Politik och mellanöstern: Förtryckande "islamister" en västerländsk skapelse

24 september 2009

Förtryckande "islamister" en västerländsk skapelse

Jag fick läsa en jätterolig artikel på DN.se. Där skriver den ökända anti-islamisten Dilsa Demirbag-Sten om "politisk islam". Jag tänker inte gå in på vad exakt hon skriver, ni får läsa hennes artikel. (finns längst ner i form av en länk)

Här i västvärlden tror alla människor att muslimska diktaturer vill styra hela planeten, och att alla diktaturer håller med varandra till 100%... så länge vi inte snackar om kriget mellan al-qaedister och normala människor i mellanöstern. Ledare i väst har målat upp ett hot som är precis lika trovärdig som hotet från kommunisterna, (och självklart skriver man inget om de hemliga kontakterna mellan väst och Sovjetunionen). Hotbilden är att Usama Bin Ladin och hans gäng vill döda amerikaner och i synnerhet judar. Alla muslimska "fundamentalister" sägs stötta den här miljardären. I verkligheten utkämpar al-Qaida (en CIA operation sedan 1991) ett krig mot Islam, inte alla muslimer men västvärldens fiender i den muslimska världen.

Al-Qaida är egentligen allierad med USA och Israel. Det finns bevis på att även Storbritannien och Frankrike är inblandade i den här härvan. Al-Qaidas politiska ideologi är wahabismen, en ideologi grundad av det brittiska imperiet på 1800-talet. Al-Qaidas ideologi går därmed ut på att döda de muslimer som inte vill erkänna den saudiska eliten som ledare över den muslimska världen, länder som Iran, Syrien och Libanon. Alltså, de länder som är mest utsatta för israeliskt och amerikanskt våld.

I kampen om Islam har Saudi Arabien (med wahabism) hamnat i en kamp med Iran (som slåss mot sionismen), och västvärlden har faktiskt tagit ställning i frågan - de stöttar wahabisterna i Saudi Arabien. Iran har demokratiska val, men det har inte Saudi Arabien. Ändå pekas Iran ut som en diktatur medan Saudi Arabien får mycket mer sympati. Det saudiska förtryckarsystemet har godkänts och accepterat av det "demokratiska" väst.

Så, med andra ord stöttar västvärlden de extremister som är på korståg mot Islam och världens muslimer. Al-Qaida har slagit till i princip samtliga muslimska länder, men skonat Israel (som sägs vara dess värsta fiende). Varför det? Hur kommer det sig att al-Qaida hellre mördar 400 libanesiska soldater och civila framför israeler? Se Fatah al-"Islam"...

Här i västvärlden har ett förtryckarsystem installerats i syfte att ta muslimer deras rättigheter. Muslimer får inte ens bära slöja, och det har det "demokratiska" väst bestämt sig. Ständigt bombarderas muslimska länder, och ständigt förnekas dessa länder stabilitet och säkerhet, vilket förklarar massflykten av krigsflyktingar av muslimer till Europa. Väl här i Europa förtrycks de ytterligare och blir sedan föremål för massiv nationalistisk kritik. Se SD och andra fundamentalister som smutskastar Islam. Alltså, muslimer förtrycks i sina hemländer av CIA-finansierade terrorister. När civila människor flyr till Europa påstår anti-islamister att det är den "muslimska kulturen" som är orsaken till problemet. Det är inte Islams fel, det är anti-islamisternas fel!!

Sionisterna i Israel och neokonservativa i USA vill förgöra Islam och samtidigt stärka ett europeiskt gemenskap. Syftet är att stärka EU och bilda en ny union mellan de numera icke-muslimska länderna i mellanöstern. Det är deras planer för världsherravälde.
Om ni ännu inte förstår vidden av den här situationen finns det många fler exempel.

Att de balkar som låg högst upp i WTC-byggnaderna gav vika före de mer utsatta balkarna längre ner i byggnaderna är bevis nog för att WTC-attacken var ett insiderjobb. Vilka balkar är mest känsliga, de som bär bara några få ton, eller de som bär hela byggnader (i WTC:s fall närmare en halv miljon ton vardera)? Naturligtvis är det de längre ner in byggnaderna, men det var inte de som gav vika först, det var de som inte var lika utsatta p.g.a. gravitationens kraft.

Tidigare gick John Hanna, en av medarbetare till förre vice presidenten Dick Cheney, ut och erkände att Cheney's "dödspatruller" låg bakom morden på bl.a. förre detta premiärministern i Libanon Rafik al-Hariri och Pakistans Benazir Bhutto. Massmedierna i väst valde att ignorera den här stora nyheten, då dessa massmedierna har som jobb att anklaga Syrien för mordet på Rafik al-Hariri. Massmedierna i väst är inte objektiva och visar öppet stöd för terroristregimen Israel.

