Politik och mellanöstern: Den svenska regeringen uppmanas stötta terrorister i SvD

09 januari 2010

Den svenska regeringen uppmanas stötta terrorister i SvD

Jag läste en intressant artikel på SvD. I den uppmanas den svenska regeringen agera mot den nuvarande regimen i Iran, vilket betyder att Sverige bör då stötta de våldsamma demonstranterna som bränt bilar de senaste 7 månaderna. Det påstås dessutom att exiliranier här i Sverige trakasseras. Seriöst? Alla exiliranier är ju missnöjda med regimen i Iran, så, vem är det som trakasserar? Några påhittade personer?...

Egentligen bör ingen vara oroad. De pro-sionistiska huliganerna i Iran har stoppats. EU, trots sina islamofobiska yttringar, fortsätter sina samarbeten med Iran. Så, allt är ju som det ska. Men att svenska politiker börjar uppmana en demokratisk vald regering bojkotta en demokratisk vald president och hans administration är ju lite oroande. Varför inte bojkotta Israel? Ingen svensk politiker, såvitt jag minns, uppmanade till en bojkott av Israel efter massakern i Gaza-remsan förra vintern.

Vissa människor tror helt enkelt att de står på demokratins sida, men vad de inte vet är att de står istället på sionisternas sida.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/regeringen-maste-agera-mot-iran_4058483.svd

Inga kommentarer: