Politik och mellanöstern: Förfalskning, var ordet

20 mars 2009

Förfalskning, var ordet

När jag var i Libanon i somras såg jag en liten Chevrolet som jag tyckte såg underlig ut. Min pappa förklarade att det egentligen var en Daewoo med Chevrolet-märken runt om på bilen. Så Daewoo bygger egna Chevrolet's kan man säga. Förfalskning, någon?

Den senaste veckan har många politiker krävt att EU offentliggör mer information om ACTA-avtalet, som just nu förhandlas i hemlighet. Mer och mer tyder på att ACTA-avtalet är mer av en lagstiftning vars syfte är att stoppa spridningen av upphovsrättsskyddade filmer, musik och andra filer. Som ni säkert förstår gäller ACTA, och alla andra integritetskränkande lagar just oss, medborgarna. Ja, kineserna får fortsätta tillverka falska iPhones för 200 spänn. Daewoo får fortsätta bygga falska Chevrolet's.

Jag tror inte en sekund på att ACTA skulle vilja sätta käppen i hjulet för Kinas industri för piratkopiering av kända varor och produkter. Syftet med ACTA är att komma ett steg närmare en globaliserad värld, eller vad vissa skulle vilja kalla "The New World Order", den nya världsordningen...som innebär en global fängelse för mänskligheten. Kina har i princip gått om USA vad gäller ekonomi, så Kina är ett viktigt verktyg för att uppehålla konsumtionen för världens invånare, vilket är nyckeln bakom globaliseringen och den nya världsordningen.

Med andra ord gäller ACTA enbart oss, vanliga medborgare som är slavar 33% av vår arbetstid. Det skiljer sig från land till land, men skatterna kommer också att jämnas ut från land till land. De kommer att höjas för att finansiera världsfängelsets elstängslar. Kallas ju koldioxidskatt, vilket FN jobbar på...för att implementera i hela världen.

Syftet med ACTA, vilket många varnat sen 50- och 60-talet är att stifta gemensamma lagar i hela världen, detta för att lättare få länder att ingå i unioner. För att centralisera makten ytterligare kommer dessa unioner att styras centralt, kanske från Pentagon. Vi kommer att få se mycket mer av det här i framtiden. ACTA är bara början.

Många skulle nog kalla det här bara konspirationsteorier. Men i USA har man redan börjat med att injicera mikrochip på människor. Vissa företag har krävt av sina anställda att göra det. I framtiden kommer dessa mikrochip innehålla GPS-sändare, vilka satelliter kan användas för att lokalisera bärarna av mikrochipen.




Notera hur man använder brott (som kidnappningar och terrorism) för att rättfärdiga dessa produkter precis på samma sätt som man skulle använda upphovsrätten och spridningen av illegala filer för att rättfärdiga ACTA. De kallar det brottsbekämpning, men vad det egentligen är ett sätt att kontrollera människan.

http://dn.se/nyheter/sverige/hemligt-acta-dokument-liknar-lagstiftning-1.825024

Inga kommentarer: