Politik och mellanöstern: "Our purpose was to document the event"

13 oktober 2009

"Our purpose was to document the event"

Organdebatten fortsätter. Japp, det stämmer. Nu har en person vid namn Rikard Westerberg gett sig in i debatten för att kritisera Donald Boströms världskända artikel om israelisk organhandel med palestinska offer. Först anser Westerberg att de som skjutits i bröstet inte kan donera organ. Varför inte? Får man bara en punkterad lunga kan man väl ändå donera sin lever? Dessutom blir alla palestinier inte skjutna i bröstet. Den israeliska armén har många krypskyttar som oftast skjuter på ben och fötter. En snabb sökning på youtube ger många sådana exempel. Många blir också gripna utan att bli skjutna, och blir torterade i fångenskap till en grad att de faktiskt dör.

Att den israeliska armén deltar i en organhandel, eller att delar av den israeliska armén deltar i en organhandel tvekar jag inte på. En njure kan gå på 10.000 USD, och har man många araber att skjuta kan man lätt skrapa ihop flera miljoner dollar på en så enkel sak.

Dessutom nekar Westerberg till att "judar genomfört elfte september attacken". Nu vill jag inte säga något om judar, då de flesta judar är högst sannolikt oskyldiga. Men att påstå att sionister inte ligger bakom attacken är som att ljuga för sig själv. Det mesta pekar på att attacken genomförts av den kriminella eliten i Washington D.C, och mycket pekar på att den fått hjälp av Mossad. Tiotusentals vittnen hörde flertalet explosioner i WTC-byggnaderna innan attacken ägde rum. Det finns inga bevis på att ett flygplan flugit in i Pentagon. Allt pekar på att det var en kryssningsmissil som avfyrats från ett stridsfartyg eller ett stridsflygplan. Dessutom har israeliska politiker hyllat attacken. Det gick också rykten om att israeliska myndigheter avrått israeler från att åka till USA dagarna före elfte september, vilket måste innebära att de hade kännedom om attacken.

1999 genomförde Pentagon en övning. Gissa vad övningen gick ut på. Jo, den gick ut på att World Trade Center i New York och Pentagon i Washington D.C attackerades med hjälp av passagerarflygplan. En slump? Knappast...

Det här videoklippet nedanför är nog ändå det bästa.



Lyssna särskilt på killen i slutet av filmen, där han säger: "Our purpose was to document the event". Detta måste innebära att dessa "civila" israeler hade kännedom om attacken i förväg.

Slutsats: Israel är inblandad i elfte september attacken.

Det är bara en tidsfråga innan allmänheten får reda på att Israel ligger bakom de flesta terrordåd sedan andra världskrigets slut.

Westerbergs artikel:
http://www.dn.se/opinion/signerat/bostromgate-usel-journalistik-helt-enkelt-1.941108

4 kommentarer:

Kulturkritikern sa...

MashaAllah, tack för en bra analys.

Omar sa...

Bror,

Om du inte redan har gjort det borde du läsa Christopher Bollyns djuplodande artikel om Israel och 911.

Leif Erlingsson sa...

Heder åt dig!

Varma hälsningar, Leif Erlingsson

Ibrahim sa...

Tack!
Okej, ska läsa hans texter.