Politik och mellanöstern: "Age of false flag operations..."

11 mars 2010

"Age of false flag operations..."

År 1933 brann den tyska Riksdagen, Reichtag ner. Skulden lades på judar och kommunister. Idag vet man att nazisterna själva brände ner byggnaden. 1967 angrep Israel det amerikanska örlogsfartyget USS Liberty. Vita huset kände till attacken, men ville ändå att fartyget skulle sänkas. De planerade att lägga skulden på Egypten, och invadera landet. År 2001 sprängdes World Trade Center i New York. FBI grep närmare 200 israeliska agenter, men de släpptes senare. Istället la man skulden på 19 muslimska män, varav minst 7 är vid liv idag.

Som ni säkert märker lever vi i en tid där falska flagg operationer styr världspolitiken. Och det är inte konstigt att det är så, när vi sägs leva i informationsåldern - vilket innebär att den med mest överrumplande information vinner.

Att sionister kontrollerar majoriteten av västvärldens massmedier vet vi alla. En del förnekar det fortfarande trots allt. Om massmedierna vill motbevisa mig får de gärna stötta antisionister i ockuperade Palestina, sådana som kan underminera den nuvarande regimen i Israel. Men det skulle de aldrig göra, för de vill aldrig skada Israel och dess intressen.

Jag ska försöka vara kort här. Jag vill inte skriva långa inlägg som tar en evighet att läsa. Så jag länkar till några bra artiklar för er att kolla upp. Se gärna videoklippet om USS Liberty:



Några länkar:

1) http://www.americanfreepress.net/html/underwear_bomber__206.html

2) http://www.smh.com.au/articles/2002/12/08/1038950271656.html

3) http://rockthetruth.blogspot.com/2008/11/mossad-behind-mumbai-bombing.html

Minns ni mordet på Hamasmannen al-Mabhouh? Ja, det gör ni säkert. Ni minns säkert också att massmedierna försvarade mordet, genom att kriminalisera palestiniernas rätt till väpnad kamp mot den israeliska terroristregimen. Att massmedierna blir mer upprörda av mordplanerna på Lars Vilks än mordet på Mahmoud al-Mabhouh säger allt, anser jag. Egentligen borde det vara tvärtom. Sionisterna mördade en frihetskämpe och det enda massmedierna gjorde var att stötta sionisterna. Men när en pajas blir mordhotad, "då jävlar ska vi skriva järnet tills folk vill begå självmord".

Det är synd att det är så. Folk har rätt att få veta vad som verkligen händer. Men folk är ju också så oförmögna. De klarar inte av att söka information själva. Trots det teknologiska utvecklingen verkar dagens generation vara lika korkad som den som lät fascismen ta över Europa. Det skiljer sig 70-80 år av teknologisk utveckling, men noll år av social utveckling.

Inte nog med det. De flesta verkar ha en tendens att skuldbelägga muslimer varje gång en sionist skriker "Allahu Akbar", trots att sionisten avslöjats. 200 israeler greps i dagarna efter elfte september attacken. Kan ni förstå vidden av det? Antagligen inte, ni tror väl fortfarande på 5 meter höga och skäggiga spöken i turbaner som sägs gömma sig någonstans i östra Afghanistan. Eller?

Al-Qaida mördar i princip bara muslimer, men ändå stämplas al-Qaedister som "islamister" eller "muslimska fundamentalister". Om en sionist mördar israeler, tror jag inte att den personen skulle ses som en sionist av massmedierna. Han skulle stämplas som förrädare mot den israeliska staten. Men inte al-Qaida, nej. De får mörda hur många muslimer de vill - de stämplas ändå som islamister. Och vi sanna islamister måste ständigt förklara varför vi inte stöttar mordet på muslimer, snarare än att förklara varför sionister utgör ett hot mot mänskligheten. De har lyckats. De har lyckats lura er.

Här är sanningen; "Jihad Jane" verkar komma från serietidningsvärlden lika mycket som "Kemiske Ali" och "Bagdad Bob" gör. Man måste nog vara väldigt oförmögen för att köpa sånt skräp som sionist-massmedierna spyr ur sig...

Läs gärna dessa artiklar med mina argument i tankarna:

http://aftonbladet.se/debatt/article6754441.ab


http://www.dn.se/nyheter/varlden/jihad-jane-en-klantig-amator-1.1059131

http://www.dn.se/nyheter/sverige/vilks-bild-publiceras-i-flera-medier-1.1058825

4 kommentarer:

Sverker sa...

Jag vet inte om du nämner den tyska riksdagshusbranden, med ett tyskt "false flag" som en sorts ursäkt för att sen våga nämna en serie judiska?
Finns dock ej anledning till detta, då den var en riktig judisk attack, av tidigt snitt där man ej ännu hunnit finslipa false flag-tricket fullt ut utan lät en fattig jude bli den som fick skulden för vad de mäktiga rika judiska sionisterna arrangerat.
Inga som helst bevis finns för att tyskarna själva skulle iscensatt branden. Man har bara upprepat denna osanning så länge nu att folk tror på det.
Gammalt trick.
Mossads motto "Thau shall do war by deception" är det enda ärliga dessa sionister producerat :-)

Ibrahim sa...

Du har säkert rätt. Det var Alex Jones som påstod att tyskarna själv brände ner Reichtag, och folk verkade acceptera det.

Det här ger mig en ny bild över den attacken, men målet med attacken var väl ändå densamma: att lägga skulden på judar.

Omar sa...

Du ska inte lita på Alex Jones broder. Jag ser att han ofta sprider sionistisk propaganda om Tyskland före nederlaget 1945. Varför? Det kan man fråga sig.

Ibrahim sa...

Verkar vara så. Han verkar ju inte vilja diskutera sionisternas ställning i USA...