Politik och mellanöstern: Libanesisk general gripen misstänkt för samröre med Mossad

14 april 2009

Libanesisk general gripen misstänkt för samröre med Mossad

Efter tre månader av spaning grep man till slut generalen i Beirut. Mannen har erkänt att han träffat Mossad i Europa, men förnekar inblandning i terrorattentat.

I Februari greps en man i Nabatiye, södra Libanon, misstänkt för samröre med Mossad. På senare år har tiotals personer gripits, varav flera av dem erkänt att de samarbetat med Mossad.

http://www.almanar.com.lb/newssite/NewsDetails.aspx?id=81716&language=en

17 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla , Sionisterna är rädda för Hizbollah :)

Iyad sa...

Precis. Mossad. Inte "Al-qaida" som endast USA använder som begrepp för att splittra muslimer. Faktum är att USA möter så stort motstånd i Irak och framförallt i Afghanistan. Jag undrar vem det är som ligger bakom detta motstånd. Är det inte s.k. "Al-qaida". Idag slänger man alla anklagelser mot frivilliga muslimska motståndsmän mot en påhittad organisation. Det blir enklare så. Sedan utför man en attack själv och skyller på denna grupp. För att inte bara västvärlden ska hata dessa hjältar utan också den muslimska världen.
Bästa sättet att besegra en arme är att först och främst vara enad. Det är det USA och Israel ser till att inte hända. ;)

Ibrahim sa...

Al-Qaida mördar bara araber och muslimer. Tror inte att det går att splittra araberna genom att anklaga al-Qaida numera.

Iyad sa...

Dödar Al-qaida araber och muslimer bara? Fel Ibrahim. Det är USA, Mossad och iranska säkerhetsagenter/poliser som ligger bakom dessa offren.
Iran hjälpte USA att lyckas störta Irak. De sa det själv i ett tal i Dubai. (kommer inte ihåg vem det var som höll talet). Men de sa att om det inte vore för Iran så hade USA inte lyckats alls lika bra. Fortfarande massakrerar de civila irakier i Irak. Detta är sanningen. Al-qaida bekämpar USA och dessa förrädare. Om de har dödat några Afghaner eller irakier så är dessa förrädare som dödats. Som jobbar för Mossad och USA. Dessa förtjänar mer än döden och du vet mycket väl att det finns massor av såna här förrädare i den arabiska världen.
Tycker du Hamas gjorde fel för att de dödade 50 palestinier under Gaza-kriget? Nej det var inte fel. De som dödades samarbetade med Israel och en del av dem spionerade åt Israel vilket ledde till att Hamas- ledare dog som Nizar Ryan och Said Seyam.

Anonym sa...

Men Självmordsbombningarna i Irak beror på att Unga muslimer blir hjärntvättade och tror att man kommer till Paradiset om man utför en sådan attack men i själva fallet är det raka vägen till Helvetet . Jag förstår bara inte hur dem tänker när dem dödar sina egna bröder/systrar i en självmordsbombning ? har dem ens öppnat koranen ? Även om det är Shia/sunni eller Kristna så får man inte döda en oskyldig !

Ibrahim sa...

Iyad. Al-Qaida har erkänt att de mördat tusentals irakier. De stoltserar med sitt krig mot irakierna. Jag vet att Mossad, Blackwater och CIA också mördar irakier. Det är ju bl.a. därför de finns. Al-Qaida har finansierats av Saudi Arabiens Bandar och är än idag finansierad av samme man, som har nära relationer med USA. Det är bara att läsa Seymour Hersh.

Anonym sa...

Ibrahim, Al-Qaida är ett namn som är påhittat. Varför skulle Al-Qaida köra 2 st Flygplan rakt in i Tornen ? Om det är en så troende och kunnig muslim som Osama Bin Laden varför skulle han vilja döda så många oskyldiga människor och varför just i Usa ?

det finns inga medlemmar i Al-Qaida det är ett påhitt skapat av Usa/Sionisterna.

Iyad sa...

Har du någon källa?

Ibrahim sa...

Al-Zawahiri har flera gånger medgett att han angripit irakiska mål "för att döda amerikaner".

Anonym sa...

Iyad. Om "Al-Qaida" var skyldiga till 11 september attackerna skulle dem erkänt det något dem inte har gjort och är väldigt väldigt ovanligt. Har du nånsin sett Osama Bin Laden nämna nånting om Al-Qaida i hans videor ?

Jag är i skolan nu men jag skriver lite mer senare här får du en dokumentär annars :)

http://www.youtube.com/watch?v=TTTgpsAs4_c

Iyad sa...

De angriper irakiska poliser ja. Som samarbetar med USA. Ser inget fel med att döda förrädare. Men de som dödar kvinnor, barn och andra obeväpnade civila är USA och Mossad och company för att ha anledning att stanna kvar i Irak. Sedan blir amerikanska soldater attackerade dagligen. Men det ser du inte på nyheterna.

Ibrahim sa...

Irakiska poliser har väl inte gjort något fel. Visst tjänar de en regering som samarbetar med USA, men deras jobb är ju bara att hålla ordning och reda.

Anonym sa...

Irak är körd, finns ingen framtid där förutom en proamerikansk regering och ett sönderbombat land med etniska konflikter.

vilket är nästa land .. Iran ?

Iyad sa...

Nej Ibrahim de håller ordning och reda så att amerikanarna kan befinna sig i Irak i säkerhet. De håller ordning och reda för "jihadisterna" :P. Istället borde de joina och göra motstånd mot USA. Istället försvårar dem det för dem som vill.

Ibrahim sa...

Amerikanerna tjänar på instabilitet, så om den irakiska polisen jobbar för stabilitet antar jag att Pentagon ogillar poliser. Visst hade det varit bättre om polisen jobbade för att göra livet svårare för ockupanter i Irak, men då hade den irakiska polisen utsatts för många attentat.

Anonym sa...

Ibrahim har du sett idag?

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1239710718819&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull


Israel säger att dem är förbereda och kan slå till när som helst mot IRAN ?

Ibrahim sa...

Japp, vi får räkna med krig någon gång i juni-juli.