Politik och mellanöstern: USA:s utrikespolitik på 2010-talet - invasioner genom naturkatastrofer?

30 januari 2010

USA:s utrikespolitik på 2010-talet - invasioner genom naturkatastrofer?

De flesta av er har säkert redan hört teorierna kring HAARP:s påstådda inblandning i jordbävningen på Haiti tidigare den här månaden. Enligt teorierna kan HAARP:s antenner skicka iväg strålning i GW-klassen, alltså miljardtals watt, som är tillräckligt mycket för att utlösa jordbävningar i känsliga områden. Om detta stämmer, ligger alltså hemliga element ur den amerikanska regeringen bakom jordbävningen på Haiti och i andra länder, som Kina 2008 och Iran och Pakistan under samma år. Detta kan även förklara USA:s interventioner på Haiti, som många har kritiserat för att vara ett försök att etablera en permanent bas i regionen.

Det finns de som mycket gärna avfärdar detta som "konspirationsteorier", men jag utmanar dessa att själva undersöka HAARP-anläggningarna via nätet. Även forskare som deltar och deltagit i projektet medger dess styrka.
Det börjar också dyka upp teorier om att USA ligger bakom jordbävningarna i Iran, som kan ses som ett direkt angrepp mot Iran från USA:s sida. Teorierna anser att USA tänker fälla den nuvarande regimen i Iran genom en serie jordbävningar som tvingar landet söka internationellt stöd, däribland från USA. Därmed har USA en god förhandlingsposition, och en möjlighet att expandera sin militära närvaro i mellanöstern. Haiti kan mycket väl ha varit ett test, för att se om de klarar av att "säkra" Iran. Med tanke på hur känsligt detta är, kanske det kräver att de sätter sina resurser på prov.

Efter att det etiopiska flygplanet kraschade utanför Beiruts flygplats tidigt på måndagsmorgonen började libaneserna spekulera i vad som kan ha hänt, och en teori som hållit greppet hela veckan är att planet kan ha bombats av terrorister. Varför? Piloten på flygplanet sa inte mycket innan planet kraschade, vilket indikerar på att det gick väldigt fort. Det är värt att nämna att libanesiska myndigheter nu inte längre tror på att planet exploderade i luften. Men de andra flygplanen klarade sig jättebra, trots ovädret. Min pappas flygplan lyfte bara en halvtimme efter olycksplanet, och han säger att väderförhållandet var bra. Hur som helst, amerikanerna erbjöd sig att hjälpa med att leta efter flygplanet, trots att USA inte berörs av olyckan på samma sätt som grannländerna runt om Libanon gör.

USA försöker försvara sin hegemoni och status som världspolis. Genom Haiti signalerar USA att landet är redo att ta kontrollen över andra länder "vid behov". Under våren 2003 skedde det genom en militär invasion av Irak. Under detta årtionde kommer det ske genom större naturkatastrofer - det har redan hänt på Haiti. Massmedierna, som kontrolleras av sionisterna, kommer att belöna USA med fina ord, vilket de gjort på Haiti. Men i verkligheten blir alla dessa länder beroende av USA. USA har nu ett vapen som kan utlösa jordbävningar i princip i alla de länder som ligger nära jordbävningsområdena. Om ni under 2010-talet börjar fundera över varför USA skickar hjälp till politiskt intressanta länder, vet ni säkert vad anledningarna kan vara. Det är möjligt att denna nya strategi kommer att finslipas och användas allt oftare. Irakkriget 2003 kommer aldrig att repeteras. I framtiden är det lögnerna som invaderar länder.

http://www.tayyar.org/Tayyar/News/PoliticalNews/en-US/Hassanhamade-Lebanon-Wars-USA-1293.htm


http://www.sourze.se/L%C3%A5g_USA_bakom_jordb%C3%A4vningen_i_Haiti_10701411.asp

3 kommentarer:

Michael sa...

Klart det stämmer annars skulle man inte undertecknat föredrag på 70 talet om att inte använda naturkatastrofer mot andra länder.

tror du vårat snöoväder ochså är en slump?

Vad tror du händer om man öppnar ett hål i rymden med Haarp likt i trondheim till en miljö där det är 213 minusgrader?

Människans dumhet förvånar.
Ni har väl alla en microvågsugn hemma?

Ibrahim sa...

I ett annat inlägg om HAARP länkade jag till en kort film om vad den har för egenskaper.

http://se.youtube.com/watch?v=9dTAqNk5CGw&feature=related

HAARP har väldigt kraftfulla antenner som klarar av att skicka energirik strålning flera tiotal kilometer upp i luften, så mycket att den klarar av att påverka vädret. Dessutom reflekteras en hög andel av energin tillbaka till jordskorpan, som absorberar den. Detta misstänks leda till jordbävningar.

Man behöver inte tro på det. Men det är rekommenderat att lyssna på vad andra har att säga innan man anklagar andra människor för att vara "dumma", bara för att de tror nåt annat.

Jag tror inte på slumpen. Som religiös tror jag på att Allah är den Störste planeraren, och har en vilja vi inte alltid förstår. Dessutom finns det indikationer på att vi passerat den varmaste perioden, och att kallare tider är på väg. Så detta kalla väder vi upplever just nu kan vara början på en mindre istid. Men vem vet?

Michael sa...

inte undra på att jordens undergång nalkas .


http://www.youtube.com/watch?v=VJywyL2x5FA