Politik och mellanöstern: Olika vacciner i Tyskland

27 oktober 2009

Olika vacciner i Tyskland

BBC har gjort ett kort reportage om vaccinationen i Tyskland. Kritiken mot myndigheterna i landet har ökat sedan det blev känt att politiker och "viktiga" människor får ett vaccin mot svininfluensan, medan den övriga befolkningen får ett helt annat vaccin.

Det vaccinet som ges till befolkningen sägs innehålla mer av de farliga ämnena. Detta måste då betyda att det andra vaccinet är lika bra, med tanke på att det ges till viktiga personer i samhället? Men varför spruta in farliga ämnen i vanliga människor då?

En annan viktig fråga är nu om samma sak sker här hemma i Sverige.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8325421.stm


Det är skrämmande att så många experter inom sjukvården försvarar vaccinationen. Läkemedelsbolagen brukar aldrig utveckla vacciner mot influensavirus, men något väldigt skumt är på gång nu.

De vill ju verkligen vaccinera oss, trots att många av oss inte vill. Det sägs att 5 personer dött sedan de fått vaccinet. Även om de inte dog p.g.a. vaccinet ställer det många viktiga frågor. De som dog var ju väldigt sjuka enligt dessa experter. Så, om bara väldigt sjuka människor dör i svininfluensan, vad är då syftet med att vaccinera oss yngre som mår bättre?

http://aftonbladet.se/nyheter/article6019381.ab


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3712585.svd

2 kommentarer:

Mikael Lov sa...

Anledningen är för att myndigheteterna vill dölja faktumet att vi går mot en katastrof 2012-12-21. Det är folkmord vi talar om:

Läs mer på www.myspace.com/varaloppet

http://www.newsmill.se/artikel/2009/07/24/ser-du-stjarnan-i-det-bla

Ibrahim sa...

Jag har läst mycket om 21 dec 2012. Men det finns många, många teorier om vad som kan hända. Under den senaste tiden har jag varit ganska säker på att den dagen kommer att innebära en andlig förändring för vår värld.

Men det hela är ändå väldigt intressant. Ganska svårt att säga vad som kommer att hända.