Politik och mellanöstern: Ny kamp mellan Islam och sionismen på svensk mark

25 februari 2010

Ny kamp mellan Islam och sionismen på svensk mark

Ni alla känner nog redan till Ilmar Reepalus uppmaning till Malmös judar att ta avstånd från den sionistiska terroristregimen Israel. Ja, efter hans kommentar har världens sionister angripit honom, och tvingat honom att be om ursäkt. Kommer ni ihåg när den då presidentkandidaten Barack Obama uppmanade amerikanerna att stötta det palestinska folket (hände våren 2008 om jag inte minns fel)? Massmedierna jagade ner honom som ett djur och tvingade honom stötta Israel. Samma sommar var han på besök i ockuperade Palestina och gjorde som tidigare amerikanska presidentkandidater gjorde - besökte klagomuren.

Det Reepalu gjorde var inte fel. Det är väldigt viktigt att samla internationellt stöd mot den sionistiska terroristregimen. Och judar är våra viktigaste vänner, eftersom Israel säger sig representera världens judar. Jag har tidigare argumenterat för allians med politiskt medvetna judar i syfte att urholka den sionistiska terroristregimens legitimitet.

Som vissa kan se idag rustar sionisterna för en ny kamp, som kommer att handla om Malmö. Malmö är tidigare känd för sin mångkulturella atmosfär, och den muslimska befolkningen utgör en stor del av Malmö stads befolkning. Det är just därför Malmö blivit en symbol för kampen mellan Islam och sionismen här i Sverige. För det mesta har det bara varit sionister som avfyrat sina vapen - i form av reportage gjorda av bl.a. Fox news, som smutskastar världens muslimer genom att anklaga de för att vara våldsamma. För sionister är Malmö stad ett sätt att "försöka visa världen" hur muslimsk immigration kan "förtära liberala samhällen", och man tar givetvis Rosengård som exempel.

Trots att Rosengård, liksom några andra invandrartäta förorter på andra håll i landet är integrationsmässigt ett misslyckande, försöker sionisterna ändå avstå från att relatera problemen till segregationen som storstadsförorter symboliserar. Man kan inte placera tiotusentals flyktingar i förorter runt våra storstäder och hoppas på att allt ska vara bra nu. Det har ju inte fungerat någonstans, men bara med enbart några små variationer.

Sionisterna idag försöker få Malmö stad att framstå som en "förlorad stad". De gör allt för att försöka representera världens judar (även Sveriges judar) genom att skapa ett problem som egentligen inte existerar. Antisemitismen har alltid funnits, och den ökar idag inte för att "folk är dumma", men för att sionister (läs Israel) försöker representera judar, även de som inte vill vara representerade av sionister. Det viktigaste är således inte att utkräva svar från judarna om deras ståndpunkt i frågan om Israel, utan att tvinga sionisterna sluta med deras patetiska utspel.

Om Ilmar Reepalu tvingas avgå för att han är kritisk inställd gentemot terroristregimen Israel, kan vi lika gärna sparka halva regeringen för deras villkorslösa stöd till Israel. Ska vi inte också börja sparka de politiker som är kritiska till den Islamiska republiken Iran? Låter som en bra idé. Verkligen.

För att förtydliga sionisternas satanistiska beteende vill jag påminna er om sionisternas krig i Mellanöstern, som tvingat flera miljoner människor på flykt från sina hem. Vad sionister gör är att de helt enkelt startar krig i syfte att få folk att flytta till andra delar av världen (i synnerhet Europa), så att sionisterna kan stjäla deras mark, och så att de kan angripa flyktingarna IGEN här i Europa. Dessa flyktingar blir alltså angripna minst två gånger av samma extremister. Så satanistiska är sionisterna...

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/judarna-flyr-malmo-och-reepalu-ser-pa_4321093.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/reepalu-jag-har-vetat-for-lite-1.1052189

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sionisterna har gett sig fan på att krossa Islam och detta kommer att bara bli värre o värre smutsigare o smutsigare.
Sionisterna bildar så kallade Nationalistiska partier i varje Europeiskt land idag o låtsas som att de bryr sig om det Europeiska folket men när man granskar dessa så kallade nationalistiska partier träder en bild av Judar och falska Kristna som alla är Sionister och deras enda mål är att uppvigla massan mot Islam och Muslimer och folk som kommer från Mellanöstern.
kolla bara på SD värsta pro Sionistiska Israeliska partiet o då låtsas vara nationalister som ska arbeta för Sveriges bästa men folk som inte är insatta förstår inte att detta parti bryr sig mer om Israel än Sverige o Svenskarna men tyvärr majoriteten är okunniga o känner inte till dessa fakta.
det är pga okunnigheten hos majoriteten som det kommer att bli svårt för oss invandrare från Mellanöstern att leva här.
SD o andra så kallade nationalistiska partier i hela Europa är mycket farliga Sionistiska partier som måste stoppas annars kommer det oundvilligt att drabba både Europér och oss Invandrare.
Sionismen är ett gift

Feras sa...

Om Repaluu hade bett Malmös muslimska invånare att ta avstånd från al-Qaeda och Usama Bin Forgotten, skulle det vara samma reaktion?

Ibrahim sa...

Sionisterna förbehåller sig rätten att kräva av muslimer att göra saker hit och dit. Ständigt läggs krav på muslimer att släppa ifrån sig Koranen och supa och göra andra saker som går emot Islam. Det anses vara okej, eftersom muslimerna "vet mindre", anser man.

Men nu är sionisterna rädda för att Reepalu kan sätta en ny trend, att europas politiker uppmanar till stöd för palestinierna. Det är sionisternas svartaste mardröm. Då får man hoppas, trots kritikstormen, att han lyckats.

Anonym sa...

hur många gånger har inte vi hört att Muslimer ska ta avstånd från det ena efter det andra våldsdådet som sker av en Muslim.
ursäkta Feras men som om alla Muslimer är ansvariga för vad en annan Muslim säger eller gör.
det är som att jag som är kristen ska hela tiden gå runt o ursäkta mig för vad andra falska kristna gör i Jesu namn.
varje människa tar ansvar för sina egna handlingar o konsekvenser ingen annan människa kan ta ansvar för dina egna handlingar det är ändå i slutändan du som får stå till svars för de handlingar du begår.
nu plötsligt när man vänt på steken o bett Judarna ta avstånd från Sionismen och Israels brott mot mänskligheten då j... blir Sionisterna eld o lågor och kan inte acceptera något sådant snacka om hyckleri hos den Sionistiska sidan.
om inte Sionisterna vill ta avstånd från Sionismen och vad staten Israel gör då ska heller inte Muslimerna ursäkta sig för minsta lilla en annan Muslim gör i Islams namn.
världen är fucked up o de som fuckar upp den är Sionisterna som inte kan tolerera att troende människor lever ett andligt religiöst liv.
Sionisterna kan inte acceptera varken Judar,Kristna,Muslimer leva ett andligt liv utan Sionisternas främsta mål är att attackera religiösa människor varhelst de ploppar upp.