Politik och mellanöstern: Djuren dör - vårt fel?

17 december 2009

Djuren dör - vårt fel?

Läste tidigare en intressant artikel på aftonbladet. "Här är djuren vi klimatdödar", står det som rubrik. Klimatdödar! Nu har man t.o.m. hittat på ett nytt ord för att skapa ännu mer skuldkänsla hos oss andra dödliga varelser. Snart lär de väl skylla på oss för att dinosaurierna dog ut.

Det intressanta är att darwinister lär ut att 98% av alla arter som funnits dött ut någon gång under historiens tid, och att det är en naturlig sak som ständigt förändrar jorden. Att arter försvinner är alltså naturligt, enligt de som tror på evolutionsteorin. Nu påstår samma sorts människor, alltså okunniga sådana, att det är vårt fel att djuren dör. Visst, att vi dödar en massa fisk som vi inte äter är fel. Men att isen smälter är ju solens fel.

De försöker spela på våra skuldkänslor. Det är så modern västerländsk politik ser ut. Att jorden fortsätter förändras bör ju inte vara förvånande, och ingen bör kunna utnyttja denna naturliga sak i syfte att förslava jordens befolkning. Mina damer och herrar, dessa skojare försöker lura oss att tro att allt är vårt fel, så att de lättare kan kontrollera oss. Det är målet med klimatdebatten.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/miljo/article6305591.ab

Inga kommentarer: