Politik och mellanöstern: SD - det nya nazistpartiet?

19 oktober 2009

SD - det nya nazistpartiet?

Att Sverigedemokraterna är islamofober vet nog redan alla, trots att vissa gärna förnekar det. Nu går SD i attack mot Sveriges muslimer igen, och anser att de ställer till med problem. Enligt SvD gick Kent Ekeroth (sd) till angrepp mot muslimer, och hänvisade till problemen i Rosengård där många bilar stuckits i brand på senare tid, när han höll ett tal på SD:s kongress i helgen.

Att många uppfattar den stora arbetslösheten och det stora missnöjet i förorterna som ett problem är inte förvånande, men är det verkligen Islams fel? Tänk om man kunde vara sarkastisk och säga att Koranen uppmanar oss muslimer att bränna bilar så här 1400 år senare. Det skulle man kunna skratta lite åt, men islamofobi kan man inte skratta bort.

Vad som har hänt på senare tid är att det har blivit accepterat att kritisera muslimer utan att behöva ha en anledning. Även om de flesta muslimer inte har något emot judar, homosexuella och kvinnor, buntas de ihop med extremister såsom al-Qaida. Dessa människor som ständigt kritiserar muslimer och Islam utan att ha belägg utgår ifrån att alla muslimer stöttar al-Qaida, och att Koranen stöttar al-Qaida. Kritikerna har fel för att Islam ÄR en fredlig religion som är baserad på tolerans, respekt och Allahs order. Man bör göra det som Allah beordrat oss, men vi har ingen rätt att tvinga andra människor. En muslim som tvingats att tro på Allah är inte riktigt en muslim, för han är inte riktigt troende. Därför är tvång en metod som INTE fungerar.

Det är inte bara SD som är problemet, utan den här atmosfären som massmedierna skapat av att det är okej att ha förutsägbara fördomar om muslimer och Islam. Om man var tysk på 30-talet och ville ha uppskattning från andra tyskar (som stöttade nazismen) ville man förmodligen ha ihjäl några judar så att man kunde få en "ärorik" plats i den nationalistiska gruppen. Samma gäller idag, men byt ut tyskarna mot svenskar, och judarna mot muslimer så har vi en sådan situation här i Sverige idag.

Jag tycker att de flesta människor fortfarande förstår att det finns bara en enstaka muslimer som mördar andra människor. Men problemet är den växande skaran som tror att jag själv är en självmordsbombare...som ironiskt nog fortfarande lever säger de.

Som jag ser det är SD en sionistisk organisation grundad av samma människor som grundat liknande organisationer i andra europeiska länder. Troligen är deras mål att skapa ett ett system som förtrycker muslimer på daglig basis, ett system som är en blandning av Nazityskland och CIA:s hemliga fängelser som håller tiotusentals oskyldiga muslimska fångar. Om SD får mer makt kommer Sverige bli lik Israel, en apartheidregim som bygger segregerade murar runt muslimer. Så håller det på att bli i delar av Europa redan idag.

Sionister ger pengar och vapen till al-Qaida, som mördar muslimer och hotar väst. Sedan använder sionisterna al-Qaidas våld och hot om våld som argument mot Islam. Koranen finns upptryckt på flera språk, men ändå verkar många människor sakna förmågan att läsa den. Men jag tror att det finns de som vägrar tro på vissa delar av Koranen. De väljer alltså att tro på det som passar de. Sen finns det de som aldrig läst Koranen, men ändå tror på några citat som sionisterna kallar "bevis" på att Islam är en "ond" religion, eller som Kent säger, ideologi. Man måste nog vara dumförklarad för att tro att Islam är en ideologi. Ekeroth och de andra verkar tro att vi ber till Allah bara för att det står så i en bok. Ekeroth och de verkar aldrig ha hört talas om religiös övertygelse.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3674029.svd


http://www.dn.se/nyheter/valet2010/sveriges-unga-muslimer-det-har-blivit-ok-att-kritisera-muslimer-1.977840

5 kommentarer:

Oskar sa...

Å ena sidan är SD tydligen nazister å andra sidan är de även sionister och närapå judar. Hur går detta ihop i bakvända världen?

Och vad är i så fall deras motståndare?

F.d. sverigedemokrat sa...

Sverigedemokraterna är en främlingsfientlig men inte en sionistisk organisation. Däremot finns det ett par ledande företrädare inom SD som skickligt utnyttjar partiet för att föra fram sin sionistiska agenda. Cyniska sionister drar sig inte för att uppmuntra såväl muslimhat som antisemitism eftersom det kan stimulera judar att utvandra till Israel. Att det är Sverigedemokraternas sionister som lyckats överta initiativet inom SD visas av att det numera är "muslimfrågan" som har störst prioritet medan invandringspolitiken kommer i andra hand.

Ibrahim sa...

Nu är det väldigt möjligt att icke-sionister kommit in i SD, kanske för att de först trodde att SD kunde lösa invandrarfrågan i allmänhet. Men som jag ser det har SD alltid riktat sig särskilt mot muslimer. Sådan utveckling ser man också i många andra europeiska länder.

Oskar.
Sionister bryr sig inte om judar, de bryr sig bara om staten Israel. Sionism och nazism är två väldigt lika ideologier. Vissa påstår att Hitlers plan var egentligen att skicka judar till Palestina. Om detta stämmer vet jag inte, men det måste väl ligga något i det.

Senuoy sa...

Förstår vad du menar Ibbe men att sverigedemokraterna vill tillhöra den verkliga eliten är en lögn. Dem vill egentligen gå ifrån den onda eliten även om dem själv är onda. Dem är ett pajasparti kan man säga. Dem stödjer sionister just för att dem hatar muslimer och araber så jävla mycket. Dem är ett gäng clowner samt alla partier som finns runtom i europa ( Geert Wilders ) som får mer röster för varje dag som går just pga att Socialdemokraterna och Vänstern är så sjukt efterblivna och använder palestiniernas lidande som propaganda då dem utnyttjar den för att fiska mer röster. Att dem sedan förföljer Sverigedemokraterna genom särbehandling och sånt gör saken bara värre även om SD är ett äckligt parti.

Jag vet att det finns vissa sionister i Sverigedemokraterna men det är inte deras viktiga punkt i deras politik. Dem sympatiserar med Israel just pga att dem gillar att se muslimer slaktas .


SD Och alla andra partier är en skam.


Deras

Ibrahim sa...

Håller med dig delvis. Men jag tror att SD och de andra partierna bara spelar. De etablerade partierna vill främja främlingsfientlighet, och detta för att de själva stöttar Israel. Samtliga större partier i Sverige är pro-israeliska, oavsett om de kritiserar Israel eller ej. SD är bara ett lockbete.