Politik och mellanöstern: Muslim pekas ut för "attentat" på amerikansk militärbas

06 november 2009

Muslim pekas ut för "attentat" på amerikansk militärbas

En muslim, Nidal Malik Hasan, pekas ut som gärningsmannen bakom "attentatet" på den amerikanska militärbasen Fort Hood. Som det ser ut som verkar hela historien ha kokats upp av sionister, så jag har valt att inte tro på händelsen i överhuvudtaget. Några kan ha begått självmord, och det är allt.

Nidal anses vara en tystlåten person som behövde hjälp för att kunna utföra sitt arbete. Dessutom påstås det att han inte ville åka till Afghanistan, vilket var "därför han genomförde massakern". Är det meningen att vi ska tro på det här?

Jag misstänker att redaktionen på Fox News och andra massmedier i USA har julafton just nu. De har en till arab att svartmåla.

Jag tror seriöst att historien är påhittad. Den här smutskastningen av araber och muslimer har verkligen gått för långt. Jag menar, den här killen ville inte åka till Afghanistan. Varför skjuta ett 50-tal personer då? Är det inte lättare att bråka med militären i några år än att sitta i fängelse för resten av livet? Eftersom han också är psykiater måste han ha vetat att självskadebeteende hade hjälpt honom mycket för att slippa åka till Afghanistan.

Nej, något stämmer inte helt enkelt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6076886.ab


http://www.dn.se/nyheter/varlden/massakern-vacker-ny-kritik-mot-narvaron-i-irak-1.989107

4 kommentarer:

Olbap sa...

Lite väl mycket "sanningsrörelsen" över denna site, vad är nästa anhalt: att sverige vill erövra ryssland? Jisses, ni kommunister lever verkligen inte på planeten jorden.

Ibrahim sa...

Haha. Jag, kommunist? Aldrig i livet.

Tror inte heller Sverige har i intresse att erövra Ryssland. Det är nog ändå omöjligt rent tekniskt.

Anonym sa...

Ibrahim, har du inte sett judar på mars än?

Ibrahim sa...

Va?