Politik och mellanöstern: Israel-Iran möte ett påhitt

22 oktober 2009

Israel-Iran möte ett påhitt

Dagens stora nyhet är ett "hemligt" möte mellan Israel och Iran, som ska ha hållits i slutet av september enligt flera källor. Iran nekar till att mötet hållits, medan massmedierna fortsätter envisas.

Det började med att någon ska ha "läckt" den här informationen till en australiensk tidning. Tydligen ville sionisterna visa omvärlden att de har full kontroll över situationen, vilket de inte gör. Iran har hotat med att fortsätta med sitt kärnkraftsprogram många gånger för att västvärlden inte behandlar Iran rättvist. Israel får ha kärnvapen, men Iran får inte ens ha kärnkraftverk. När Iran sedan hotar om att fortsätta med sitt program tar valalternativen slut för sionisterna, som just insett att ett krig mot Iran är för kostsamt, och därmed orealistiskt.

Sionisterna har insett att de inte kan stoppa Iran från att bygga egna kärnkraftverk, och de vet att så fort Iran byggt sina kärnkraftverk kan Iran bli ett självständigt och oberoende land. Ta och tänk på det, ett land som spenderat hela 2000-talet under ekonomiska sanktioner bygger egna kärnkraftverk och dess ekonomi blomstrar. Liberalernas teorier om att bara öppna länder gynnas ekonomiskt håller på att kollapsa. Dessutom har Iran lovat att dela med sig av sin teknologi till sina allierade. Alltså har Iran tagit övertaget i mellanöstern och därmed besegrat Saudi Arabien i detta race, vilket kan komma att resultera i att wahabismen försvagas som en politisk ideologi. Wahabismen är allierade med sionister.

Den islamiska republiken i Iran är framtiden. Men det vägrar sionisterna medge. Det är just därför Iran fått så mycket kritik från anti-islamistiska extremister. Dagligen får man höra anti-islamisternas kritik mot den styrande eliten i Iran, vilket är sionisternas mål. Det är inte Iran som är fienden...det är sionismen.
Just nu håller två grupper på att bildas i världen. Den ena gruppen stöttar Israel, al-Qaida och hatar Islam. Den andra gruppen stöttar Iran och hatar sionister. Jag har själv sett detta, då jag har hållit på med det här i 5-6 år. I framtiden kommer det bara dessa två grupper finnas. De som stöttar Islam, och de som krigar mot Islam. Så enkelt är det. Ta och titta på debatten om SD som rasar just nu.

Israels valalternativ har tagit slut. Hizbollah är numera militärt överlägsen IDF. Hamas blir bara allt mer populär. Iran har skakat den globala sionistiska rörelsen gång på gång, och den klarar inte av mer. Sionismen börjar nå sitt slut, och därför tar sionisterna till desperata metoder.

Man kan ju också se hur massmedierna reagerat på den falska "nyheten". Massmedierna i väst kör på sionisternas lögn, medan massmedierna i arabvärlden rapporterar att nyheten är ett påhitt. Det finns dock undantag. Al-Arabiyya kör på sionisternas version, vilket är inte särskilt förvånande. Det gjorde de i Hizbollah-Israel kriget 2006 också. Det här är ett ytterligare bevis på att det finns de massmedier som kontrolleras av sionister. Och ja, jag talar om en global sionistisk konspiration mot Islam. Vad? Vill ni envisas och fortsätta förneka den sanningen?

Det här är precis som den så kallade maj-2008 incidenten i Libanon. "Framtidsrörelsen" (ledare: Saad al-Hariri) gick till attack mot libaneser i Beirut, och massmedierna i västvärlden påstod att Hizbollah genomförde en statskupp. Det var just därför jag startade den här bloggen, för att avslöja den globala sionistiska konspirationen mot Islam. Iran skulle aldrig hålla ett hemligt möte med Israel, för det skulle de aldrig tjäna på. Hade ett sådant möte hållits hade Iran varit väldigt intresserad av att avslöja så många detaljer som möjligt om mötet just för att ett sådant möte hade varit till fördel till Iran, och nackdel till Israel.
Sionisterna försöker låta som det är Iran som är desperat, vilket är just därför jag inte köper den här falska nyheten.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/israel-och-iran-i-spant-karnvapensamtal-1.979681


http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2009/10/200910227477253165.html

4 kommentarer:

Anonym sa...

Citat :
"Den islamiska rebubliken Iran är framtiden"

Gratulerar till en rättfram innehållsdeklaration som inte lämnar något tvivel om produktens innehåll och tillämpning.

Ibrahim sa...

Intressant val av citat. Men du får gärna köpa den sionistiska propagandan. Ingen hindrar dig.

Johan sa...

Du skriver vitt och brett om hur medierna "kontrolleras av sionisterna". Detta trots att de stora internationella medierna, som Al-Jazeera och Al-Arabiyya alla är islamiska arabmedier, och trots att saudiaraber köpt upp amdelar av Time Warner som äger CNN, och trots att reklamen på BBC och CNN nästan uteslutande kommer från arabiska företag.

Du, precis som övriga extrema nazimuslimer, har ingenting förutom judehatet.

Det visar tydligt isams underlägsenhet och mindervärdeskomplex. Och det visar att ni är en ond kraft.

Just därför kommer både islam och ni att försvinna i framtiden. Inte minst därför att det snart inte kommer att utföra dödsstraff för alla de hundratals miljoner som vill lämna islam, och därför att "muslimer" sekulariseras i kontakt med den västerländska och demokratiska civilisationen (se Frankrike).

Så snart är det slut med er radikala nazimuslimer.

Ibrahim sa...

Saudi Arabien samarbetar med Israel, så om de äger alla massmedier är det ändå ingen större skillnad. Al-Arabiyya anses vara en pro-sionistisk TV-kanal. Kanske inte av väst, men av de som tittar på den kanalen.

Nazism är mest lik sionismen, så om en muslim stöttar nazismen, stöttar han också sionismen. Med andra ord är han emot Islam, och därmed på din sida, antar jag.

Jag tycker att du verkar vara lika okunnig i Islam som en neandertalare. Gå och läs på. Inte Memri, eller andra sionistiska organisationer, utan läs Koranen.