Politik och mellanöstern: Årtiondet då sionister började kalla sig "islamister"

31 december 2009

Årtiondet då sionister började kalla sig "islamister"

Ja, då var det dags för "flashbacks" och dessa krönikor om vad som har hänt under det senaste året. I år är det särskilt intressant eftersom 00-talet snart är slut. Då har vi ett helt årtionde att se tillbaka på. Oftast ser man på vad som har hänt i den politiska världen, och en av de viktigaste sakerna för 2000-talets första årtionde är den "islamiska terrorn", som massmedierna kom på strax efter 9/11 attentatet.

Jag anser att det är viktigt att förstå skillnaden mellan olika islamister. Definitionen av 'islamist' är en muslim som är politisk aktiv. En islamist som kämpar för rättigheter på så sätt som Islam tillåter är en trogen muslim. En islamist som spränger sig i luften bland oskyldiga människor kan knappast vara en troende muslim. Det vet säkert de flesta, men sionisterna är ju envisa...

Den 11:e september 1991 presenterade George Bush (den äldre) Den Nya världsordningen. 1993 startade sionisternas anti-islamiska operation - WTC-komplexet i New York angreps av al-Qaida och därmed drog massmediernas smutskastning av islamister igång.



Exakt tio år efter att det hela startade kapades 4 passagerarflygplan och 2 av de träffade WTC-komplexet. Bush's son, som nu själv var president, kunde därmed angripa vilket muslimskt land han ville. Al-Qaida välkomnade USA:s invasionskrig genom att uppmana folk att attackera amerikaner, men al-Qaida valde själva att inte göra det. De valde istället mörda oskyldiga människor, de allra flesta muslimer.

Det finns faktiskt bevis på att al-Qaida inte hade något med Londonbomberna och Madridbomberna. De attackerna genomfördes av män som accepterade uppmaningarna. Utav det har al-Qaida lärt sig att inte hota Israel, eftersom folk återigen skulle ta an dessa uppmaningar och skada al-Qaidas närmaste allierad, just Israel.




Sanningen är att USA än idag inte hittat Usama Bin Ladin. Al-Qaida existerar inte. Al-Qaida är istället bara ett namn på den organisationen som sionister kontrollerar, och som vars mål är att destabilisera muslimska länder, och särskilt de som tar avstånd från Israels våldsamma politik som Iran, Libanon och Syrien.

Islamismen verkar ha delat sig i två grenar, där den ena består av exempelvis Hizbollah och Hamas, som kämpar för muslimers rättigheter, medan den andra grenen består av korrupta förrädare som slaktar muslimer i syfte att få mer makt och pengar. Den andra gruppen "islamister" är alltså allierad med sionister, vilket gör de mer sionister än "islamister" i mina ögon.

Massmediernas roll har varit att smutskasta trogna muslimer och islamister. Samtidigt har de stöttat vad de kallar "moderata muslimer", sådana som oftast stöttar terroristregimen Israel och som inte ber, fastar eller läser Koranen. "Moderata muslimer" är alltså sådana som inte är troende muslimer. Troende muslimer å andra sidan kallas för islamister och anklagas för att stötta terrorister. Varför? Jo, det pågår ett krig mot Islam. Massmedierna kontrolleras av världssionismen, som förklarat krig mot Islam gång efter gång.

Syftet med 00-talets våg av terror är alltså att försvaga Islam genom lögner och hemliga samarbeten mellan sionister och korrupta personer. Medan de pro-sionistiska arméerna i allt större utsträckning utför attentat i muslimska länder med både bombplan, stridsvagnar och självmordsbombare har massmedierna tagit rollen som propagandaspridare. Systemet verkar fungera rätt bra. Exempelvis var massmedierna snabba att lägga skulden på Hizbollah för den s.k. 7:e maj incidenten 2008, då pro-sionister hyrde arbetslösa för att starta ett inbördeskrig i Libanon. Arabiska massmedier rapporterade att angriparna fått pengar och vapen från saudierna för att störa ordningen i landet. Massmedier i västvärlden la skulden på Hizbollah.

Som t.ex. det här:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/terrorismen-under-00-talet-1.1020652

11 kommentarer:

Robert sa...

Israel allierad med Al-Qaida?

Dina sinnesrubbade texter mestadels rasistiska och mentalrubbade, visar vad sjukdomen islam gör med de drabbades hjärnor.

Ibrahim sa...

Så, det är Islam som talar nu?

Dessutom, det enda landet al-Qaida skonat i mellanöstern är just Israel. Kom med argument nästa gång.

DickeFix sa...

Jag är positivt överraskad att du tar avstånd från självmordsbombare och att du inser att de gör Islam en otjänst. Men att kalla dem för sionister är ju fel. Sionismen var en judisk nationalistisk rörelse som ville att judarna skulle få ett hemland. De var därmed inte så olika de palestinier som idag vill uppnå en fri och självständig palestinsk stat. Liksom palestinierna använde en del militanta sionister terrorism som politiskt medel, t.ex. Sternligan med Yitzhak Shamir som ledare. De flesta judar är dock inte sionister och även bland sionisterna fanns det många som förordade en politisk linje. Albert Einstein, själv politiskt aktiv jude, skrev 1939:

Jag skulle mycket hellre se en rimlig överenskommelse med araberna på basis av fredligt samliv än tillkomsten av en judisk nationalstat. Bortsett från de praktiska synpunkterna motsätter sig min uppfattning om judendomens egentliga väsen tanken på en judisk stat med gränser, armé och ett visst mått av makt, åtminstone tills vidare, oavsett hur liten den må vara. Jag är rädd för att judendomen skulle ta skada till sin själ, i synnerhet genom uppkomsten av trångsynt nationalism bland våra egna, vilket vi ju redan tidigare, utan att det funnits någon judisk stat, måst bekämpa med all kraft.

