Politik och mellanöstern: Undantagstillstånd i USA?

24 oktober 2009

Undantagstillstånd i USA?

President Obama förklarade höjt beredskap i landet på lördagen, eller som vissa gärna kallar undantagstillstånd. Nu har över 1000 amerikaner dött i svininfluensan, vilket alltså tvingar Vita Huset att ta till metoder som kan jämföras med diktaturers.

Under senare år, särskilt på Bush's tid, har många nya lagar gått igenom i USA. De ger den sittande presidenten otrolig mycket makt. Han kan tvångsarrestera i princip miljontals människor och behöver inte ens förklara varför. Anledningen kan vara vilken som helst, miljökatastrofer eller epidemier av sjukdomar.

Efter att svininfluensan nästan försvunnit någon gång i maj-juni har allt fler börjat kritisera massmedierna för att ha försökt överdriva virusets spridningar. Visst var situationen svårhanterlig i april, men folk blev vittnen till hur smittan stoppats i hela världen, även i Nordamerika där den var som värst. Trots det att smittan begränsats tack vare ett utomordentligt duktigt arbete från polismyndigheternas och sjukvårdens sida i hela världen, fortsatte smittan dyka upp i andra delar av världen.

Enligt många jag pratat med innehåller viruset spår av medel som visar att viruset tillverkats av människor. Virus kan inte sprida sig i naturen, utan behöver mänskliga bärare eller speciella apparater som kan skydda viruset från kyla, värme osv.

Det finns också de som påstår att läkemedelsbolagen sprider dessa sjukdomar för att tjäna pengar, för utan sjukdomar faller dessa bolag. De försökte sprida fågelinfluensan för några år sedan, men det viruset visade sig vara för kraftlöst för att sätta igång en pandemi. Det nya viruset har dock omarbetats och blivit starkare, vilket WHO bekräftar med att fler än 5000 människor dött av viruset hittills.

Nu har man tillverkat ett vaccin mot viruset, och det innehåller farliga mängder kvicksilver och "skvalen" som bevisats vara farliga mot oss människor. "Experter" har dock dementerat och påstår att vaccinet är helt ofarligt. Trots det har 3 svenskar dött av vaccinet hittills. Om jag inte tar fel, är de fler än de som dött av själva viruset.

Omkring 50% av svenskarna vill inte låta sig vaccineras, detta enligt de undersökningar Aftonbladet gjort. Den senaste var någon gång i förra veckan.
Detta beror nog mest på att folk inte ser viruset som något allvarligt, då det är inte farligare än vanliga influensavirus. Svininfluensan har en dödlighet på ca 0,4%, vilket är 1 på 250.

Många människor har länge befarat ett undantagstillstånd i USA. Redan i Bush's tid förutsade man flera tillfällen där Bush skulle ha kunnat utlysa undantagstillstånd i syfte att gripa regeringskritiker, och i synnerhet, de som kritiserar den yttersta eliten i USA och i västvärlden. Dessa kritiker har avslöjat många viktiga saker, som exempelvis Bush-administrationens inblandning i elfte september attacken, och planerna på att tvinga alla människor på jorden bära elektroniska implantat, som också kallas RFID. Nu är dessa också på gång att avslöja den amerikanska regeringens inblandning i skapandet av svininfluensan, och massmediernas skräck-propaganda som bombarderat miljardtals människor världen över.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/influensan-tvingar-fram-hojd-beredskap-i-usa-1.981795


http://www.infowars.com/obamas-h1n1-emergency-declaration-is-martial-law-unfolding/

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack å lov för att det finns granskningar av komentarer. För du är inte frisk i huvudet som påstår så mycket skit med så mycket faktafel.

Anonym sa...

Det är många som kritiserar och ifrågasätter Obama, och det med rätta. Men kan det inte vara så att han är galen, eller lider av någon psykisk sjukdom, typ tvångslögnare?

Men då kvarstår frågan, varför så många väljer att inte syna bluffen och kalla på "männen i vita rockar", så att säga.

Det är en märklig tid vi lever i.

Anonym sa...

Well, well Who is Obama? Tillhör han samma gäng?Sionisterna? Eller inte?

Anonym sa...

Samtidigt som det visare sig att antalet fall av H1N1 har varit väldigt överdrivna.

/Paul

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/24/CBS-Reveals-that-Swine-Flu-Cases-Seriously-Overestimated.aspx

Ibrahim sa...

Jag har hört att Obama egentligen är släkt med Bush-familjen. Det har bara funnits två amerikanska presidenter som inte tillhört den här eliten, Abraham Lincoln och John F Kennedy, och båda blev mördade.

De största massmedierna i USA är kontrollerade av få människor. Så, de har ju tydligen valt att samarbeta med den här eliten.

Jag tycker att den första anonyma personen här får försöka lägga fram argument för varför jag har fel. Att bara klaga kommer man inte långt med.

Anonym sa...

3 personer har inte dött av nåt vaccin, det är "den" skiten jag menar. Man vet inte heller fakta om dödligheten, det är planeringsunderlag du redovisar. Det kan vara betydligt mycket högre, och betydligt mycket lägre. Endast framtiden lär utvisa det. En enda sak man kan veta säkert, ju fler som vaccinerar sig, ju färre som dör.

Ibrahim sa...

Man får gärna vara källkritisk. Det är även rekommenderad att vara det. Men jag litar inte heller på läkemedelsbolagen och "experter" som tycker det är helt ofarligt att spruta in kvicksilver i kroppen. Sen är det dags att folk börjar fråga sig varför så många konstiga sjukdomar dyker upp allt oftare.

Senuoy sa...

Obama plockades upp av Brezinzki då han studerade i ett universit i Usa under 70-80-talet. Man ska heller inte lita på hans nuvarande namn.

Ibrahim sa...

Det där är säkert mycket möjligt. Har det bekräftats? Att Brezinzky valde honom redan då?