Politik och mellanöstern: Kriget mot Islam, mer detaljerat

30 oktober 2009

Kriget mot Islam, mer detaljerat

Jag tittade nyss på några "millningar" på newsmill.se. Jag märkte ganska snabbt hur vriden sanningen har blivit, eller massmediernas sanning...

82% av de röstande är "arga" på Islam, medan 9% är "glada".
Samtidigt är 18% "arga" på frimurarna medan 52% är "glada".

Jag har två förklaringar till varför det kan vara så. (1) Sionisterna har samlat till sig på sajten bara för att rösta. (2) Folk har blivit fördummade och tror på konspirationsteorier.

Frimurarna, eller Illuminati, eller frimasoniterna, eller masoniterna (ja, de har många namn) ligger bakom islamofobin runt om i världen. De är satansdyrkare, vilket Alex Jones bekräftade i Bohemian Grove i Kalifornien sommaren 2000, och hatar alla religioner. Låter lite väl som extrema ateister här i Sverige, inte sant?

Dessa "muslimska" extremister som mördar muslimer varje dag, al-qaedisterna, får pengar från sionister och wahabister. Sionismen är en del av frimurar-gänget. Jag tror inte några svenska medlemmar har koll på det, eftersom de högsta hönsen i Sverige bara har 11 grader, av totalt 38.

Så, med andra ord kan jag säga såhär: islamofober och islamhatare har kapat Islam och begår brott i Islams namn så att de kan lägga skulden på Islam och muslimer. Al-Qaida mördar bara muslimer, skonar Israel. Västvärlden invaderar land efter land och tycker det är okej att diktera andra människors rättigheter. Nej, muslimska män som ogillar alkohol och lössläppthet är bara dumma, säger folk som om de fortfarande var dagisbarn. Bara västvärlden har rätt att bestämma. Alla andra ska sitta ner och hålla käften. Annars!

Västvärlden har visat sig vara svag. Det är ju Israels fel...
Fel och fel. Det är ju åtminstone bra att man inte behöver vara en raketforskare för att fatta att västvärldens dubbelpolitik är åt helvete. Men tydligen är det många människor som fortfarande inte fattar.

Den muslimska världen blomstrar, inte tack vare väst, utan tack vare kampen mot västvärldens normer. På senare tid har det pågått en "radikalisering" i positiv mening som stärkt den muslimska världen på alla möjliga sätt. Allt fler muslimer vill leva ett oberoende liv, vilket västvärlden förkastar...eftersom de vill diktera muslimers rättigheter.

För ett tag sen var det några politiker som klagade över att muslimska män stod utanför diskotek i Rinkeby och gav råd till kvinnor att inte gå in. Varför då? Har de gjort något fel? Sist jag kollade har vi YTTRANDEFRIHET!
Visst, det passar att plocka upp den friheten bara när idioter kränker profeten Muhammed (fred vare över honom), inte sant?

Men vi muslimer har inga rättigheter, inte ens i det "demokratiska" väst. Det är alltid vår religion som blir föremål för smutskastning. Och frimurarna tänker fortsätta göra helvete av våra liv tills vi ger upp. Det är deras planer. De vill att vi ska lämna Islam och bli som de. Om världen var rättvis hade FN eller en annan internationell organisation tagit saken till domstol. Hets mot folkgrupp är oacceptabelt. Eller hur? Eller gäller den lagen bara judar, med tanke på att det är i princip bara "Förintelsenekare" som fälls för det brottet?

Det är ju egentligen intressant. 6 miljoner judar blev mördade, och nu får ingen ifrågasätta Förintelsen. Med tanke på att nästan lika många palestinier är statslösa borde det vara olagligt att stötta Israel. Eller? Det hade ju varit rimligt, tycker jag.

Men nja, jag tror de svenska massmedierna gillar att diskutera tygstycken mer, i synnerhet sjalen. De frågar alltid ut inkompetenta skojare som tror sig veta allt om Islam. Men vad vet de? Koranen säger att kvinnor ska täcka håret. Punkt slut. Råder det religionsfrihet i Sverige? Ja. Punkt slut. Inget att diskutera. Så, håll käften och låt oss få leva i fred. Inte nog med att ni bombar våra länder, ni attackerar oss här också!
Antingen blir man dödad av amerikanska stridsflygplan eller al-Qaida. Lyckas man överleva blir man påhoppad av galna idioter som tror att de är övermänniskor.

Jag har aldrig haft problem med väst egentligen. Jag tycker demokrati är skitbra. Det är nog inte det absolut bästa alternativet. Man lär komma med något ännu bättre i framtiden. Demokrati är bara ett namn för de värderingar en grupp människor delar, inget mer. I verkligheten existerar inte demokrati. I verkligheten finns det regleringar som ibland fungerar, och ibland inte fungerar. Man kan kalla dagens politiska system för demokratiskt, men än finns det brister.
Att västvärlden, som tagit sig rollen som ledare i världen, stöttar en så vidrig stat som Israel avgör det hela. Israel är en terroristregim som ockuperar och stjäl. I mina ögon är Israel en cancer och en parasit som stulit palestiniernas land. Hamas och Hizbollah är motståndsorganisationer som är en reaktion på denna vidriga parasit. Trots det gäller det omvända i väst...

Det går inte längre att ignorera faktum att sionister styr västvärlden. Att sionister har makt över den politiska apparaten i väst och även massmedierna ÄR ett faktum, och en verklighet som många gärna ignorerar. Nej, jag snackar inte om judar. Det är viktigt att se skillnaden mellan Judendomen och sionismen.
Verkligheten är att många palestinier är judar, men som har blivit kallade israeliter mot sin vilja. Sionismen har kapat Judendomen på samma sätt som al-Qaida kapat Islam.

Jag vill återigen påminna mina läsare om varför jag startade den här bloggen. Massmedierna i väst valde att ljuga om Hizbollah mitt under bråket i Libanon i maj förra året. Trots att Hizbollah inte deltog i striderna, anklagade man Hizbollah för att ha försökt genomföra en statskupp. I princip alla massmedier i väst rapporterade det, trots att de allra flesta arabiska massmedierna rapporterade något helt annat. Det går inte att utesluta det faktum att sionisterna kontrollerar massmedierna i väst. Helt omöjligt.

Och ni ska veta, sionisterna hatar oss muslimer. Vi muslimer är deras värsta fiende för att de vet att det är bara vi som kan erbjuda lösningar för en globaliserad värld. Koranen är ljuset på jorden, oavsett vad icke-muslimska extremister påstår. Koranen kom ner till jorden direkt från Allah, och sen dess har ingen kunnat manipulera den. Det är just därför sionisterna vill "reformera" Islam. De vill göra oss till deras slavar, som de gjorde med de kristna.

Islam är en fredlig religion, och Allah är den som dömer. Därför är det fel av oss att döma ut andra människor om de väljer att inte följa Islam. Allah har ju ändå skapat helvetet, så det måste väl finnas en användning av det. Trogna muslimer ska alltid fokusera på "intern Jihad"...och "extern Jihad" bara när fienden slår till (som t.ex. när Israel försökte invadera Libanon för 3 år sen). Därför begår al-qaedister brott när de angriper civila människor, och i synnerhet i de länder där det råder fred. Al-Qaidas medlemmar begår brott mot de riktiga sharia lagarna, men inte mot sionisternas egna sharia lagar. Ja, de har egna sharia lagar, det är en del av deras manipulationsprojekt.

Jag blir besviken när jag ser hur pass mycket sionisterna fördummat det svenska folket. Egentligen är svenskar toleranta människor. Men på senare tid har mycket hänt. Nu plötsligt ska allt vara mot Islam. Europa håller på att följa Hitlers exempel, trots att man kämpat så hårt mot fascismen. Jag vet vems fel det är. Det är underhållningsbranschens fel. Istället för att uppmana folk att forska på så viktiga saker, har de sålt skvaller för mångmiljardbelopp. Folk vet mer om vad som händer i Hollywood än vad som händer i Vita huset, eller FN:s säkerhetsråd...

Sionisterna har fördummat befolkningen i Europa, och manipulerat den att tro det är Islam som är fienden. Nej, det är sionismen som är fienden!

Det är dags att folk börjar läsa och utforska. Kunskap är makt, okunskap är slaveri. Islam har funnits i 1400 år. Är inte det dags att folk börjar läsa på om vad Islam står för? Skippa wahabismen och al-qaedisterna, för de kan bara ge er sionism.

Jag vill gärna slippa sionister som uttalar sig om Islam i framtiden. Kan de svenska massmedierna uppfylla min önskan? Jag trodde Björn Ulvaeus var en artist, inte en islamhatare.

De här "millningarna" jag talade om finns här, i slutet av respektive artikel. Observera att siffrorna kan förändras då vissa kanske fortfarande röstar:

Den om Islam:
http://www.newsmill.se/artikel/2009/03/31/kvinnorna-ar-islam-sjalva-grundproblemet

Och den om frimurarna:
http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/26/rostratt-fick-vi-men-inte-vara-med-i-frimurarklubben

Harun Yahya om frimurarna:
http://us1.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/16837/FREEMASONRY,_ITS_ORGANIZATIONS_AND_SINISTER_ACTIVITIES_-_2


Israel bakom 11/9, syftet är att lägga skulden på Islam:
http://800poundgorilla.100webspace.net/geeklog//staticpages/index.php?page=911

C. Bollyn förklarar mer om Israels inblandning i 9/11-attacken:
http://www.bollyn.com/home#article_11426

Skillnaden i behandlingen av muslimer och judar i Frankrike, ett exempel på hur sionister påverkar diskriminering i riktning mot mer islamhat och mer antisemitism:
http://www.youtube.com/watch?v=Wfi3ygwiu0A&feature=player_embedded

Majoriteten av israeliterna för apartheid i ockuperade Palestina, varför diskuteras inte det här i västvärlden(?):
http://www.almanar.com.lb/NewsSite/NewsDetails.aspx?id=47909&language=en

DN.se skriver om apartheid i ockuperade Palestina, fortfarande ingen diskussion om varför väst stöttar Israel:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=621285

Ja, jag länkar till min egen blogg, men jag tycker det här inlägget är viktigt för att förstå varför al-Qaida mördar muslimer. Ganska rakt på sak:
http://politikochmellanostern.blogspot.com/2009/10/nastan-100-doda-i-nytt-pakistan-dad-al.html

4 kommentarer:

amanda sa...

mashallah, bra skrivet!! må Allah vägleda dem alla!

Omar sa...

Mycket bra artikel. Ikväll hade en föreläsning med Jüri Lina. Det var väldigt lyckat, synd att du inte kunde vara med.

Mats sa...

Du ger en korret bild av islam och muslimer, så att alla svenskar kan se:

- antisemitisk
- tror på Sions Vises protokoll
- israehatare
- terristkramare
- antidemokratisk
- västfientlig
- offermytologi
- parasitärt suldbeläggande av andra utan att granska sin egen roll
- doktrinär lögnare
- irrationell

Fortsätt så, så att fler och fler kommer att se.

Ibrahim sa...

Tack!

Jag tror, Mats, att allt fler människor ser hur pass mycket sionister som du ljuger för att vinna det minsta lilla självförtroende.