Politik och mellanöstern: Judeskräcken i Malmö - bara en taktik

27 februari 2010

Judeskräcken i Malmö - bara en taktik

Efter att 34-dagars kriget tog slut klockan 8 på morgonen den 14:e augusti 2006 har massmedierna i Mellanöstern intresserat sig för massutvandringen från det ockuperade Palestina. Det mest intressanta var att det var mest israeler, inte palestinier, som flydde. Trots att Israel ägnar sig åt etnisk rensning är majoriteten av utvandrarna israeliska medborgare som har gett upp hoppet om Israel. Israel är i princip det enda "landet" i Mellanöstern vars befolkning stagnerat i antal på senare tid. Den palestinska befolkningen ökar i antal, vilket nätt och jämnt jämnar ut minskningen av israeliska medborgare.

Så, som ni säkert förstår har Israel ett problem. Sionisternas metod har länge varit att garantera en judisk majoritet i Palestina. Nu när palestinierna hinner i fatt i antal, riskerar hela planen att spricka. Den allt tuffare atmosfären på Västbanken syftar till att skrämma iväg palestinier. Men vad gör man för att garantera den judiska majoriteten? Vågar ni gissa? Börjar man uppmana folket att skaffa fler barn?

Det kan man göra, men så vitt jag vet har de inte gjort det. Snarare verkar sionisterna ha fokuserat mer på att sprida oro runt om i Europa, en känsla av otrygghet i allmänheten. Både muslimer och judar känner sig förföljda, osäkra och ovilliga att gå i kollisionskurs med andra människor. För muslimernas del är planerna att de ska bli "moderata" (alltså lämna ifrån sig tron på Allah) för att känna en starkare form av trygghet... bli assimilerade med andra ord. Judarna, tycker sionisterna, ska flytta till ockuperade Palestina.

Så, vad man gör är att man helt enkelt utför etnisk rensning i Mellanöstern och tvingar muslimerna att fly (oundvikligen till Europa) där de tvingas genomgå en "sekulär omskolning". Samtidigt sprider man en oro att dessa muslimer håller på att "ta över Europa", vilket ska få judar att känna sig otrygga. Och därför vill de flytta till Palestina... tänker sig sionisterna. Snacka om att slå två flugor i en smäll!

Ja ni. Mediedrevet i Malmö är inget mer än ett desperat försök att garantera stödet till ockupationen av Palestina. Så, om ni inte vill spela sionisterna i händerna är det dags att inse att vanligt folk har viktigare saker att göra än att jaga judar/muslimer på Malmös gator. Det här är med andra ord en falsk flagg operation.

Dagens tips! Jo, jag ska nog börja med att ge mina kära läsare tips. De kan ju vara användbara.

newsmill.se finns det en lista som heter "mest millat". De ämnen som hamnar på listan brukar oftast ha röd eller blå färg (röd för arg, och blå för glad). Det beror på vilken av alternativen som får flest röster. Dessutom finns det grön och orange, men de är inte intressanta. Det som är intressant är vilka ämnen som är blåa och vilka som är röda. Det jag har lagt märke till mest är "Israel" och "Islam". Israel har fått en blå färg och Islam en röd. Med andra ord, majoriteten av röstarna gillar Israel och ogillar Islam. En slump? Nej, efter årtionden av massmedial indoktrinering är detta verkligen inte förvånande. Men det som är intressant är att majoritetens åsikter reflekterar sionisternas åsikter. Alltså, det som är rött, är ogillad av sionisterna. Det som är blått, är omtyckt bland sionisterna. Nästa gång du tar en titt på den där listan, tänk gärna på det. Det är mitt tips.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article6683017.ab

http://www.newsmill.se/artikel/2010/02/26/h-gerns-antirasister-struntar-i-trakasserade-muslimer

14 kommentarer:

Omar sa...

Mycket skarpt

Ibrahim sa...

Tack.

Lars Adelskogh sa...

Värdefulla iakttagelser, Ibrahim. Jag hade själv dragit samma slutsatser rörande den röda och den blå färgens sammanhang med den sionistiska ideologiproduktionen.

Lasse Wilhelmson sa...

Jag tänkte i detta fall att det i huvudsak var en del i valrörelsen. Men det du skriver är högst relevant, så har de alltid jobbat. Från första början. Theodor Herzl sa ju att puffa för "antisemitism" är det bästa för den judiska staten. "antisemitismen" är sionismens bästa vän.

MVH

Lasse W

Anonym sa...

Lysande analys!

Svenska folket är glada över att vi muslimer finns och vågar avslöja dessa smutsiga tricks.
Må Allah vägleda mänsklighetens fiende/sionisterna om de kan vägledas annars önskar jag en värld utan dessa brottslingar.

Kulturkritikern sa...

Väl skrivet broder.

Ibrahim sa...

Tack =)

Anonym sa...

Klockren analys!
Jag har inte tänkt på det tidigare, men det vore i så fall inte första gången sionisterna tillämpade denna strategi.
De bad ju Nazityskland att föra en hård politik mot judarna för att få dem att fly till Palestina.

Ibrahim sa...

Tack.
Jo, sionisterna verkar hellre göra det på egen hand numera. Massmedierna når ut till betydligt fler människor idag, så det mesta av detta finner man på TV:n och på internet.

Anonym sa...

Inte enbart en skarp inlägg utan den är fenomenal och magnifikt. Det är precis såsom Lasse Wilhemsson anger om Herzs knep att utnyttja antisemitismen för att främja deras mål mot alla antisionister i synnerhet de praktiserande muslimer.

Religion sa...

Global uppvigling...

Dessa ondsinta krafter som har blivit proffsiga genom decennier att hetsa folk mot varandra för att gynna sin ras överlevnad deras tricks avslöjas nu för skarpsinniga människor, hets mot muslimer i usa och europa blir allmer synlig för att rättfärdiga massakern och den pågående embargo runt Gaza.

sionister gör allt för att uppvigla mot muslimer i syfte att skrämma västlänningar från islam och muslimer, medan de smickrar judiska staten för att vinna västsopinions sympati, för de ändamålet helgar medlen...

Tack Ibrahim

Ibrahim sa...

Tack =)

Man kan även ta al-Qaida som ett exempel, då al-Qaida främst jobbat för att starta inbördeskrig mellan sunniter och shiiter i muslimska länder... vilket främjar sionisterna.

Man kan se hur sionisterna mobiliserar sina sympatisörer för att splittra muslimerna och isolera de från icke-muslimer, i synnerhet i västvärlden. Nu när västvärlden får ökad ekonomisk konkurrens från Asien försöker sionisterna skaffa mer stöd i Asien. Det ser man också...

Mats sa...

Knivskarp analys, säger gänget i kommentarerna.

Problemet är bara att det inte är baserat på fakta. Israels judiska majoritetsbefolkning växer, och det judiska barnafödandet ökar (och är högst i den utvecklade civiliserade världen), medan de arabiska israelernas barnafödande rasar till bottennivåer.

Här är siffrorna. Read 'em and weap!

Ibrahim sa...

1,8% ökning...
Sverige har väl 1,7% ökning sist jag kollade. Genomsnittet i den arabiska världen är 2,7-2,9%, betydligt högre.

Dessutom har det visat sig att 70% av "judarna" är icke-troende. Alltså ateister. Visserligen kan sionisterna fortsätta spela på sina siffror eftersom dessa 70% fortfarande räknas som judar. Men politisk legitimitet, det är något helt annat.