George W. Bush's $400-million funding request last year for a major escalation of covert operations against Iran."[1]

Redan kort efter 11:e september attacken spreds rykten om att Usama Bin Ladin är en CIA-agent. Om detta stämmer vet säkert bara ett fåtal personer. Men att al-Qaida samarbetar med den neokonservativa/sionistiska eliten i USA är det ingen som tvekar om. Al-Qaida gav USA legitimiteten att invadera den muslimska världen, och har sen dess valt att avstå från att angripa amerikanska intressen. Al-Qaida har valt att massakrera oskyldiga muslimer istället...

Gripandet av Abdolmalek Rigi borde ha skakat hela världen. Rigi är ett levande exempel på västvärldens hemliga stöd till al-Qaida. Al-Qaida används för att legitimera ockupation av muslimska länder, men al-Qaida skapar också den instabilitet den makthungriga eliten i väst behöver. Dessutom genomför al-Qaida en etnisk rensning för etableringen av "Eretz Israel", den sionistiska drömmen om ett "Storisrael" som går från Nilen i väst till Eufrat i öst... som symboliserar de två blåa ränderna på Israels flagga. Utan al-Qaidas instabilitetsbringande beteende hade USA inte kunnat stanna i Irak (för att fortsätta med den etniska rensningen).

Inte nog med det. Västerländska massmedier skrev "Iran grep en sunniledare" i sina rubriker, i syfte att stärka konflikten mellan shiiter och sunniter. Rigi är sunnit, ja men vart tog Jundallah vägen? Den som genomfört flera terrordåd mot Irans befolkning under de senaste åren? Det där inte objektivitet, det är medveten propaganda. Ponera att en rabbin hade våldtagit ett barn. Hade då massmedierna skrivit "en jude våldtog ett barn"? Men att bara skriva "sunnit" eller "shiit" är okej, anser ni? Medveten propaganda, det är vad jag kallar det.

Det är inte heller en slump att just sionisternas fiender är al-Qaidas fiender. Al-Qaida har bestämt sig för att försöka mörda Sayyed Hassan Nasrallah, men inte Benjamin Netanyahu, president Mahmoud Ahmadinejad, men inte Ehud Barak. Al-Qaida har sagt att de är mer villiga att samarbeta med staten Israel än med det muslimska folket. Räcker det inte för er? Eller vill ni fortsätta lura era läsare/tittare att 3 meter skäggiga gubbar vill dricka europeisk blod?

Jämför bara antalet självmordsbombningar i Europa med de i Mellanöstern. Vilken slutsats kommer ni fram till?

En sak är klar; sionisterna har återigen misslyckats. Antingen inser folk det, eller så kan vi verkligen börja tala om bakåtsträvande samhällen.

[1]http://www.almanar.com.lb/newssite/NewsDetails.aspx?id=126384&language=en

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det som här ligger med en hund begraven är att al-qaida har hotat både Hizbollah och Hamas som är de enda motståndsgrupper i arabvärlden har lyckats att bekämpa mot Israels ockupation och inte heller för den delen erkänt staten Israel, har blivit hotade av just terror finansierade nätverket al-qaida av sionister och kolonialmakterna i västvärlden.

Hur kommer det sig att al-qaida lyckats med att iscensätta en rad terror attacker i både Irak, Syrien, Libanon och Palestina, men inte inne i det så kallade "Israel" så att en israelisk
soldat har dött?
http://www.smh.com.au/articles/2002/12/08/1038950271656.html

Ibrahim sa...

Exakt!!! Det är just det som har varit en av mina argument genom åren. Om en palestinsk tonåring kan, borde en "avancerad och internationell terroristorganisation" också kunna.

Al-Qaida har aldrig haft i syfte att skada sionisternas intressen. De har aldrig försökt skada sionisternas intressen. Inte ens de celler som "står långt borta från mainstream-al-Qaida" har försökt göra det.

Omar sa...

Vill du skriva ett brev till al-Qaida?

Märk kuvertet "c/o Mossad".