Politik och mellanöstern: Nästan 100 döda i nytt Pakistan-dåd, al-Qaida förklarar krig mot Islam

28 oktober 2009

Nästan 100 döda i nytt Pakistan-dåd, al-Qaida förklarar krig mot Islam

Bara några dagar efter det förödande dådet i Bagdad, där mer än 155 personer mördades, exploderade en bilbomb i en marknad i Pakistan. Minst 90 blev martyrer i dådet.

Efter attentatet mor Iran för några veckor sen sa Khomeini att sionisterna försöker starta ett krig mellan sunniter och shiiter. Med tanke på hur de senaste större attentaten riktats, måste jag säga att han har rätt. 41 dödade i Iran. Mer än 155 dödade i Irak. Och nu minst 90 dödade i Pakistan. Samtliga muslimer.

Al-Qaida verkar ha tappat greppet helt och hållet. Den organisationen brukade propagera för krig mot amerikaner och judar, men de enda de dödar är muslimer. Hur kommer det sig att det är så?

Det är enkelt. Al-Qaida har förklarat krig mot Islam. De har attackerat vartenda muslimskt land, men fortsätter skona Israel. Dessutom kommer det fram allt mer bevis på att Mossad och CIA låg bakom elfte september attacken i USA, och inte al-Qaida. Jag borde egentligen förklara myten om al-Qaida död, men jag lever bland ignoranta och inkompetenta människor som fortfarande tror på att al-Qaida jagar amerikaner och judar. Här har ni ert bevis, mer än 300 muslimer har blivit mördade av al-Qaida under den senaste tiden, och nu bortser jag från de mindre attentaten...

Al-Qaida är en sionistisk organisation. Punkt slut.

http://english.aljazeera.net/news/asia/2009/10/2009102874426304327.html

Inga kommentarer: