Politik och mellanöstern: Israel skjuter sig själv i hopp om att få ett krig

28 oktober 2009

Israel skjuter sig själv i hopp om att få ett krig

Allt fler libaneser är övertygade att pro-israeliska terrorister står bakom raketattackerna mot Israel. Att de valt Libanon som bas säger ju allt, de vill dra in Libanon i ett krig. Nej, det här är inte som PLO 1978. Det här är annorlunda. Ja, Israel påstår att palestinska grupper ligger bakom, men det är Israel det. Ingen vettig människa litar på israeler.

Sist al-Qaida startade en kampanj i Libanon blev det smulor av deras grupp i Nahr al-Bared. I 3 månader slogs den libanesiska armén mot Fatah al-"Islam", och besegrade den pro-sionistiska organisationen till slut.
Fatah al-Islam påstod att de ville döda judar, men valde hellre att spränga bilar i centrala Beirut och på många andra ställen i Libanon. Samtliga offer var antingen muslimer eller kristna.

Som jag många gånger konstaterat är al-Qaida en pro-sionistisk organisation. De arbetar åt Israel. Och bevisen finns överallt. Al-Qaida genomför terrordåd bara i muslimska länder, mot muslimer. Ja, även en del kristna har fått sätta livet till i Libanon och Irak.

Efter raketattacken igår kväll har Israel återigen anmält det tydliga brottet. De lägger skulden på den libanesiska regeringen och Hizbollah, för en attack som de själva står för...eftersom de nu vill ha krig. Varken Libanons regering eller Hizbollah tjänar på att provocera, just för att det är alltid Israel som provocerar...och återigen, det gjorde de igår kväll igen.

Det är värt att nämna att den nya regeringen ännu inte bildats i Libanon. Saad al-Hariri, som fick uppgiften att bilda en ny regering i mitten av juni har ännu inte gjort det. Han får ju pengar från USA och Israel, så ni vet nog varför det är så.

Varken USA eller Israel vill ha en libanesisk regering, just för att en sådan skulle motverka den sionistiska agendan i mellanöstern. Hizbollah har fått ännu mer stöd bland befolkningen, som kräver att Hizbollah får viktiga ministerposter. Alltså, får Libanon en ny regering, kommer den sionistiska agendan att ta en till smäll...och saken är att den inte klarar av fler smällar.

Sionister har på senare tid antagit sig någon sorts offermentalitet. De leker offer, helt enkelt. Just nu försöker de få världen att tro att de 3 meter långa araberna är på väg att ha ihjäl varenda israelit. Jo, vissa gör vad som helst i desperata tider. Sionisterna har väl antagligen fattat att Israels dagar är räknade, så för att bevara den sionistiska staten måste de provocera fram nya krig så att Nato får legitimitet att placera trupper på palestinsk mark.

Det kommer bli nya krig, och de kommer att innebära den sionistiska statens slut. Jag tror att al-qaedisternas era är slut. De har avslöjat sig själva som pro-sionister, så inom de kommande åren kommer det vara mycket enklare att avgöra om någon står på Israels sida eller ej.

http://www.almanar.com.lb/newssite/NewsDetails.aspx?id=109030&language=en


http://www.tayyar.org/Tayyar/News/PoliticalNews/en-US/129011937172232300.htm

2 kommentarer:

Senuoy sa...

Det är ett gammalt västerländskt trick. Man bombar människor i smyg och skyller på fienden = Terrorister.

Det är lätt . Det är bara att läsa USA och Natos tidigare historia :

Operation Gladio , Operation Northwoods och Bilbomberna under den demokratiske valde Mossadeqs Iran 1952-53 m.m.


Det är sjukt.

Ibrahim sa...

Jag skrev om elfte september attacken för någon vecka sen. Tydligen låg Israel bakom den attacken. Det finns bevis på det. Israel har verkligen fokuserat på att lägga skulden på araber för terrordåd de själva begått.