Politik och mellanöstern: Yemen ljuger - en del av sionisternas planer

19 december 2009

Yemen ljuger - en del av sionisternas planer

Yemens regering och armé påstår att dussintals al-Qaida medlemmar gripits eller dödats under den senare tiden i kriget mellan landets regim och shiamuslimska militanta. Yemen försöker dra den shiamuslimska befolkningen i smutsen.

Yemen har tidigare angripits av al-Qaida, men är annars ett "lugnt" land. Frekvensen av terrordåd i landet är låg. Al-Qaida är dessutom en pro-sionistisk organisation som kollaborerar med terroristregimen Israel, för Israel är ju i princip det enda landet som inte attackerats av al-Qaida, och som dessutom tror på den wahabistiska ideologin. Wahabismen är den dominerande ideologin i Saudi Arabien och har ett stort inflytande på grannländerna, och som principiellt går ut på att mörda shiamuslimer. Men de drar sig inte ifrån att mörda sunniter heller, vilket vi har sett i de allra flesta muslimska länder.

Av historien har vi därmed lärt oss att al-Qaida egentligen inte bryr sig om det palestinska folket, och att det hellre för krig mot muslimska ledare som president Ahmadinejad och Sayyed Hassan Nasrallah. Fatah al-Islam, en al-Qaida gren, angrep Libanon istället för Israel, vilket visar deras sanna motiv.

Den shiamuslimska befolkningen i norra Yemen har i flera år krävt autonomi för att den marginaliserats av regeringen i Sana'a. Motreaktionen från huvudstaden var istället för ökat stöd ett krig som resulterat i att flera hundratals, kanske även tusentals, civila dödats. Tiotusentals har flytt sina hem.

Al-Qaida-påståendet är, enligt mig, grundlöst. De har inte presenterat några bevis på ökad al-Qaida verksamhet i landet. Påståendet flyter även ihop med tidigare svek från al-Qaidas sida - istället för att kämpa för muslimernas rättigheter har al-Qaida bara mördat muslimer, och Yemen är inget undantag. Om al-Qaidas verksamhet i Yemen verkligen tagit fart nu på sistone är al-Qaidas mål alltså den shiamuslimska befolkningen i norra Yemen, och inte regeringen i Sana'a... men som sagt vet vi inte något eftersom inga bevis presenterats.

Regeringar som kollaberar med USA/Israel/CIA/Mossad har en vana att klaga på al-Qaida när deras regim är i fara. Egypten brukar anklaga Muslimska Broderskapet för att ha samröre med al-Qaida, trots att den gruppen tar avstånd från den. På så sätt får Egypten mer stöd av Representanthuset i Washington D.C, vilket måste vara ett sätt för sionister och imperialister att samla förrädare och korrupta ledare i mellanöstern för att föra deras planer för "The New Middle East" (Det nya mellanöstern).

Detta spel är helt beroende av den officiella versionen av 11/9-attacken, eftersom USA måste stötta alla regeringar som "har problem med al-Qaida". Yemen kan komma att delta i den här nya "säkerhetsunionen" som planeras på den Arabiska halvön, och som kan komma att styras från Nato. Därmed har denna konflikt garanterat Yemens plats i sionisternas och imperialisternas planer för världsherravälde. Räkna med att oppositionen i Yemen nu också anklagas för att ha samröre med al-Qaida...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8417773.stm

1 kommentar:

Unknown sa...

http://www.guardian.co.uk/world/2009/dec/17/cia-palestinian-security-agents

Intressant.