Politik och mellanöstern: "Hatet mot muslimer"

02 april 2009

"Hatet mot muslimer"

Igår skrev jag om Andreas Malms nya bok, "hatet mot muslimer". Idag skriver Torsten Kälvemark om den i aftonbladet.se. Värt att läsa.

Vill tillägga ett par kommentarer om hatet mot muslimer. Faktum är att vi lever i en snedvriden värld där vi tror att extremisterna bor långt borta, men att de vill komma hit. Sanningen är att extremisterna redan är här, sedan länge. Europa är än idag den mest sargade kontinenten p.g.a. extremism. Hatet mot judar, hatet mot kommunister, och nu hatet mot muslimer. Alla människor har visserligen fördomar, men många européer drar sig inte ifrån att närma sig Hitlers ideal.

Sedan 11:e september attackerna har Europa blivit ett nytt nazityskland, där många förespråkar koncentrationsläger och systematiska massmord. Som muslim har jag sett dessa förändringar mot en totalitär europeisk regim, styrd av sionister. Dessa jubelidioter har förstört nästan alla chanser att skapa världsfred, och de vill bara isolera sig själva från ett folk som faktiskt bidragit till den europeiska renässansen. Jag är väldig, väldig säker på att det finns högt uppsatta finansiärer bakom dessa anti-islamistiska projekt.

Inga kommentarer: