Politik och mellanöstern: Cheney's dödspatruller

06 maj 2009

Cheney's dödspatruller

Wayne Madsen, en journalist, säger på Russia Today att den förre amerikanska vice presidenten Dick Cheney hade dödspatruller i framförallt Afghanistan, men också i Libanon. Enligt Madsen ligger Cheney's dödspatruller bakom mordet på Elie Hobeika 2002 och Rafik al-Hariri 2005.

Seymour Hersh avslöjade tidigare att Cheney's dödspatruller jobbade självständiga i förhållande till politikerna i Washington D.C, deras uppdrag hölls med andra ord hemliga och enbart Dick Cheney och hans närmaste medarbetare kände till dödspatrullernas existens.

Dick Cheney jobbade nära med president George W. Bush och de planerade tillsammans "kriget mot terrorismen". Jag har tidigare beskyllt CIA och Mossad för att ha mördat Rafik al-Hariri. Nu har vi åtminstone indikationer på att den förra administrationen i USA var direkt inblandad i mordet.



http://www.almanar.com.lb/newssite/NewsDetails.aspx?id=84518&language=en

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man bör granska RT:s material ytterst källkritiskt, kanalen är ungefär lika objektiv som CNN eller Fox News. Inte alls med andra ord.

Ibrahim sa...

Japp, man ska ta alla nyhetskanaler med en nypa salt. Jag tror inte på att en enda av de är objektiv. Så, vi får vänta tills vidare och se hur det blir.