Politik och mellanöstern: Finanskrisens senaste fiende

28 april 2009

Finanskrisens senaste fiende

Finanskrisen har hållit på ganska länge nu, och det var först i våras ekonomin verkade repa sig. Men inte nu längre. För svininfluensan har skapat panik på börserna runt om i världen. Kanske mest drabbade är Asien, vilket bör nog inte förvåna då Asien är mest drabbad av explosionsartade sjukdomar i modern tid.

Tidigare skrev jag om att syftet med finanskrisen var att bana väg för nya unioner. Den senaste finanskrisen startades av korruptionslika lån och illasinnade rykten från den ekonomiska elitens sida. I likhet med tidigare kriser har eliten skrapat pengar från vanliga medborgare. Men de kanske felkalkylerade finanskrisens slagkraft?

Som sagt, under våren har ekonomin repat sig en bit. Då har ju eliten alltså misslyckats. Så vad gör man för att tvinga världen i kris igen? En pandemi?

http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article5012511.ab


http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13353


Självklart har eliten ett intresse av att reducera den mänskliga befolkningen. Deras mål är att minska jordens mänskliga befolkning till 500 miljoner - 1 miljard, detta för att det då blir lättare att kontrollera mänskligheten. Då är det väl inte konstigt att de skapar virus och släpper det i megastäder.

OBS! Känsliga bilder

1 kommentar:

Anonym sa...

För att avmystifiera det hela:
Mindre utbrott av virussjukdomar sker nästan varje år, och i princip uteslutande i storstäder.
Varför?
Enkelt, även om ursprungskällan inte kommer från staden så sprider sig ett virus snabbare i ett område där många människor bor tätbefolkat. I Mexiko skulle det kunna vara så att en smittbärare från landsbygden har rest in till huvudstaden, och där spridit viruset vidare.

Större utbrott är inte heller okända för människan, du har med största sannolikhet hört talas om pesten som härjade under medeltiden och kanske om den sk Spanska sjukan som tog 30-50 miljoner människoliv. En fruktansvärd siffra, men fortfarande en droppe i havet sett till jordens totala befolkningsmängd.