Politik och mellanöstern: Våra soldater dör för sionisternas agenda

07 februari 2010

Våra soldater dör för sionisternas agenda

Idag är en tung dag för Sverige och i synnerhet för de familjer som miste sina familjemedlemmar och vänner som förlorade sina vänner. Två svenska soldater dog i en eldstrid i Afghanistan, och ännu en gång lär detta leda till en het debatt om vårt deltagande i ett så meningslöst krig.

Sverige skickade soldater till Afghanistan i syfte för att stärka freden i landet. Detta är ironiskt. Vad kan ett så litet land göra när supermakter styckar sönder landet i syfte att gripa några spöken... som antagligen solar på Hawaii's stränder just nu?

Inte mycket. Sverige kan inte göra mycket åt saken. Men vad Sverige kan göra är att lämna Afghanistan och gå ihop med andra länder som finner kriget meningslöst. Om Sverige går ihop med andra länder kan vi påverka kriget mer än att vi stannar kvar där och stärker bilden av meningslöshet.

Även Sovjetunionen fann landet väldigt intressant på sina dagar. Bortsett från det geografiska läget finns det massor av olja, naturgas och vatten i landet. Tar vi det geografiska läget in i ekvationen igen finner vi att världens största kontinent påverkas mycket av vad som händer i Afghanistan, en kontinent som hyser en supermakt som håller på att gå om USA och åtminstone två till som är utmanare, Ryssland och Indien. Och inte nog med det, glöm inte heller Iran som påverkar den sionistiska, israeliska hegemonien alltmer negativt.

Den förra svenska regeringen lurade oss, och dagens regering lurar oss. De talar om för oss att vår insats gör skillnad till det bättre. De har fel. Att lämna Afghanistan vore det bästa alternativet. Självklart måste hela kriget nå sitt slut först innan Afghanistan kan utvecklas. Så länge det är krig, är det helt enkelt krig...

De enda som tjänar på det här kriget är de som jobbar för den sionistiska agendan, och vad de vill är att exploatera ytterligare ett till land, stärka Israel som stat och bränna ner hela Asien. Och våra soldater riskerar sina liv för denna agenda.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tva-svenskar-dodade-i-afghanistan-1.1040927

3 kommentarer:

Erik Gertkvist sa...

"Även Sovjetunionen fann landet väldigt intressant på sina dagar. Bortsett från det geografiska läget finns det massor av olja, naturgas och vatten i landet. "

Bah! Kolla upp fakta först.

Sovjet var granne med Afghanistan i decennier och försökte aldrig komma åt naturresurserna - helt bortsett från att Sovjet självt flödade över av olja, gas och vatten. Det var först när Afghanistan totalt havererade efter diverse kuppande under sent 70-tal som Sovjet gick in för att undvika totalt haveri. Stabilitet, inte naturresurser, var Sovjets mål

Anonym sa...

Vilken tur att det finns judar så att man har någon att skylla på!

Ibrahim sa...

Så, vad du gör är att helt enkelt ignorera den sovjetiska expansionismen?
Visst, politik spelade in en viktig roll. Borde också ha tagit upp det. Men det gör inte de andra sakerna oviktiga. Sovjetunionen kan ha funnit oljan extra intressant med tanke på oljechockerna på 70-talet.

Vad har judar med sionism att göra?