Politik och mellanöstern: I Köpenhamn planeras just nu global slaveri

15 december 2009

I Köpenhamn planeras just nu global slaveri

Jag har inte uppmärksammat klimatmötet i Köpenhamn förrän nu. Anledningen är att jag gärna ville vänta tills mötet var slut. Men ibland kan man inte hålla sig, helt enkelt.

Jag har läst ganska mycket om det pågående mötet, och jag är faktiskt förvånad över att ClimateGate-skandalen redan lagt sig. De deltagande politikerna och experterna borde först diskutera eventuella förfalskningar av bevis av forskare innan man fattar beslut som påverkar hela jorden och hela den mänskliga befolkningen, och även vår framtid.

Men som det ser ut som verkar deltagarna minst sagt skita i att man förfalskat bevis om den globala uppvärmningen. Och massmedierna verkar också driva på koldioxid-hetsen (vilket innebär att koldioxiden anses vara ett globalt hot medan man ignorerar de verkliga problemen, som bl.a. skogsskövlingen).

Under de senare årtionden har NASA själv upptäckt en ökad aktivitet i vår sol. Jag har läst en hel del om att solen kan ha fler cykler, än just den där 9-13 år långa cykeln där antalet solfläckar ökar och minskar. Utöver det gör mänsklig aktivitet också en påverkan, med koldioxid eller ej. Tänk er alla dessa värmeelement runt om i hela världen. 900 miljoner bilar rullar runt i trafiken varje dag. Tiotusentals flygplan flyger varje dag. 6,8 miljarder människor som går runt med en massa energi som tillåter att deras kropp ligger på 37 grader Celsius. Tror ni inte att det påverkar?

De två värsta problemen jag ser idag är skogsskövlingen och dumpningen av skräp i världshaven. Ett till problem, på det politiska planet, är planerna för en global skattepolitik på koldioxid. För det är vad som är målet, att beskatta oss. Jag har tidigare mött problemet med att folk förkastar teorierna om Frimurarordern/Illuminati. Och grejen är att koldioxidskatten är en del av den här elitens planer. För att kunna förslava en hel planet måste man kunna leva på den genom att ta alla resurser. Det har inte gått så bra med kolonialismen, så man försöker istället övertyga folk att det finns ett globalt problem som hotar hela mänskligheten.

De flesta av er minns säkert 9/11 attacken, och vad som hände efteråt. Då minns ni säkert också hur västvärldens ledare försökte utnyttja situationen för att måla upp ett globalt hot, och att George W. Bush talade om "det globala kriget mot terrorismen". För att lättare kunna bilda en världsregering, vilket Frimurarordern planerar att göra, behövs globala problem. Och givetvis är dessa problem påhittade eller grovt överdrivna. För att kunna bilda en regering måste man först ha en skattepolitik, för hur ska den annars överleva? Så, för denna nya världsregeringen, som planeras, behövs en skattepolitik. Och tro mig, den dagen de börjar tala om en global koldioxidskatt kommer väldigt, väldigt snart. Sannolikheten finns att de gör det under detta pågående mötet i Köpenhamn.

Det är viktigt att förstå deras intentioner, just för att skatter på skogsskövling och dumpning av skräp i haven ger inte lika mycket som skatter på människoliv. Vi kan sluta såga ner träd och vi kan sluta kasta skräp i haven. Men vi kan inte sluta andas. Vill vi andas måste vi betala in skatt, och därmed har den nya världsregeringen garanterat sin inkomst.

Det här är inte allt, givetvis. Det finns mer. Faktum är att det finns 6,8 miljarder människor idag. Att få med sig så många människor är en omöjlighet. För att förtydliga ordet "omöjligheten" är det värt att tilläggas att alla dessa människor kommer inte att dyrka Allah, trots att det är sedan länge känt att det finns ett helvete. Så, om Allah inte får alla människor med sig, kommer inga människor lyckas att göra det heller. Därför kommer detta möte vara en katastrof för oss alla. Frimurarordern kommer delvis lyckas med att implementera sina planer, men bara kortsiktigt. Så fort folk inser att klimatmötet bara var en bluff kommer de motsätta sig denna koldioxidhets vi bombarderas med varje dag. Så enkelt är det...

Nästa steg är "Codex Alimentarius" som börjar gälla fr.o.m. den 31:e december 2009, alltså om drygt två veckor. Det är då ett FN-organ som ska hantera matfrågor...självklart på det globala planet. Eftersom dessa människor tidigare klagat på den "stora befolkningsmängden" i världen, befaras det att de tänker försöka minska befolkningsmängden med tidigare kända metoder... massmord och massvält. Så vi får räkna med att fattigdomen kommer att skörda allt fler offer i framtiden, om vi fortsätter låta det ske. Men visst, det kommer vi göra eftersom det är så vår ekonomi fungerar. Vi är vana med att denna katastrof-kantade ekonomin kör på massor av offer.

Jag tycker att folk bör studera den här eliten, och se vad den planerar. Vad har ni Internet annars till?

http://www.dn.se/opinion/debatt/jordens-smaltande-isar-maste-raddas-redan-nu-1.1013282

Inga kommentarer: