Politik och mellanöstern: Sionisterna förlorar igen

19 april 2009

Sionisterna förlorar igen

Imorgon gäller det, då startar Durban II i Genevé. När folk i framtiden kommer att tänka på varför västvärlden förlorade sin ledande roll i världen, kommer dem säkert tänka på just Durban II. Varför? Jo, för att västvärlden kraschade rakt in i en bergsvägg p.g.a. dubbelmoralen.

Under 1900-talet var det västvärlden som styrde och ställde. Länder på andra kontinenter inspirerades av västvärlden. Men så är det inte längre. Den muslimska republiken Iran är troligen det första exemplet på det.

Kritiken mot Durban II har enbart att göra med anklagelserna mot Israel. Ja jo, muslimländerna ville först göra det svårare för folk att kränka Islam. Men de släppte det förslaget senare. "Bra, men inte tillräckligt", säger väst. Då syftar de på vad de kallar anti-semitism, men vad en vettig/kunnig människa kallar anti-sionism.

Jag har tidigare skrivit om anti-semitism och anti-sionism. Sionisterna är intresserade av att sammanfoga de båda anti-ismerna, just för att kväva kritiken mot Israel. Sa jag inte också att sionisterna kapat västvärlden? Nja, jag behöver väl då inte repetera det i så fall? Ni ser ju klart och tydligt att alla dessa "demokratiska" länder som valt att bojkotta Durban II hänvisar just till anti-semitism, eller vad vettiga/kunniga människor kallar anti-sionism. Sionisterna styr i västvärlden. Eller, har jag fel?

Jag har letat efter den 17-sidiga rapporten som bl.a Kanada, Italien och nu även Nederländerna spottar på. Sionism nämns inte en enda gång i rapporten, men det gör anti-semitism. Som ni säkert inser vill sionisterna radera bort sionismens namn, och trycka in anti-semitism i våra hjärnor. Det var ju sionisterna som krävde omrevidering av rapporten.

http://www.un.org/durbanreview2009/pdf/DOD%20Rev.1%2015-4-2009.pdf
(PDF-fil)

Det mest intressanta är hur rädd västvärlden är för den muslimska världen. Det sionistiska/neokonservativa imperiet har styckat länder i den muslimska världen i 300 år, så mycket att dem nu är en bra bit över 50 stycken. OIC (Organization of the Islamic Conferense) representerar 56 länder. Mottot "Divide and conquer" verkar tydligen ha en stark nackdel ser jag.

Sionisterna har byggt upp västvärldens imperialism. Nu har man också slagit sönder sin egen ideologi genom att visa svaghet inför de länder som man en gång styrde över. Nej, jag tror inte att Durban II ger några konkreta resultat. Men länder som Kina lär ju inse sin chans att ta över efter USA. För att få det stöd som exempelvis Kina söker, tvingas "supermakt-kandidaterna" reformera sin politik. Vi kan, med hög sannolikhet, se en stor reformvilja i de asiatiska länderna inom de kommande åren. Allt detta bara för att västländerna vägrade delta i en anti-rasism konferens.

Sionisterna kanske gillar den viljan att reformera, så länge reformerna gynnar sionismen...vilket då innebär att de länder blir mer som Sverige, alltså tar order från sionisterna. Men blir de länder mer som Iran (självständiga), har sionisterna förlorat ännu mer.

En till grej. Läs SvD:s artikel noga. Fundera sen över hur de försöker sammanfoga anti-semtismk med anti-sionism.
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2761853.svd

5 kommentarer:

Kontemplerande kille sa...

"Sionisterna har byggt upp västvärldens imperialism. Nu har man också slagit sönder sin egen ideologi genom att visa svaghet inför de länder som man en gång styrde över. Nej, jag tror inte att Durban II ger några konkreta resultat. Men länder som Kina lär ju inse sin chans att ta över efter USA. För att få det stöd som exempelvis Kina söker, tvingas "supermakt-kandidaterna" reformera sin politik. Vi kan, med hög sannolikhet, se en stor reformvilja i de asiatiska länderna inom de kommande åren. Allt detta bara för att västländerna vägrade delta i en anti-rasism konferens."

Nej lilla vän, det är anti-semitism. Precis som det du hävdar (ljuger om här). Själva konceptet att judarna ligger bakom allt är en nazistisk grundtanke. Ni araber är så förutsägbara. Sanningen är den att antisemitismen blir allt mer uppenbar hos vänstern och Sveriges araber.

Joakim sa...

Tycker det är patetiskt att du pratar dubbelmoral. Du visar själv upp lika korkad sida. Hyckleri kallas det. Slå upp det i ordboken du.

Anonym sa...

Hm, kolla vad som mer händer i Geneve, det verkar ju inte vara helt utan åsikter om Israel...

http://israelreview.bdsmovement.net/node/2

Anonym sa...

Det var det värsta konspirations skitpratet jag har hört på länge.

Gamla vanliga visan om att judarna styr allt som händer på jorden, det är inte antisionism det är antisemitism. Lär dig se skillnaden.

Ibrahim sa...

Nu ska jag lära er lite om sionism.
Modern sionism grundades år 1897 av Theodor Herzl. Det enda syfte var att bilda en "judisk" stat i Palestina. Vare sig hans idé var att bilda en judisk eller sionistisk stat vet jag inte. Kanske vet ingen det. Men faktum är att Israel idag inte är en judisk stat, utan en sionistisk stat. Ett exempel: Förintelseoffren lever i det lägsta ekonomiska skicket i Israel, tillsammans med Gazaborna om man får räkna in dem.

http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2007/08/2008525185826124293.html

Det finns också muslimer som är sionister. Jag anklagar inte judar. Nu är det dags att folk skärper sig och lär sig lite om sionism.