Politik och mellanöstern: Kriget mot Islam

02 april 2009

Kriget mot Islam

Såg en intressant dokumentär igår. Många skulle nog kalla den för "konspiratorisk", men nu gäller det att ha ögonen öppna. Den förklarar hur de senaste århundradens händelser ägde rum, och vilka syften de hade. 6 delar, ungefär en timme lång. De övriga delarna finns uppradade i videofältet efter att ni sett första delen. Notera att dokumentärfilmen är några år gammal.

2 kommentarer:

Iyad sa...

Assalamualeikum broder.

Mycket bra dokumentär. Men dessa kommer misslyckas. Islam kommer segra i vilket fall som helst för Gud har lovat oss segern. Sedan räcker det ju med att kolla på västvärlden idag. Alltfler väljer att konvertera till Islam och Islams inflytande växer. Om ca 20 år gissar jag på att muslimerna kommer att bli ca en tiondel av hela Västvärldens befolkning. Ytterliggare 20 år kommer vi säkert att bli 20%.
Jag oroar mig inte ett dugg. Vårt jobb som muslimer är att sprida rätt kunskap om Islam och göra da3wa.

Icke-muslimerna har alltid försökt sära på muslimer på olika sätt. En känd metod är att döda muslimer för att muslimer sedan ska skylla på andra muslimer. Blev inte de tre sista stora Khaliferna mördade? Ali, Uthman och Omar? Vem mördade dessa? En del hävdar att det är muslimer men det är skitsnack. Det var icke-muslimer för att sära på muslimerna. Redan under Profeten Muhammeds tid försökte judarna sära på muslimerna. Inte förräns efter han dog lyckades de. De första tecknet på splittring var då muslimer delades i två grupper. Shia- muslimer och Sunni-muslimer. Allt planerat av icke-muslimer.

Ibrahim sa...

Aleykum asalam.

Självklart kommer de att misslyckas. De har världens mest avancerade teknologi och tusentals år av planering bakom sig, ändå misslyckas de gång på gång.

Ju mer de snackar illa om Islam, desto fler människor väljer att konvertera till Islam. De har nog insett att de förlorat...