Politik och mellanöstern: Hatet mot Islam och den politiska apatin

05 mars 2010

Hatet mot Islam och den politiska apatin

Hat, förföljelser, misshandel och massmord. Det var det folk tänkte på efter andra världskriget, ett krig som ledde till mer än 55 miljoner människors död. Efter andra världskriget bestämde sig Europa för att aldrig låta det ske igen. Men 65 år senare, verkar historien upprepa sig.

Allt fler experter börjar tala om att muslimförföljelsen börjar alltmer likna judeförföljelsen på 30-talet. Och med tanke på förbuden mot användning av slöjor och nu dessutom förbudet mot minareter i Schweiz, verkar dessa experter ha rätt. Som muslim, kan jag bekräfta att det de säger stämmer. Kort kan man säga att dagens politiker (som säger sig stå för mänskliga rättigheter) beter sig lika illa som de allra värsta diktaturerna i Europas historia. Den enda skillnaden är att de tidigare diktaturerna inte såg sig själva som demokrater, de erkände att de var auktoritära. Dagens politiker gömmer sig bakom demokratins skylt medan de samtidigt utövar en tyrannisk form av politik.

Med tanke på CIA:s hemliga fängelser (läs koncentrationsläger) är detta ett akut problem. Muslimer förföljs, misshandlas och mördas varje dag i terrorattacker. Regelbundet lagstiftas nya lagar som begränsar muslimernas rättigheter. Jag är ledsen, men det finns inga mänskliga rättigheter längre, oavsett vad ni tror. De allra flesta människor lever fortfarande i en illusion att demokrati och mänskliga rättigheter respekteras fortfarande.

Egentligen kan man inte lägga skulden på dessa människor. Den demokratiska utvecklingen har skapat politisk apati i västvärlden - folk orkar inte längre ägna sig åt politiken. Vilket ger makteliten fria händer att göra som den vill, vilket är att utplåna Islam. Men varför vill den utplåna Islam? Jo, för att det är bara Islam som hindrar sionisternas planer på världsherravälde. Sionisterna kontrollerar i princip hela världen, men inte Iran, Syrien och Libanon. Vill ni veta vilka som anses vara fiender till sionisterna, räcker det med att följa al-Qaidas terror mot muslimerna. Al-Qaida dödar enbart muslimer numera. Teorin om politisk apati i västvärlden förklarar varför folk ännu inte insett att al-Qaida jobbar för sionisternas intressen.

Det som är mest tragiskt är att demokratin och de mänskliga rättigheter kommer snart att börja legitimera slakten av muslimer. Det finns redan människor som säger sig stå för de mänskliga rättigheterna när de samtidigt hyser inhumant hat mot muslimer. Helt vanliga människor, som känner hat på Satans nivå.



I videoklippet får vi höra att det är mest hårdföra kristna som står för Islam-hatet. Glöm inte att det är exakt samma människor som tvingat hela världen stötta terroristregimen Israel. Officiellt är dessa människor "konservativa kristna", men i verkligheten är de sionister. Alla sionister vill inte vara öppna med sina politiska ståndpunkter. Så, de kallar sig kristna, judar och i vissa fall även muslimer. Som Saddam Hussein, och som Hosni Mubarak. Jag misstänker att tredje världskriget kommer att handla om en maktkamp mellan muslimer och muslimernas fiender. Man kan säga att kriget redan har börjat. Nämligen den 11:e september 2001, när sionisterna bombade World Trade Center i New York och la skulden på världens muslimer. Behöver ni mer bevis?...

http://www.almanar.com.lb/newssite/NewsDetails.aspx?id=127689&language=en

Inga kommentarer: