Politik och mellanöstern: Sionisterna trappar upp kriget mot Islam i Sverige

03 februari 2010

Sionisterna trappar upp kriget mot Islam i Sverige

Glöm slöjdebatten och bojkotten mot muslimernas rätt att bygga moskéer över mark, nu går en av Sveriges sionister i angrepp mot den islamiska arvsrätten, som är en del av Sharia lagarna. Hela historien kan ni läsa på SvD, så jag ska inte repetera det här.

Dilsa Demirbag-Sten anser att Sharia lagarna är "fel", och kritiserar Mosa Sayed. Sayed anser att den som vill använda sig av den islamiska rättigheten ska få göra det. Alltså finns inget tvång. Det är frivilligt. Men det hindrar inte Dilsa från att gå i angrepp mot Sayed och hela den islamiska läran, Sharia lagarna. Visserligen har så många människor fått en felaktig bild av vad Sharia lagarna säger, p.g.a. massmediernas propaganda. Tydligen börjar de svenska sionisterna anse att arvsrätten bör förändras, så att sionisterna kan kontrollera dina pengar. Eller så är det här bara ett billigt trick för att sprida mer hat mellan muslimer och icke-muslimer.

I ett mångkulturellt land, som Sverige är, bör folk naturligtvis ha rätten att bestämma över hur deras pengar ska fördelas efter deras död. Det är också dags att börja acceptera att det bor närmare en halv miljon muslimer i Sverige, och att allt fler konverterar till Islam. Bör då inte deras behov tillfredsställas?

Inte nog med att sionisterna tvingar oss bygga moskéer under mark. De vill att våra kvinnor ska visa så mycket hud det bara är möjligt. De vill att vi ska skriva om Koranen, så att den blir lika informationsfattig som Bibeln och Toran (p.g.a. att människor tar bort Guds ord). Sionisterna angriper oss och vår livsstil på alla fronter. Det är vad jag kallar desperation. Ja, sionisterna är desperata. Men deras propaganda fungerar fortfarande - många människor tror ju att Sharia lagarna är förtryckande, vilket är en felaktig bild... och helt enkelt tragiskt.

I artikeln står det så här:

"En ny doktorsavhandling propagerar för att sharialagar ska kunna tillämpas vid arvsskiften i Sverige om den döde antas önskat detta."

Men i faktarutan står det också så här:

"Sharia tolkas och tillämpas mycket olika av olika grupper och länder."
Så, vad är det ni är rädda för? Det finns många tolkningar av Sharia lagarna, och självklart kan de anpassas till ett icke-muslimskt land. Om den islamiska arvsrätten implementeras i Sverige kommer den inte att gälla alla människor, och inte heller ersätta landets originella lag om arvsrätt. Den kommer då att komplettera lagen.

För er som inte ser vad som händer, försöker sionisterna sätta skräck i den svenska befolkningen genom lögner. Sionismen är beroende av nationalismen, och nationalismen överlever bara när folk tänker i "vi" och "de" termer. Jag tycker att alla bör avfärda Dilsas artikel. Den är oseriös och saknar argument. Det enda den har är skräckpropaganda. Det är det sista vi behöver idag.

4 kommentarer:

Anders sa...

Hej,

Intressant och lite skrämmande blogg du har. Det jag tycker är skrämmande är din oerhörda förenkling av världen och din trosuppfattning i den...

T.ex.:
"I ett mångkulturellt land, som Sverige är, bör folk naturligtvis ha rätten att bestämma över hur deras pengar ska fördelas efter deras död. Det är också dags att börja acceptera att det bor närmare en halv miljon muslimer i Sverige, och att allt fler konverterar till Islam. Bör då inte deras behov tillfredsställas?"

Nej, enskilda gruppers behov bör inte tillfredställas om de bryter mot svensk lag/grundlag. Det gäller oavsett om det är arvsrätt, stöld, pedofili, fortkörning eller annat.

Dock känns detta som en icke-fråga, då jag inte ser varför vi ska anpassa svensk lagstiftning till andra länders och kulturers lagar, på samma sätt som jag inte förväntar mig att andra länder ska ta fasta på svenska lagstycken i sin lagstiftning.

/Anders

Liberalutifingerspetsarna sa...

Vad diskussionen handlar om är att skydda kvinnors rätt till sin arvslott. Denna rätt är inte förhandlingsbar - den ingår som en del i den svenska grundlagen. En tillämpning av Sharialagar i Sverige som gör denna rätt förhandlingsbar är inte möjlig.
Varför du blandar in Sionister i det hela är fullständigt obegripligt. Om du nu skall dela in oss i grupper så måste väl vi svenskar ändå vara den största gruppen - och vi har inte för avsikt att skriva om grundlagen för denna saks skull.

Anonym sa...

För det första är det inte sionister som tycker att sharia är skit. Det är de flesta svenskar. För det andra, om du tycker det är så fel hur sverige beter sig mot muslimer, varför flyttar du inte till ett muslimskt land?

Ibrahim sa...

De svenska lagarna är redan baserade på Sharia lagarna till, enligt mig, 90-95%. Sayed argumenterar att de som VILL ärva andra personer i enlighet med Sharia lagarna ska få göra det, och jag håller med honom. Jag förstår inte vad ni finner problematisk. Ni argumenterar ju inte mer än att ni klandrar Islam.

Sharia lagarna ger männen rätten att ärva dubbelt mer än kvinnor. Anledningen till att det är så är för att muslimska män har i plikt att försörja sina familjer, medan kvinnor inte gör det. Därför är det rimligt att män ärver mer. Även i Sverige, trots att kvinnor avancerat mycket karriärmässigt, kvarstår männen som de primära försörjarna. Den svenska lagen tar inte riktigt hänsyn till detta. Därför anser jag att tillämpningen av Sharia lagarna till de som vill det bör accepteras.

Jag förstår inte varför de som kommenterar alltid ska behöva försvara sionismen. Är ni sionister? Om inte, varför tar ni illa upp?

Har ni svårt att acceptera mina åsikter får ni gärna komma med motargument gällande sionismen.