Läser man många nyheter varje dag som jag gör inser man att västvärlden är på ett nytt korståg mot Islam. Islam är känd för att vara den fredliga religionen, men ändå förnekar väst det. Visserligen anammar man muslimska traditioner i allt större utsträckning, mest för att de muslimska lagarna är ett måste i ett fungerande samhälle. Men kriget mot Islam fortsätter. De lär fortsätta anklaga oss för att vara terrorister, trots att de själva stöttar terrorister i Israel och Saudi Arabien. De kommer att fortsätta diktera våra rättigheter, men snacka om demokrati. Men detta kommer inte att fortsätta länge till. Nu har situationen förändrats.

Det finns bevis på att Adolf Hitler stöttade sionismen. Det finns bevis på att al-Qaida finansierar terrorister. Västvärldens dubbelmoral i fråga om terrorist- och apartheidregimen i Israel ifrågasätts allt oftare. I slutändan kommer muslimerna besegra över sina fiender på samma sätt som motståndsorganisationer i mellanöstern besegrat över Israel. Med Allah i hjärtat och vishet i tankarna kommer vi segra över fienderna.

Hizbollah lyckades slå ner den israeliska krigsmaskinen ner på knän med hjälp av 300 väldisciplinerade soldater utrustade med bara pansarbrytande granater, automatkarbiner och tro på Allah. Vi behöver inga vapen, vi har våra argument som slår hål i anti-islamisternas så kallade "argument" som en varm kniv i smör. Jag har använt mina "vapen" mot anti-islamisterna i det här inlägget. Tro det eller ej, jag vill inte bråka så här. Jag vill bara leva ett vanligt liv, och jag är säker på att de flesta också vill det. Men det här korståget mot Islam har verkligen gått för långt.

http://www.dn.se/opinion/debatt/jag-kan-inte-havda-ratten-att-ga-kladd-i-bikini-i-mosken-1.959085


http://www.tayyar.org/Tayyar/ArchivedNews/PoliticalNews/en-US/2009/6/24/128874554002630635.htm


http://www.jewsagainstzionism.com/antisemitism/nazisupport.cfm

2 kommentarer:

Tobias sa...

Muslimer har mer rattigheter i vastvarlden an vad kristna, judar och vemsomhelst har i islamiska lander.

I Turkiet kan man se fram emot att bli sparkad och till och med misshandlad om man som muslim konverterar till kristendomen. Iofs sa arbetar atminstone turkiska myndigheter emot det.

Fortrycket och rasismen existerar iform av islamofascism. Naturligtvis ar det bara en viss andel som ar sana.

Har du last debattartikeln sa skulle du veta att det ar att dessa islamistiska representanter ar folk som hon anser inte representerar alla muslimer.

Jag tycker slojor ar helt okej, bara man kan se personens ansikte. Men Burkor kanns oroande. Att tacka over hela ansiktet kanns fortryckande. Kan du bevisa att folk som har slojor och burkor inte ar tvingade att ha pa sig dom? Det ar sarskilt sjalvvalt flera ganger, och patvingat andra.

Det ar iofs manga muslimer som pratar om dagen da hela varlden ar omvanda till islam. Att det ar det samma som att vilja styra hela planeten ar ju inte sant.

Jag fattar precis som du inte hur man kan godkanna saudiarabien som en demokrati, om man inte erkanner Iran. Demokratiska val ar att ta i. Kravs det att kandidaterna ska godkannas av mullorna sa kan jag inte se demokratin.

Extremism ar inte ratt vag att ga i nagot fall som helst. Mycket av situationen i mellanostern kan skyllas pa Storbritannien. Men man kan inte skylla pa gamla fiender i evighet heller.

Jag tycker att av det fruktansvardaste som finns ar nar religion blir politik ett av de varsta. Religion ska vara privat, och inte en statsangelagenhet.

Islam kritiseras faktiskt mindre an judendomen (sionism) och kristen tradition gors i Sverige.

Kriget mot terrorismen har blivit ett hot mot demokratin. Muslimerna ar inte ens i narheten av hur farliga vara politiker ar mot demokratin.

Dina teorier om ett korstag mot muslimer ar helt galna. Al Quaida ar blinda i sitt hat mot otrogna och de som foljer den ratta laran. Kristna har gjort samma sak. Det ar oundvikligt att muslimerna kommer trottna pa det, och med tiden sekulariseras. Att islamisterna inte skulle vara orsaken till att manga flyktingar kommer till vastvarlden skulle nog inte manga Iranier halla med dig om. Iranier ar mer emot slojor an vad svenskar ar.

Ibrahim sa...

Har du bevis på att muslimer som konverterar till andra religioner blir misshandlade? Antagligen inte. Det är bara något islamofober säger för att rättfärdiga sitt hat mot Islam.

I Koranen står det att kvinnor bör täcka allt förutom ansikte, händer och fötter. Förr i tiden bar kvinnor svarta burqa för att de gjorde det betydligt lättare för kvinnor att stå ut med hettan på somrarna. Men numera har burqan snarare blivit tvång i vissa kulturer, vilket är oacceptabelt. De allra flesta muslimska kvinnor som bestämmer sig för att bära slöja, bär en vanlig slöja.

I samtliga demokratier måste presidentkandidater godkännas. Även i USA.