Tyvärr besannades hans farhågor och på samma sätt som de militanta och nationalistiska sionisterna har förstört judendomens anseende så förstör nu militanta islamister Islams anseende.

Senuoy sa...

00- talet är bara början.

Robert , Al-Qaida finns inte. Men för såna som dig så är det ju lättare att bli knähund än att välja den raka vägen och ta reda på sanningen.

Ibrahim sa...

Sionismen tilltalade judar, eftersom de förtrycktes i Europa. Men tittar man på historien låg sionisterna själva bakom förtrycket, eller snarare ledare för frimurarordern. Alla dessa ideologier (liberalism, kapitalism, kommunism, nazism, sionism etc) grundades av frimurarordern. Sionismen är idag frimurarorderns mäktigaste ideologi, tillsammans med kapitalismen. Ledare i frimurarordern bestämde sig för att åter daockupera Jerusalem sen de muslimska styrkorna besegrade korstågsriddarna i början av 1000-talet. Att bilda staten Israel var den bästa taktiken.

Tittar man noga ser man att det hela beror på ett mer än tusen år gammalt krig mellan muslimer och fiender till Islam, som kallar sig Illuminati numera. Många påstår att frimurarordern är en organisation bara till att binda kontakter mellan ekonomiska parter. Det kanske stämmer på den lägre nivån, men ledarna för den organisationen har betydligt större idéer än så.

Robert sa...

Ibrahim du är mer rubbad än jag trodde. Stor underhållning om Illuminati och frimurarorden. Du låter som någon från Irans ambassad. Du har väl antagligen fått några kopior av Sions Vises Protokoll el.dyl.

Och som svar på ditt dreggel ovan: al-Qaida har inte "skonat" Israel, som du påstår. De är rädda för Israels oerhört vältränade försvarsstyrkor, och Israel försvarar sig mot att muslimska terrorister ska kunna ta sig in i Israel.

Det är därför Al-Qaida inte vågat visa sig. De kan bara spränga obeväpnade civila i luften, som alla andra arabiska terrorister.

Se bara på Hamas.

Ibrahim sa...

Nej, jag har aldrig läst Sions vises protokoll. Man behöver inte göra det för att förstå hur mäktiga sionister är idag. Jag tycker att du ska studera lite om frimurarordern. Jag tycker att det är kul när du försöker snacka om något du inte har koll på.

Om en palestinsk tonåring vågar kasta sten mot israeler, vågar väl en vuxen man också göra det...minst sagt. Inte sant? Och sen är ingen rädd för israelerna. T.o.m. Hamas kan besegra israeliska styrkor i en markstrid. Ge att barn en AK-47:a och låt honom skjuta mot ett gäng israeliska soldater så ser du de snart gömma sig i fosterställning.

Varje gång Hizbollah intog en israelisk bas i södra Libanon på 80- och 90-talet fann de israeliska soldater gömma sig i fosterställning på golvet, och nu snackar vi inte om vanliga israeliska soldater, utan Golan-brigaderna som sägs vara "Israels stolthet".

Israels armé består av en bunt fegisar. Om al-Qaida räds dessa fegisar, är de t.o.m. värre än israelerna.

Jocke sa...

Jag blir oerhört skrämd när jag inser att åsikter som dina inte överhuvudtaget går att diskutera. Du visar med stolthet att du anser att ett utplånande av en demokratisk stat som Israel är försvarbar och till och med acceptabel. Mycket otäckt och extremt fundamentalistiskt.

Ibrahim sa...

Israel är en apartheidstat baserad på rasistiska idéer och en fascistisk ideologi: sionismen. Att Israel skulle vara en demokrati är en myt, som försvaras av sionister för att de vill försköna bilden av Israel.

Den enda lösningen jag ser är att sionisterna stoppas och ställs inför rätta så att israeler kan förhandla med palestinier på rättvisa villkor, d.v.s. att palestinierna får återvända hem och får tillbaka sitt land. Jag tror att palestinierna kan acceptera att israeler stannar kvar, men på ett villkor och det är att de kan leva i fred med det palestinska folket. Om israelerna inte går med på detta kommer palestinierna till slut tömma landet på exileuropéer förr eller senare.

Jocke sa...

Kan du svara på en enkel fråga. Varför anföll arabländerna Israel på dagen för självständigheten 1948? FN:s medlemsstater hade röstat igenom delningsförslaget med 2/3 majoritet.

Ibrahim sa...

Troligen av samma anledning som när Frankrike och Storbritannien förklarade krig mot Tyskland efter Hitlers invasion av Polen.

Trots att en majoritet röstade för, röstade samtliga länder i mellanöstern emot förslaget. Eftersom landet skulle placeras i mellanöstern bör väl de länder ha mer inflytande? Tänk om Israel skulle placeras i Latinamerika - hade länderna på den kontinenten röstat för ändå? Troligen inte.

Israel är en olaglig stat och har ingen rätt att existera. Israel är en sionistisk regim med bara ett enda mål; att splittra hela världen, och dominera den.